Mamici prin fiv (13)
Raspunsuri - Pagina 15
fluturas2010 spune:
buna ziua, ma adresez si eu cu o intrebare...sunt insarcinata in 11 saptamani si in ultimele luni am beneficiat de concediu fara plata 1-2 saptamani/luna in acte desigur, mai pot beneficia incontinuare de saptamni fara plata si in acelasi timp sa beneficiez de indemnizatia de crestere copil???
multumesc anticipat
dariaioanaxx spune:
Aurel-Cris- felicitari pt. pipi la olita, e un pas mare si incet incet va face numai acolo! multumesc de intrebare- Miriam face bine, are 9,200 kg, de curand am avut de furca cu primele episoade de febra, in mai pt. prima raceala serioasa si de curand se pare cu o infectie urinara; sper sa fie cat mai rare aceste episoade si sa crestem frumos !
Elena- iti zic si aici, la multi ani pt. zmeurei !
tuturor
amzulica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui fluturas2010 buna ziua, ma adresez si eu cu o intrebare...sunt insarcinata in 11 saptamani si in ultimele luni am beneficiat de concediu fara plata 1-2 saptamani/luna in acte desigur, mai pot beneficia incontinuare de saptamni fara plata si in acelasi timp sa beneficiez de indemnizatia de crestere copil??? multumesc anticipat |
sigur ca poti - eu am avut o situatie asemanatoare in primul trimestru de sarcina am avut cate 2 sapt. de "fara plata" pe luna si apoi am avut medicale ... pana la final de sarcina in limita celor 90 de zile pe an cum scrie in lege. Ideea este ca tu lunar ai un venit si la final se va face media veniturilor pe ultimele 12 luni. Iti dai seama ca nu va fi grozava indemnizatia de maternitate dar macar nu e 0.
Cami
lui
Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
amzulica spune:
Gata si noi cu marea pe anul asta. Daca stiam ce ne va astepta ne mai luam pe cineva sa ne ajute si sa aiba si conditie fizica buna. Deci o bila alba sotului care a alergat zi lumina pe plaja dupa Luca. N-a stat nici o secunda
incepand cu prima zi de plaja in care a rupt-o la fuga spre apa de parca venea la mare de ani buni si ii era dor de o baie
... pana sa ne lasam noi bagajele deja sarise oamenii de pe mal sa-l rpinda ca era in apa pana in brau ... si terminand cu ultima zi cand am zis Doamne ajuta ca a trecut si plecam. Nu a ratat nici o sticla/cutie de bere de la oamenii din jur, nici un prosop/cearsaf din jur nu era fara nisip en-gros pentru ca el trecea ca Voda prin loboda. Ne-am dus cu un sac de jucarii, piscina, saltea, baby float (batman),umbrela ... si ne intrebam retoric "ce am fi facut daca se prindeau ambii blasto"?
Care incotro ar fi alergat? Deci am stat numai in apa care a fost deosebit de calda si cu toate acestea n-am ratat spitalul de copii din Mangalia pentru ca Lucatza a racit si ii curgeau niste muci pana peste barba plus tuse de i se taia respiratia. Eu plecasem pregatita cu supozitoare, nurofen and so on antitermice dar aspiratorul de muci si siropelele erau lasate acasa. Noi avem o mare problema: siropelele nu le vrea sub nici o forma, de cat eori ii dau vomita, sunt disperata si nu stiu ce sa fac, cand ma vede ca pun mana pe sticla o rupe la fuga. De mancat desi avem 8 dinti si 4 masele mancam inca pasat. Nici aici nu stiu ce sa mai fac, daca simte ceva nepasat in gura scoate cu limba sau vomita. Ce sa fac? 
Am pus si noi poze de la mare.
Cami
lui
pussi spune:
| citat din mesajul lui Moniland LA MULTI ANI!!! ANA MARIA ![]() LA MULTI ANI!!! MATEI STEFAN ![]() de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009) |
LA MULTI ANI SI DIN PARTEA NOASTRA!!!!
pishko spune:
amzulica nu te mai invinovati cu mucii si cu raceala ca toti copiii au racit in perioada asta. Si al nostru nu a fost la plaja desi suntem din constanta
Am aavut si noi o tuse urata asa spa trezit intr-o dimineata si am fugit direct la dr cu el si mia zis ca e pe fond alergic. Multumesc lui Dumnezeu acum e mai bine... Si ne-a facut si o noapte febra, care cred ca a fost de la dinti ca nu a fost foarte puternica. Bine ca stim ce sa facem acum ca ne-a facut d-na dr instructajul. Iar apropos de siropele am crezut ca numai al meu vomita numai cand ma vede cu seringa in mana
. Si la noi aceeasi problema. Asa ma streseaza cand trebuie sa-i dau ceva siropuri ca mi-e ca-mi vomita si manacarea si tratamentul.
In rest ne laudam si noi cu o semnatura noua.
Va place cu ce minune am fost bine cuvantati... din nou? De data asta pe cale naturala!!!!
pishko
+6
si
mihai 28.10.2009
Andrada.P spune:
Fetelor, vineri facem intalneala de fiv-oase incepand cu ora 18:00, undeva in Herastrau la o terasa (nu stiu acum care). Cine vrea sa vina sa-mi dea pm sau sa ma sune pana joi ca sa am timp sa fac rezervare.
cu drag si mamici si bebei!
many_bani spune:
| citat din mesajul lui pishko amzulica nu te mai invinovati cu mucii si cu raceala ca toti copiii au racit in perioada asta. Si al nostru nu a fost la plaja desi suntem din constanta In rest ne laudam si noi cu o semnatura noua. pishko +6 si mihai 28.10.2009 |
O mare binecuvantare, sa dea DD sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos.
Felicitari

mami de
Vlad (29.10.2009)
amzulica spune:
Deci mi-a venit ideea sa ascund siropelele in suc de portocale, o fi bine o fi rau, l-am pacalit, vad ca el nu mai tuseste, muci nu mai are. Am ramas eu cu o tuse de ma doare si capul ... pe mine ma tine cate o luna ...
Andrada cum a fost in Spania, te-ai descurcat cu fetele?
Cami
lui
amzulica spune:
| citat din mesajul lui pishko amzulica nu te mai invinovati cu mucii si cu raceala ca toti copiii au racit in perioada asta. Si al nostru nu a fost la plaja desi suntem din constanta In rest ne laudam si noi cu o semnatura noua. pishko +6 si mihai 28.10.2009 |
deci chiar ma faci invidioasa.
Mai stie cineva ceva de Marush si de Ana_p (sau m, nu mai stiu)?
Cami
lui

Laura Ioana