Mamici prin fiv (13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Si noi pe aici din pacate nu prea bine am fost plecati in concediu si ne-am intors cu o enteroviroza atat de severa ca am ajuns la perfuzii, nici acum nu suntem prea bine ne chinuim cu kklirea si de abia scapasem de pampersi ziua ii mai puneam decat la somn dar recuperam noi, pana in toamna mi-am propus sa scapam de ei definitiv chiar dc nu mergem la gradi anul asta.

Ginger mamica si gemenasii!Ma bucur ca ne mai dati vesti despre voi.Sa imi trmiti si mie o portie de lasania!

Moni ai niste fete superbe, iar voi 4 adunati la un loc sunteti familia perfecta!

Va punem si noi cateva pozici din concediu aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina28

Si noi pe aici din pacate nu prea bine am fost plecati in concediu si ne-am intors cu o enteroviroza atat de severa ca am ajuns la perfuzii, nici acum nu suntem prea bine ne chinuim cu kklirea si de abia scapasem de pampersi ziua ii mai puneam decat la somn dar recuperam noi, pana in toamna mi-am propus sa scapam de ei definitiv chiar dc nu mergem la gradi anul asta.

Ginger mamica si gemenasii!Ma bucur ca ne mai dati vesti despre voi.Sa imi trmiti si mie o portie de lasania!

Moni ai niste fete superbe, iar voi 4 adunati la un loc sunteti familia perfecta!

Va punem si noi cateva pozici din concediu aici

Madalina & Sofia (01.02.2008)
calea sigura a esecului este sa renunti...

Of of saracuta Sofia am crezut ca sunteti deja bine dupa atatea zile.Am vazut pozele sa facut mare si frumoasa bubu tau.Noi suntem sa zic pe drumul cel bun cu pampersul,sper ca pana la toamna sa fim si noi fara.
Va pupam.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

pentru toata lumea, LA MULTI ANI ! celor ce si-au sarbatorit ziua de nastere si noi nu am fost pe faza.
Moniland ti-am vazut pozele din concediu, super, dar tu arati foarte, foarte bine.

Noi suntem bine, sanatosi, suntem ocupati cu noul membru al familiei BEETHOVEN, pe care il avem de la minunata CRISIS81 si caruia ii multumim pe aceasta cale. O sa vi-l aratam si voua, dar s-a stricat sa vina aparatul de la reparat si o sa va inebunim cu pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

prezenttttttt!!!

In primul rand Felicitari Sheritei pt. cele 3 Fiv-oase!

aurica multi pupici de la noi! Si Ana are probeleme la mersul cu autobuzul... vomita!
ginger mai stam un an la cresa, in RO ii primeste la gradi doar la 3 ani impliniti! si parca nu m-as fi grabit. Pampi mai avem noaptea ...
mada multa sanatate Sofiei. Furazolidon iai dat?
adaca mai catel iti trebuia in primavara nici eu n-o sa scap fara un animal... cel putin!
bianca asteptam pozele!

Noi am fost in concediu! Am benefeciat si de serviciile medicale turcesti... si de asigurare, Eni mi-a facut amigdalita! Prima zi a fost mai grea, apoi ne-am simtit ff bine.

Mergem la cresa, dar de genul... 1-2 sapt. la cresa 1-2 acasa ca luam toti virusii.... asa dureaza din martie! Nu stiu ce sa mai fac la capitolul imunizare!

In rest suntem bine...se iubesc, au grija una de cealalta... se si cearta... nu ma plictisesc deloc

Eu ma impart intre serviciu si Tuste... tati ma mai prinde si el din cand in cand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Salutare, fetele,

Semnam si noi condica in graba, asa, intre 2 plecari. Maine dimineata decolam catre Zakynthos, pe Ilinca am dus-o la bunici la Tulcea si mi-e un dor de ea de nu mai poooooottttt !!! De cand am dus-o dorm cu un ursulet de-al ei ca sa-i simt mirosul... Vorbesc zilnic cu ea la telefon si cand ii zic sa-mi dea un pupic, pupa telefonul. Iar mama mi-a spus ca mereu ia poza cu noi doua si o pupa...
Dupa ce ne intoarcem facem o mica pauza, apoi vom merge si cu ea la mare la noi, abia astept !!
Am citit si din urma, cam slabuta miscarea, se vede ca e perioada concediilor.

