Mamici prin fiv (13)
Raspunsuri - Pagina 13
rami 73 spune:
Mada, merci de info cu cremele, o sa-i iau la fel si eu.
Si noi il vedem pe tati la fel de rar, mai exact doar seara la baita (doar el i-o face); la servici nu-l putem vizita, ca lucreaza pe autostrada la km 30, e mai aproape de Pitesti.
Noi cu Ilinca mergem la mare pe la inceputul lui august, cel mai probabil in Olimp, ca e ceva mai retras, la o vila de la fostul protocol, se cheama Topaz, e tare draguta. O sa luam apartament, ca ii luam si pe bunici. In strainatate nu ma incumet cu ea anul asta, o sa mergem noi singurei.
Nusy, asa e, nici acum nu ne-am vazut, pacat ca stam asa departe si tie iti e mai greu sa te deplasezi cu ea (ai mei stau pe str. sabinelor); poate totusi reusim in vara asta, ca noi o sa mai venim la bunici si prin iulie, ca o lasam la ei o perioada. In legatura cu fantanelele, si pe mine m-a disperat, cum o pierdeam putin din vedere o zbughea la ele. S-a bagat si cu capul a mea, a luat vreo cateva guri de apa cred...
M-am mai linistit cu capsunile, nu stiu unde auzisem eu ca totusi nu-i bine sa-i dai prea mult deodata, ca poate dezvolta alergii in timp. Adevarul e ca de cate ori manca avea kaki plin de seminte.
Acum oricum bag mai mult cirese, caise si piersici. Mada, dar daca ii dai Sofiucai capsunele cu iaurt nu mananca ? Ca eu mai fac si combinatia asta. Zahar nu i-am pus de la inceput, ca daca prindea gustul lui...nu cred ca mai aveam sanse altfel. Si la a mea am observat ca-i plac dulcegariile...
Aseara am mancat la o terasa si a bagat si ea la greu pizza "quatro formaggi", nu stiu daca e chiar in regula.
Dar mai nou daca nu-i dai din ce mananci tu, e jale mare.
Pupici tuturor 
amzulica spune:
Eu nu i-am dat deloc capsunele lui Luca, se uita asa urat la ele, cand i-am dat una a luat-o si mi-a pus-o in paharul de suc. La fel vreau sa incerc cu iaurt, azi vreau sa-i dau cirese in iaurt, vedem.
L-am luat si noi pe Motzulica, suntem Kojak
si asa vom avea freza pana in iarna. De nu s-o fi jeliiit de parul lui de ratoi...
Cami
lui
Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
Andrada.P spune:
buna!
dragelor, scuze ca intru pe fuga si doar ca sa cer sfaturi: in 3 zile plecam in concediu si vroiam sa cer parerea fetelor care au mai mers cu pitici pana in 2 ani cu avionul, cum i-au distrat daca nu au dormit. Noi o sa mergem 3 ore. M-am gandit sa iau vreo 2 carticele si cate o jucarica noua. Aveti si alte idei?
Si o alta problema: a pasat careva mancare piticilor cu blenderul in restaurante? Se practica chestia asta in afara? Noi mergem in Spania...
Alte safturi pt drum si vacanta? Stiu ca gasesc probabil multe daca citesc in urma dar de cand cu vremea buna iesim afara mult si nu mai apuc deloc sa citesc.
Va pup pe toate si toti bebicii cu mare, mare drag!
elenada spune:
Buna fetelor
Am aterizat si noi acasa din concediu. A fost foarte frumos la mare iar piticii s-au comportat exemplar.
Vineri am implini si noi 11 lunite. Nu imi vine sa cred ca urmatoarea aniversare e de 1 an. Doamne ce repede mai trece timpul. La 11 lunite piticii merg foarte bine tinuti de o manuta si mai fac si doi trei pasi singurei. Ana are 10870 gr iar Matei 9450 gr. Ana are doi dinti jos si unul sus iar Matei are un singur dinte jos.
Azi noapte matei mi-a facut temperatura 38,8 dar cu toate astea avea chef de hilizeala. I-am pus un paracetamol iar dimineata avea 37,7. Pe la pranz iar a facut temperatura 38,6 si i-am dat nurofen. a scazut la 37,8. Sper sa nu mai faca. Nu stiu de la ce o fi facut dar ma rog sa nu fie iar de la vreo infectie urinara. Miercuri cred ca o sa merg cu ei la pediatru ca nu am mai fost de mult timp.
Daca vreti sa vedeti poze de la mare o puteti face aici iar filmulete cu piticii de la mare www.youtube.com/my_videos" target="_blank"> aici
va pupam
elena
fericita de pitici pretiosi
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
aurel_cris spune:
Buna mamici va mai amintiti de noi?cred ca niciodata nu am lipsit asa mult dupa forum.Ne-am reintors si noi in Romania de o saptamana.Bianca a fost sa zicem ok in Tenerife in afara faptului ca mi-a vomat de fiecare data cand am mers cu masina.Am adus-o mai slabuta acasa si asta ma cam suparat,are doar 12 kg si 91 cm.Ma enerveaza teribil ca nu papa cum trebuie dar probabil ca seamana cu mine ca si eu-s mofturoasa.Am inceput sa o las fara pampers prin casa si sa vedeti primele zile cum venea cu pampersul dupa mine sa ma certe sa il pun ca facea mereu pe ea.Abia astazi a facut singura la olita si ma uimit,plecasem in bucatarie si vine dupa mine sa imi zica ca a facut pipi.Cand am venit in sufragerie ea isi daduse chilotei jos si se asezare singura la olita.Deci sper ca suntem pe drumul cel bun,la somnul de pranz inca ii pun pampers.
