Mamici prin fiv (13)
Raspunsuri - Pagina 17
pishko spune:
Elena
Multumim de urari. Ce fac bebelusii tai? Au crescut, cred, e mult mai usor acum, nu?![]()
pishko
+6
si
mihai 28.10.2009
madalina28 spune:
LA MULTI ANI IRINA SI LAURA!
Si noi prin zona felicitam gravidutele si le uram sacini usoare si la termen!
toate fivoasele si fivuletii!
rami 73 spune:
Buna, dragi mamici si pitici 
In primul rand felicitari mamicilor gravidute, exista intr-adevar si minuni ! 
LA MULTI ANI pentru piticii de Elenada si Monilad !! Sa fie sanatosi si sa creasca mari si frumosi ! 
Noi ne-am intors de curand din Zakynthos, a fost SUPERB, daca nu ati fost niciodata pe insula asta, va recomand cu caldura !
Este un loc insa unde e mai potrivit sa mergi fara copii. Am fost cu un grup de prieteni, am inchiriat masini si ne-am plimbat peste tot, plus barci cu care am strabatut marea in zona, plaje superbe cu nisip alb, golfulete de vis, pesteri subacvatice, ce sa zic... de vis ! Am pus cateva poze, desi am facut sute... Sincer, simteam nevoia de putina deconectare.
Ilinca a stat 2 saptamani la bunici unde s-a simtit foarte bine (si ea si ei), doar noi i-am dus dorul...am vb zilnic la telefon.
Acum si-a regasit casuta si e foarte fericita, nu stie pe unde sa alerge mai intai.
Peste o saptamana plecam la mare la noi impreuna cu ea si bunicii, abia astept sa vad cum se va simti, pare innebunita dupa apa.
Amzu, bine v-ati intors de la mare, zici ca ati racit putin; o sa-mi iau si eu toate siropelele, ca nu se stie...As luat si batistuta, dar nu stiu cum fac cu aspiratorul la hotel, o sa vad. Daca lui Luca nu-i place siropelul nu i-l mai da cu seringa, incearca sa-l amesteci cu ceva care-i place (suc de portocale, fructe etc.) A mea culmea, e innebunita dupa Nurofen, cand ma vede cu seringa bate din picioare sa-i dau mai repede, cred ca-i place gustul...dupa aia se linge pe buze 5 min.![]()
Fetele, intrebare : stie cineva unde gasesc pampers-slip pentru apa ? M-am uitat in toate super-marketurile si nu am gasit. Am inteles ca aveau cei de la Huggies...
Pupici tuturor !
aurel_cris spune:
Buna mamici noi iarasi am fost plecate pe la tara pentru parastasul soacrei mele.In primul rand chiar daca este cu destula intraziere
Ana Maria si Matei Stefan 
Xenios si Chrysys
Sa cresteti mari si sa aveti parte numai de bucuri in viata.
Amzuadmirat pozicile cu ginerele
,se vede ca ii place la balaceala.
Pishkofelicitari mami,superba semnatura.Sarcina cat mai usoara si la termen iti doresc.
Andrada sper ca ajung si eu dar acum trebuie sa vin cu Bia caci nu am cu cine o lasa.
Ayda ma bucur ca ne-ai scris,ce scumpa este Andreea si ce mandra e mami de noua burtica,felicitari inca odata.Sa dea DD sa ajungeti cu bine pana la termen si sa ne mai dai cate un semn
Aniast ce ma bucur ca ne-ai scris,ce putin a mai ramas pana vine bebe,sper ca ajung si eu la intalnire.
Manumanu ce iti mai fac pitici?
M-am bucurat foarte mult sa vad ca sa mai animat si subiectul nostru
.
Noi suntem ok in mare,ma enerveaza enorm a mea pitica ca face pip la olita dar nu stiu ce are ca kk face pe ea.Se cere la WC sta acolo o gramada si tot pe ea face,oare ce o fi aveti vro idee?
Pupici la toate mamicile si fivuleti.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Sunt fetita mare
aurel_cris spune:
Laura Ioana si Irina Maria
Karina si Iris
Sa fiti sanatoase si sa aveti parte de tot ce este frumos in viata.
Rami da cei de la Huggies au ca i-am luat eu Biancai dar nu stiu unde are in Romania.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Sunt fetita mare
manumanu spune:
Rami, pampers-slip gasesti la DM (marca lor) si am vazut si Huggies la o farmacie Sensiblu, dar mai scumpi. Eu am apucat sa le iau de la DM cand nu gaseam Huggies nicaieri, dupa aceea am vazut la Sensiblu, dar mi s-au parut prea scumpi oricum.
Aurel Cris, multumim de intrebare, piticii cresc, sunt tot mai activi si... mai vorbareti, zilnic spun ceva nou, ne surprind si pe noi (ultima faza buna e raspunsul la intrebarea "al/a cui esti tu?" : "a u mami a u tati".
Ne pregatim si noi sa mergem la mare, la Neptun, mi-e cam frica de drum (600 km) dar plecam noaptea si sper ca vor dormi cat mai mult. N-o sa fie foarte usor nici acolo, dar vine mama cu noi si ne mai ajuta.
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
many_bani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rami 73 Fetele, intrebare : stie cineva unde gasesc pampers-slip pentru apa ? M-am uitat in toate super-marketurile si nu am gasit. Am inteles ca aveau cei de la Huggies... Pupici tuturor ! ![]() |
Noi am folosit de la Babylove care se gasesc in magazinele DM
Sa va fie de bine vacanta siiiiii vacanta placuta

mami de
Vlad (29.10.2009)
many_bani spune:
Slip de piscina de la Huggies eu am vazut in Decathlon, insa nu stiu pretul
mami de
Vlad (29.10.2009)
amzulica spune:
La multi ani si de la noi tuturor piticilor fivuleti,
Rami nu ti-am mai raspuns la sms ... ai vazut pozele si ti-ai dat seama de ce. Eu nu am gasit pampersheii respectivi - n-am avut nici timp sa caut foarte tare si trebuie sa recunosc si ca imi doream sa-l mai las nitel liber fara "izmene" pe el, mai ales ca al meu bebelandru face kk doar dupa fiecare masa - deci la camera. O singura data am avut surpriza pe plaja sa faca si atunci am adunat tacticos ... Apoi am fi facut si nota discordanta pe plaja - toti copiii erau "naked gun". ![]()
Distractie maxima si pana pleci baga nitica sala ca sa nu faci febra musculara. ![]()
Cami
lui
Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica