Mamici prin fiv (13)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Rectific Aida_m ... stiu ca ramasese iar insarcinata la 7 luni de la nastere. Pishko acum vad ca la tine baietelul ai 9 luni ... n-ai stat degeaba vad .

Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Amzulica iti dai seama ce soc am avut cand am vazut si a 2a linie!! la cate teste negative am facut la viata mea si acum hop top! A fost pe bune prima oara cand m-a prins pe ovulatie... Nici nu ma asteptam. Mi-a intarziat cm o saptamana si ma gandeam ca am patit-o iar din cauza stresului cu chisturi si ma si vedeam iar cu folia de AC eco,etc. dar uite asa iti da DD cand nu te astepti. Si chiar invidiam intr-un fel fetele care au parte de astfel de surprize si ma gandeam ca eu n-o sa am parte de asa ceva in viata asta si ca daca ne mai gandim sa facem inca unul ma gandeam cu groaza la fiv, etc. Si uite ca iar m-am inselat. Si ce ma bucur
Va doresc tuturor care isi doresc asa ceva sa aveti parte de surpriza asta

pishko +6
si mihai 28.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Buna mamici!
N-am mai intrat de mult timp...de citit mai apuc sa citesc dar de scris mai greu..
Pishko felicitari!!! Sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos
Amzulica aici sunt. Suntem binisor, abia am implinit si noi un anisor si am schimbat si prefixul la nr de saptamani pt bb 2, am ajuns la 30
Ar fi fost totul perfect dc n-as fi avut probl cu colul de vreo 3 sapt..l-am avut deschis in interior si cel mai greu e ca nu mai pot sa ma ocup singura de Andreea...si ea ma vrea numai pe mine pt ca numai cu mine a stat pana acum...ai mei sunt departe si nu am pe nimeni sa ma ajute...dar deocamdata a venit mama, ma mai duc eu pe la ea...sa ajung macar la 34 sapt...
Am rupt si noi turta, dc vreti sa ne vedeti avem la semnatura pozici
Va pupam si sper sa reusesc sa scriu mai des

Ayda30 + si Andreea Teodora (9 iulie 2009)

poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada.P

Fetelor, vineri facem intalneala de fiv-oase incepand cu ora 18:00, undeva in Herastrau la o terasa (nu stiu acum care). Cine vrea sa vina sa-mi dea pm sau sa ma sune pana joi ca sa am timp sa fac rezervare.

cu drag si mamici si bebei!

Andrada mami de Mara si Teodora (06.11.2008)

Povestea nasterii

Facem tot posibilul sa venim si noi... Asteptam detalii. Pupici

Andreea, cu (AMR 6-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ayda_m

Buna mamici!
N-am mai intrat de mult timp...de citit mai apuc sa citesc dar de scris mai greu..
Pishko felicitari!!! Sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos

Ayda30 + si Andreea Teodora (9 iulie 2009)

poze noi

Mama mama dar inseamna ca tu ai ramas aproape imediat dupa ce ai nascut. Felicitari si tie! Sa fie bebe sanatos si al mic si al mare! Cum te-ai descurcat? Eu nici nu vreau sa ma gandesc ce ma asteapta ca ne si mutam din tara cu tot tacamul... Sper sa ne descurcam

Sarcina usoara in continuare si nastere usoara..Apropos cum nasti? sau mai degraba spus cum ai nascut prima oara?

pishko +6
si mihai 28.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna fetelor

La multi ani gemenase dragalase si foarte pretioase Irina si Laura de mamica Moniland. Sa fiti sanatoase norocoase si fericite si sa va bucurati parintii toata viata voastra

Piskho felicitari pt bebe 2. Sarcina usoara si la termen iti doresc.

Amzu sa inteleg ca v-ati intors din concediu mai obositi decat ati plecat. Pe mina ma apuca deja groaza cum o sa fie la anu cand o sa mearga amandoi.

Va multumim pt urari. Nu imi vine sa cred ca au facut piticii mei un an. Repede mai trece timpul.

Ne-am baga si noi la intalnirea fivoaselor. Putem sa venim si cu copii?

Va pup fetelor

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

La multi ani printeselor Irina si Laura!!

fetelor, va invidiez ca va puteti intalni! Ce-as mai veni si eu la o intalnire, cu pitici cu tot! Un si din partea mea tuturor fivoaselor si puiutilor dragi!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Pishko am ramas insarcinata la 6 luni dupa nastere...si ne-am chinuit 4 ani aproape cu investigatii, tratamente, 5 inseminari si 3 FIV-uri, ultimul reusit cu Andreea. Dumnezeu face minuni!!
Am nascut prin cezariana si acum tot asa voi naste, sper sa ma recuperez rpd dupa...
Pana acum 3 sapt a fost relativ bine, nu am avut probleme cu sarcina iar acum mi s-a recomandat repaus, s-a deschis colul in interior...cu cat creste burtica cu atat e mai greu... Andreea ma solicita mult...sper sa ajung cu bine la termen.

Mi-ar placea mult sa vin si eu la intalnire...mai multe detalii puteti dat fetelor?

Ayda30+ + si Andreea Teodora (9 iulie 2009)

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

La multi ani printeselor lui Moni, anul trecut faceam galerie, acum le felicitam ptr. primul anisor. Sa fiti sanatoase si fericite, sa va bucurati parintii.

Ayda ma bucur tare mult ca sunteti bine si ma bucur ca bebe2 o sa fie baietel, o sa aveti pereche. Sarcina usoara pana la capat. Te pupic si mai da cate un semn sa mai stim si noi cum sunteti.

Si noi vrem la intalneala, dar din pacate nu suntem in Buc. pana spre toamna . Acum suntem la parintii mei, apoi plecam in vacanta la turci(am emotii cum o sa m descurc cu Vlad) si ne adunam spre toamna la casa noastra.
Va pupam si sa auzim numai vesti bune despre pitici si mamici

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ayda_m

Pishko am ramas insarcinata la 6 luni dupa nastere...si ne-am chinuit 4 ani aproape cu investigatii, tratamente, 5 inseminari si 3 FIV-uri, ultimul reusit cu Andreea. Dumnezeu face minuni!!
Am nascut prin cezariana si acum tot asa voi naste, sper sa ma recuperez rpd dupa...
Pana acum 3 sapt a fost relativ bine, nu am avut probleme cu sarcina iar acum mi s-a recomandat repaus, s-a deschis colul in interior...cu cat creste burtica cu atat e mai greu... Andreea ma solicita mult...sper sa ajung cu bine la termen.

Mi-ar placea mult sa vin si eu la intalnire...mai multe detalii puteti dat fetelor?

Ayda30+ + si Andreea Teodora (9 iulie 2009)

poze noi

Uau! Voi sunteti mai meseriasi decat noi! De o mie de ori felicitari!!! Deci n-ar trebui sa-mi fac probleme apropos de faptul ca e destul de apropiata cezariana precedenta fata de cea care va urma./ ca de nastere naturala nici nu poate fi vorba. Te cred ca ti-e foarte greu. Tot timpul mi-am imaginat genul asta de mamici cu copii apropiati de varsta mame eroine. UIte ca mi-a dart Dumnezeu si mie sa experimentez asta. De-asta eram curioasa cum te-ai descurcat pana acum. Iti doresc sa ajungi cu bine cat mai aproape de termen sa nasti usor si sa te refaci repede repede sa poti sa ai grija de ambii bebelusi, ca apoi cresc ei si cand se fac mari n-o sa mai ai treaba cu ei ca or sa se joace ei doi amandoi.

pishko +6
si mihai 28.10.2009

Mergi la inceput