Mamici prin fiv (13)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Amzu in Spania ne-am descurcat bine, cu multa planificare, organizare si gandire strategica A fost greu dar ne-am descurcat. Norocul nostru a fost ca ramanea mama cu ele seara dupa ce adormeau (ziua mama a fost in excursii si stateam singuri cu ele) si puteam si noi sa stam la o terasa si sa ne plimbam. Asta a facut toti banii. Ne-am intors relaxati asa ca vacanta si-a atins scopul
Tu ce faci, nu vii la intalneala?

Fetelor va asteptam cu drag pe toate la intalneala (imi pare rau manumanu - ca de fiecare data - ca nu poti veni). Detalii despre locul in care ne vedem o sa dau vineri dimineata. Sper sa nu fie prea tarziu. trebuie sa gasesc o terasa potrivita pt ca s-au strans multi copii. Daca aveti sugestii, va rog...

mamici si bebei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

aurel_cris, ar fi frumos sa poti veni la intalnire, asa am reusi sa ne cunoastem live. In privinta kk in pampers, nu te panica/enerva. Probabil ca nu a venit momentul, eu l-am dezvatat pe Vladi de pampers abia la 2 ani si 9 luni, acum mai avem doar pampersul de noapte. Azi la somnul de pranz a avut primul accident de pp in pat si, vorba lui, "pe kk il pot tine dar la pp se mai intampla".

Fetele care va ocupati de lista, ma treceti si pe mine cu burtica blue (tot fivoasa) si DPN 6 sept 2010? Multumesc anticipat si dau si un

Andreea, cu (AMR 5-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

La multi ani tutuor puilor sarbatoriti zilele acestea
Ana Maria si Matei Stefan,Xenios & Chrysys,Laura Ioana & Irina Maria,Karina & Iris,Sofia Maria

Rami dar de ce nu o ti in slip normal, eu nu i-am pus niciodata pampers pt piscina in apa mari sau pe plaja, costumul de surf mi l-a adus cineva din germania, dar gasesti si pe siteul mothercare sau next din cate stiu fac si livrari in ro.Apropos de medicamente noi intodeauna cand plecam mai mult de 2zile luam cu noi rucsacul cu medicamente in care am tot felul de siropele pt tuse,picaturi de nas, aparatul de aerosoli,ser fiziologic, antibiotice, picaturi, creme, unguente, nu numai pt raceli...

Cris nici a mea nu facea la inceput caca la olita pe noi ne-a ajutat f mult sapt petrecuta la mare, am mai lasat-o in funduletul gol si mai facea pe plaja(binenteles ca-l adunam)asa a constientizat si de kk, si ca o perla intr-o zi se scapa vreo 2 maslinute pe ea si ii spune lui taicasu "oo tati s-a intamplat ceba!cled ca am cucut caca!"

Sper sa pot veni si eu la intalnire tare mi-as dori sa vad fiv-uleti si mamici dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Madalina - buna ideea cu rucsacul dar imi trebuie ceva mai mare sa-mi intre si aspiratorul - ma capiase cu mucii, cand stranuta ajungeau pana in piept ditamai lumanarile. La noi am observat cand a facut kk pe plaja ca nici nu se sinchisea ... se juca in continuare si-i cadea din fund ca la cal (in mers). In schimb pp se distra facand pe noi, ba pe spatele sotului ba pe mine ... a fost cevaaa.

Vin si eu la intalnire - doar sa anuntati la ce terasa ca io nu prea le stiu in Herastrau.

Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Sofia Maria
Sa fi fericita in viata puiut drag.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Hi, hi, Amzu, stai linistita ca sunt antrenata la alergari viteza. Oricum, la mare vor fi si bunicii cu noi, asa ca vom avea ajutoare, vorba Andradei.

Mada, si eu ma gandisem sa-i pun doar slip normal, dar ma gandesc sa am totusi la mine si ceva special, ca facem pipi destul de des, am observat ca acum vara bea mai multa apa, plus fructe... Si ma gandesc ca la un moment dat s-ar imbacsi slipuletul. Bine, mai e varianta in pampers normal pe plaja si fara nimic in apa, o sa vad... Pe plaja oricum nu o tin dezbracata ca ne intra nisip in alea-alea si nici nu sunt dotata cu pungute de kaki. M-am tot uitat si eu dupa costume din alea speciale cu filtru UV, dar n-am gasit; in Grecia erau, dar pentru copii mai mari. O sa o tin cu un tricou pe ea.

