Mamici prin fiv (13)
Raspunsuri - Pagina 8
nusy spune:
Buna,dragele mele,imi cer scuze ca n-am mai scris de foarte mult timp...de citit am mai citit dar nu reusesc sa tin pasul intrucat nu pot sta mult la calculator,nu ma lasa Ingrid...
Noi suntem bine, nu merge inca singura,doar tinuta de o manuta sau se tine ea singura cu o manuta de pantalonul meu si merge pe langa mine..are echilibru din ce in ce mai bun,dar nu are curaj inca sa plece singura...dintisori abia cei 2 de jos,si astia au iesit abia la 10 luni si 1 zi-primul,iar al doilea dupa 12 zile...de vorbit,nu spune nimic cu directie,dar nu-i tace gurita toata ziua...singurul cuvant pe care il spune imediat cum te aude ca-l pronunti este" cahhh"...repeta dupa tine,e haioasa tare..cu somnul,doarme uneori toata noaptea dar de cele mai multe ori se trezeste o data sa manance. La capitolul mancare stam mai prost...lapte bea cat cuprinde,dar cu solidele nu se prea impaca...cateva lingurite si gata...
Cand ma gandesc ca mai e o luna si face 1 anisor...nu-mi vine sa cred ce repede a trecut....
Poze foarte noi(de ieri si alaltaieri)avem aici: http://community.webshots.com/album/577386837GFPSNs?start=96
Rami: am vazut pozele...sunt superbe!!Iar Ilinca e o frumoasa,a crescut tare mult!!!
Amzu: si Luca e tare frumos,baiat mare,ce mai!!
Mada,Pussi: sanatate multa fetelor,sa se faca bine.
Elenada: sunt indragostita de "piticii" tai,mereu ii admir in poze...felicitari si pentru aparitia de acum ceva vreme de la Observatorul de dimineata..te-ai descurcat foarte bine
Moni: ce mai fac printesele,niste pozici sa le mai vad???
Aurel_cris:pupici Biencutei,imi pare rau ca aveti probleme cu polipii...
Ciarli,Daria,Adaca si toate "fivoasele": va 
amzulica spune:
Fetelor - am pus pozele de la intalnire in mare graba.
Cami
lui
Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
amzulica spune:
Moamaaa, de 3 zile n-a mai scris nimeni nimic. Ce "activitate" ...
Cami
lui
madalina28 spune:
Noi suntem prin preajma va pupacim pe toate si asteptam intalneala din buc cu copilasii/bebelusii din dotare poate o mai prindem si pe Bia cu Cris si poate ajunge si Cati cu Mateias!
pussi spune:
amzu am vazut pozicile... si pe cele 2 burtoase 3 in 1! Ce m-as duce si eu la o intalnire cu voi!

mada sunteti mai bine?
noi azi am terminat antibioticul si aerosolii!
dariaioanaxx spune:
bunaaaaa.......
noi azi facem 9 luni....
curand o sa punem poze si o sa vb. cu voi non stop...![]()
tuturor fivoaselor
madalina28 spune:
Pussi suntem bine!Of prin ce ati mai trecut!Pana la urma a luat si Eni de la Ana?Cum sunteti cu gradi le-ai mai dus?Pai cu intalneala facem un videochat ceva sa ne intalnim toate toate
La multe lunite Dariuca mica!
Nusy am vazut pozicile cu Ingrid ai o mandrete de fetita
Amzule pai hai organizeaza tu o intalneala prin herastrau cu copii sunt tare dornica sa vad cat mai multi fiv-uleti adunati la un loc!
Cris ce ati facut la medic?Asteptam vesti bune!
Ciarli ia mai iesi mataluta la apel ce fac fetele?
Cam liniste pe aici in ultimele zile am vazut ca mamicile mai proaspete sau mai vechi tot la gravidute prin fiv scriu!
Am pus si noi cateva pozici ca nu am mai pus de f mult timp, dar daca aveti timp recuperati.
many_bani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madalina28 Cam liniste pe aici in ultimele zile am vazut ca mamicile mai proaspete sau mai vechi tot la gravidute prin fiv scriu! |
Eu nu am mai scris pe niciunde, dar am citit.
M-a trosnit o raceala, ma tarasc de parca sunt moarta de 3 zile si incerc sa-mi tin virusii departe de Vlad.
Ma inebunesc stirile citite de peste tot si caut solutii, din pacate nu am prea multe si uite asa da insomnia peste mine
. Daca ramanem pe 600, diminuarea la mine este colosala iar presupunand ca a intorc la lucru, nu am cu cine sa-l las pe Vlad, inca alaptez si nici la birou nu mai este ce a fost. Deci 
Acum ma rerag, sper ca nu am suparat mai mult pe nimeni.
Sanatate multa fiv-uletilor si micilor.
P.S. Daca se da adunare in Herastrau de fivulti si suntem in Buc. si noi vrem sa va venim
mami de
Vlad (29.10.2009)Poze
amzulica spune:
Mada - dar io nu stiu Herastraul prea bine. Daca stie cineva organizam impreuna, sun, fac condica, de-astea. Sunt buna de adunare. ![]()
Io precum bine ati vazut nu fac referire la nici o poza ... desi le vad pe toate ... spun un singur lucru: copiii conceputi prin FIV sunt copiii pretiosi (cum bine zicea o dr. la TV) toti frumosi si destepti. 
Mamici - ce parere aveti de faptul ca ne taie Base din indemnizatii? 
Cami
lui