In primul rand un mare pentru Sheri, tare m-a bucurat si pe mine vestea venirii pe lume a printeselor !! Sunt o familie minunata !

Aurel, ma bucur ca ai venit iar in tara, poate totusi ne vedem si noi (in parc in Tineretului ?). Intre 26 iulie-4 august mai esti ?

Mada, am admirat pozele de la mare, Sofiuca e tot mai frumoasa !!! I-am admirat si costumele de baie, vad ca are mai multe. Voiam sa te intreb de unde l-ai luat pe cel gen "surf", ca si eu am tot cautat, dar n-am gasit. E din cele cu protectie UV, nu ?

Pussi, bine ati revenit din concediu ! Vad ca si tu ai tustele la cresa, lucru pe care intentionez sa-l fac si eu cu Ilinca din toamna. Ea atunci va avea 1,6 ani, cam putin, stiu, dar n-am ce face, trebuie sa-mi reiau activitatea, iar bona n-am gasit. Deci sa ma astept la jumatate din timp petrecut acasa...bunicii vor avea de lucru. Of, sper totusi sa nu ia chiar toate bolile din lume. Vreau inainte sa o vaccinez pentru varicela (noi n-am facut boala) si hepatita A. Voi ati mai facut alte vaccinuri ? Am gasit vreo 3 crese private in zona, la toate sunt max. 10 copii in grupa, la voi cati sunt ? Mie nr. mi se pare destul de mare, desi mi-au zis ca nu vin intotdeauna toti.

Pupici tuturor mamicilor si copilasilor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

fetelor,

aici gasiti un mesaj pt mamele interesate de actiunea in instanta cu privire la masura de reducere a indemnizatiei cu 15%
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153965&whichpage=4

Alinuk

www.dailymotion.com/video/xaclht_starship-foundation-father-and-son_creation" target="_blank">SMS la 858 pt copii!
detalii

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Adaca ce bine ca ne-ai mai dat vesti despre voi.Asteptam pozicile promise.
Pussi cam aiurea cu colectarea virusilor,imi duc groaza ca intentionez sa o duc si eu pe Bia din toamna la gradi.Imi pare rau ca ati avut probleme si in concediu dar bine ca sa terminat totul cu bine.Poze nu ne mai pui?
Rami voi fi aici toata luna iulie,august si prima sapt. din sept,mi-ar face placere sa ne vedem.Vacanta placuta.
Noi mergem pe drumul cel bun la capitolul "olita" si sunt tare multumita.In rest hoinarim prin parc si ne ascundem de caldura dupa amiaza.

Bianca
Sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Salutare...mey io-s cam disperata acum cu gradi...vor sa mi-i desparta in doua clase diferite...eu nu accept dar asa se face aici.Pe 19 iulie am cerut o intrunire cu directoarea sa cer sa-i puna impreuna ca altfel eu nu stiu cum o sa reuseasca sa se acomodeze.
Cum e in primele zile la gradinita in Romania ? aici au 2 saptamani de acomodare cand ii duc la 9 si-i scot la 12 (o saptamana ) iar in a doua raman sa si manance si-i aduc acasa la ora 13 iar daca dupa doua saptamani e totul ok si se acomodeaza bine incep orarul de la 8.30 la 16.00

Mergi la inceput

Ginger mi se pare ciutat sa ii desparta la gradi,nici eu nu as fi deacord cu asta.Sa ne spui ce ai facut.

Bianca
Sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

LA MULTI ANI!!! ANA MARIA
LA MULTI ANI!!! MATEI STEFAN

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput