Mamici prin fiv (13)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciarli spune:

La multi ani tuturor piticilor nostri!!!!
Sa fie sanatosi si sa creasca frumos si sa-si faca parintii fericiti!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

La multi ani copilasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

La multi ani tuturor copiilor. Sa fiti sanatosi si voiosi.

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

La multi ani !(cu intarziere)pupici beb eilor de eprubeta si mamicilor luptatoare !

am revenitttt, acum zilnic ca am net la serv.ca acasaa...n am timp nici sa mor !

Dariuca mea este bolnavioara, din faringinta a dat o in laringita, sper sa i treaca cat mai repede

tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

LA MULTI ANI PRICHINDEILOR !

Salutare fetelor! Nu tare mai intru dar cand apuc mai intru si mai citesc ce se mai intampla.Noi suntem bine , sanatosi, din fericire nu am avut probleme cu ei anul acesta,ma tem insa pentru septembrie cand incep gradinita.
Voiam sa va intreb,in Romania de la cati anisori se pot inscrie la gradi? Aici doar de la 3 ani (sau 2 si ceva cu conditia da implineasca 3 max in luna ianuarie)pentru ca vad ca Pussi si-a dus fetel la gradi.
Am probleme cu serviciul pentru ca nu vor sa-mi dea part time la 6 ore si eu asa nu tiu ce sa fac , copii intra de la jumatea lui septembrie la gradi cu faza de acomodare 2 saptamani in care trebuie sa stau cu ei acolo 4 ore pe zi de la 8 la 12.Din octombrie incep de la 8 la 16 si doar eu pot sa-i duc si sa-i scot....offf...sper ca nu v-a trebui sa renunt la serviciul asta ca a inceput sa-mi placa...si oricum ,cum zice soacra-me : doi bani sunt doi bani nu e un ban....ca banuti ne trebuie...
Ma rog...vom vedea cum si ce v-a fi

Deci ce sa mai zic...suntem mari acum 2 ani si aproape 6 luni (in 14 )am reusit sa le dau pampersul jos si facem kk si pipi la olita (sau in iarba in parc),ii mai las cu scutec doar cand dorm.
Astept cu nerabdare sa mergem putin in tara ca mi-e dor de casa si am nevoie de cateva zile de relax sper sa-l am ).
Va pupam si mai intru cand apuc (azi am liber si copii dorm )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

Buna fetelor, apar si eu dupa mult timp. Si daca imi ziceti rusinica - merit!
La multi ani Sofia!
La multi ani copiilor nostri, atat de pretiosi!
Nu am citit din urma, nu mai stiu vesti de la voi.
Am fost la intalneala, noroc ca m-a sunat ANDRARDA si asa am revenit un putin...
M-am bucurat sa va vad: AurelCris, Amzulica si sa va revad Ciarli- multa sanatate nepoticai!, Ioanatugs - toate gandurile bune, Danyalo - multi, Felicia si gravidutele Sherita, Criss86 si inca o graviduta careia i-am uitat ID-ul, cu burticile lor frumoase!
Sper sa citesc din urma si fiu si eu la zi cu ce ati mai facut voi.
Despre noi,
baiatu' mamei creste face nazdravanii, ca baietii si nu ma lasa sa fac nimic de cand ajung acasa. Am inceput serv si nu am timp de nimic!
Va pup si sper sa revin cu vesti curand

BB George-Ion 1 an si 1 luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Buna, fetele

Eu iar am avut o perioada in care n-am reusit sa mai intru pe forum, de scris nici atat... Sper ca toata lumea e bine, sanatoasa, gata de concediu.
Noi am fost la Tulcea la bunici vreo 10 zile, ca le era tare dor de noi, si a fost foarte frumos, ne-am plimbat pe faleza, am admirat Dunarea, vaporasele, am cules toate florile posibile din parcuri etc. Pana acum n-am luat nici o amenda, dar vara e lunga...

Ilinca e zglobie nevoie mare, se catara pe toate scaunele si apoi pe mese , are picioarele pline de vanatai, nu stiu efectiv cum s-o mai strunesc. A dat in mania cataratului rau de tot, iar daca n-o lasi...e de rau. Ne ies toti cei 4 canini odata, asa ca evident mananca din 2 in 3, noroc ca nu face febra. Mai nou e innebunita dupa paine, covrigi, biscuiti, asta ar manca toata ziua. Noroc ca mananca si diverse combinatii, adica paine+carne, paine+cascaval, paine cu legume din supica, in general orice, daca e cu paine. Nu stiu de ce a prins asa drag de ea, ca eu pana dupa 1 an nu i-am dat deloc. Problema e ca nu vrea sa manance DELOC ciorbite, supe, tocanite, numai chestii solide...Noroc ca mananca fructe, altfel probabil ar fi constipata rau.

Fetele, apropo de fructe, au i-am dat la greu de cand au aparut, capsuni (fara zahar), cirese, caise, piersici. E ok ? Ca ar fi in stare sa manance fara oprire... Cu capsunile nu stiu mai ales, sunt ok la 1,3 ani ? Asa, pare sa tolereze totul, nu i-au aparut bubite sau altceva. Mi-e teama sa nu dezvolte alergii mai tarziu, daca insist, voi ce stiti ?
Noi de vreo luna bem apa/suc de portocale numai din cana cu pai, imi pare rau ca n-am incercat mai devreme, i-am dat intr-o doara din limonada mea si a baut-o pe toata. De cand nu mai folosim canita cu cioc bea mult mai multa apa, nu mai prididesc cu schimbatul pampersilor.

Ne-am planificat s-o ducem pe caprita la mare pe la inceputul lui august, abia asteptam, ca pare innebunita dupa apa. Voi ce crema de protectie solara folositi ? Ca vreau deja sa ma aprovizionez.

Am mai pus si noi poze de la bunici.

Pupici la mamici si copilasi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Hei Cellu, ce ma bucur ca te mai vad, ma bucur ca sunteti bine sanatosi ! Poate la viitoarea intalnire ne vedem. Cred ca trebuie sa modifici datele de la semnatura. Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Rami,iar n-am reusit sa ne vedem....in schimb,am vizionat pozele,sunt superbe iar voi sunteti doua frumoase...si exact asa: http://family.webshots.com/photo/2813212730089971424lnHFoV face si Ingrid!!!!Am fost duminica in P-ta Civica si a luat la rand toate fantanitele alea,se urca pe ele,baga mana exact ca Ilinca,pret de cateva secunde,apoi pleca la fantana urmatoare..m-a disperat,avea mana rece ca gheata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Am scris un mesaj pe la 16 dar l-am pierdut, nu eram logata.

Cellu, Ginger, Ramy ce bine imi pare sa citesc despre voi si piticuti!

Ramy noi folosim de la mustela cu protectie 50+ fara parabeni fii atenta dc ii cumperi asa ca sunt 2 feluri cu si fara parabeni, imi place f mult ca nu curge cand se baga in apa si mai folosim pt parc la roche posay spray tot protectie 50 este mai fluid si mai usor de dat mai intodeauna plec in graba si uit sa o dau asa pe asta il am in permanenta in geanta de cand a dat caldura.Despre fructe foarte bine ca mananca, eu stiam despre capsune ca daca nu ii apare alergie de prima oara nu-i mai apare,eu cam toate fructele i le bag in suc nu vrea sa manance neam eu ii mai dau capsune cu zahar brun pe ele, linge zaharul si dupa vrea alta

Plecam si noi la mare pe 01.07 in mamaia am gasit un hotel micut chiar pe plaja, in nordul statiunii, din pacate si anul asta vom pleca la mare fara tati, dar ii vom lua cu noi pe bunici, sper ca macar in septembrie in turcia sa mergem impreuna, m-a disperat cu munca asta pleaca dimi si vine seara/noaptea terminat, noroc ca in fiecare zi trecem pe la el la munca si mai sta fata cel putin o jumatate de ora cu el.

Va pupacim pe toate si copilasii din dotare!

Mergi la inceput