Pussi ce iti mai fac printesele?
Nusyam admirat-o pe Ingrid in filmulet
,e tare dragalasa.
Mada ce mare sa facut Sofia,ce repede cred pui nostri nu?Sper ca azi Sofia se simte mai bine,multa sanatate.
Dariaioana ce mai face fetita ta?
Ginger felicitari ca ati scapat de pampers,noi abia acum incercam.In Anglia Bia ar fi sa mearga la gradi abia la 3 ani jumatate 15 ore pe saptamana gratuit,de la 4 ani are gratuitate totala daca o dau mai devreme va trebui sa ma scarpin bine in buzunar caci este teribil de scump.Cred ca si in Romania se merge la gradi tot de la 3 anisori la stat la particular merg mai devreme la gradi sau cresa.Ati sosit in Romania?
Cellu si eu ma bucur ca ne-am cunoscut
,sper ca mai intri pe la noi mai des.
Rami ce maricele v-ati facut si voi
.Biei i-am dat capsuni acum un an si a fost ok dar nu multe,anul asta cumnata i-a dat sa se sature si mi-a facut alergie.Acum le-am taiat dupa lista pentru o perioada si ma gandesc sa i le reintroduc mai tarziu un pic.
Despre crema de soare ce sa zic eu i-am luat una fetei din Anglia,i-am luat una de 50 sa fiu sigura ca nu se prajeste si chiar ca nu sa prajit deloc
,a prins-o soarele doar putin.
Amzu pe unde umblasi azi ca nu ai semnat condica pe mess?
Andrada cred ca deja v-ati si intors din concediu si per ca ati avut un zbor placut.La zbor e loterie cu copii asa-i cel putin la mine,uneori este super cuminte si doarme alteori ma albeste iar 3 ore imi par 10.Sa inteleg ca printesele tale inca mai papa pasat?Sa ne dai de veste cum v-ati descurcat in Spania.
Elenada scumpi foc pitici tai.Poate face temperatura si de la dintisori.Ati fost la pediatru?
Va pupacim cu drag,v-am pus si noi poze sa vedeti ce maricele suntem.
ASTEPTAM VESTI MAMICI DE FIVULETI.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Sunt fetita mare
Moniland spune:
Am fost si noi in concediu, la bulgari in Sunny Beach. A fost ok. www.flickr.com/photos/monicahhh/4777229716/in/set-72157621980600772/" target="_blank">Poze din concediu
de
Laura Ioana
Irina Maria(26 iulie 2009)
Bianca B spune:
Buna ziua mamici, buna ziua pitici 
Nici nu-mi amintesc exact cand am citit ultima data pe forum. Am avut o perioada foarte ... interesanta. Am incercat sa o punem de inca un bebe dar nu ne-a iesit, insa nu ne descurajam, cu Dumnezeu inainte. Am fost in RO aproape 4 sapt si lui David i-a placut foarte mult. A alergat dupa toate animalele intalnite. Preferatele lui sunt cainii si gainile. A mancat foarte bine si iau crescut falcutele. Desi vremea a fost foarte ploioasa am stat mai mult pe afara. A fost frumos si relaxant si ... abia asteptam sa ne intoarcem la casuta noastra
.
Punem foto noi in weekend si apoi va anuntam.
Petrecere 1 anisor
David, puisorul nostru drag (17.02.2009) Primul Craciun 09
Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
Ginger00 spune:
Salutare!
AurelCris- felicitari pentru primul pipi in olita.Noi am eliminat complet pampersul ,nici noaptea nu le mai pun.Ii scol pe la vreo 2 si-i pun sa faca pipi pe olita.Am mai ramas cu un pachet da-l tin pentru orice eventualitate.Mergem la gradi de stat din septembrie cand vom avea 2 ani si 9 luni ,aici in Italia (stam langa Milano)si vom plati doar masa (cca 8 € pe zi pentru amandoi), aici nu e nimic gratis
si in plus mai trebuie cotizat pentru jucarii,creioane ,eventuele mici excursii s.a.m.d...daca-i duceam la privat plateam cca € 550 /copil
Nu am venit inca in Romania deoarece am concediu doar din ultima saptamana de iulie si vom sta aproape tot augustul...abia astept
.Mai mergem din cand in cand pe-aici la mare ,e cam la 180km de noi pe autostrada, asa ca in tara vom sta pe-acasa sau vom merge la bai la Felix sau in Ungaria.
Pupilici...ma intorca la oale...azi fac lasagna si dovlecei pane 
aurel_cris spune:
Andreea Teodora
Sa ai parte numai de bucuri in viata alaturi de parinti tai.Mami Aida daca ne citesti sa ne scri cateva vorbe despre printesa ta.
Moniland sunteti o familie tare frumoasa,mai aveti putin si faceti si voi in anisor,ce trece timpul.
Bianca asteptam pozicile,cred ca tuturor copilasilor le place in Romania nu,Bia este in elementul ei la tara,toata ziua alearga de colo colo.Asteptam pozicile.
Ginger cred ca papica e gata si sigur e delicioasa.Sa ne mai pui niste pozici cu cei mici.
Ma bucur ca am gasit 3 mesaje noi intr-o singura zi,poate mai apar si alte mamici sa ne mai dea vesti.
Va pupam.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Sunt fetita mare