Vad ca e adunare mare la intalneala, sper sa reusim sa ajungem si noi.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui rami 73

Hi, hi, Amzu, stai linistita ca sunt antrenata la alergari viteza. Oricum, la mare vor fi si bunicii cu noi, asa ca vom avea ajutoare, vorba Andradei.

Mada, si eu ma gandisem sa-i pun doar slip normal, dar ma gandesc sa am totusi la mine si ceva special, ca facem pipi destul de des, am observat ca acum vara bea mai multa apa, plus fructe... Si ma gandesc ca la un moment dat s-ar imbacsi slipuletul. Bine, mai e varianta in pampers normal pe plaja si fara nimic in apa, o sa vad... Pe plaja oricum nu o tin dezbracata ca ne intra nisip in alea-alea si nici nu sunt dotata cu pungute de kaki. M-am tot uitat si eu dupa costume din alea speciale cu filtru UV, dar n-am gasit; in Grecia erau, dar pentru copii mai mari. O sa o tin cu un tricou pe ea.

Vad ca e adunare mare la intalneala, sper sa reusim sa ajungem si noi.

Pupici

pozici

rami & Ilinca-Maria - 12.02.2009

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

rami - hai ca am si ras. Tu vrei neaparat sa o acoperi pe Ilincuta. Da' ce-are i-au crescut tzitzili de-i pui tricou? Lasa fata sa stea dezbracata sa se simta bine. Cica face pp des, da' unde te crezi aici pe plajele din Hawai? Las' sa faca na. Nici n-o sa observi de agitatie crede-ma. Capul sa-l aiba acoperit si crema de plaja 50+

Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Ramica ar fi super sa ne vedem diseara!

Amzu ref la metode de desfundat nasucuri in lipsa aspiratorului: te conectezi cu gura la capatul batistei bebelusului pe care-l bagi in mod normal in aspirator si tragi. Are acelasi efect dar exista riscul mare ca cel care trage sa ia virusul.

Ca tot se discuta... eu le-am tinut pe plaja cu slip de apa sau normal (ele nu au intrat in mare, doar in piscina) si cu tricou sau poncho (din prosop) care era oricum pt varsta mai mare ca altul n-am gasit si le acoperea de tot. Inainte sa plec am ascultat pe Itzy Bytzi o emisiune despre cat e de periculos soarele pt copiii sub 3 ani si ca pana la varsta asta ei ar trebui sa stea la soare numai acoperiti si asa le-am tinut.

Hai sa va spun de intalneala: o sa fie la terasa "Tet a tete" din Herastrau, astazi la ora 18. Am ales terasa pt ca este chiar langa un loc de joaca si o sa fie si copilasi. Intrati in Herastrau pe langa Arcul de Triumf, mergeti pe aleea principala pana la prima intersectie mai mare de alei si apoi faceti dreapta. Este chiar dupa Gradina Japoneza. Se poate intra si pe la Charles de Gaulle dar e un pic mai mult de mers (aleea principala iar apoi stanga spre Gradina Japoneza).
mamici si bebici si abia astept sa ne vedem in formatie cat mai mare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Dragi mamici, am intrat sa va spun o poveste trista, a unui puiut de 5 luni.
Simo27, colega noastra de la "puiuti de randunici" e o mamica inimoasa… asa mama, sotie, prietena mai greu de gasit. Are 3 copii, David din 2002, Sam (puiut de randunica) din 2008 si Siluan, un pufulete din 08.02.2010.

Din pacate puiutul mic, pufuletele, are grave probleme de sanatate, acum se afla in Salzburg, urmand sa plece intr-o clinica din Innsbruck in speranta ca se poate face transplant. Este bolnav de ciroza si atrezie a cailor biliare datorate infectiei hepatice cu CMV.

Simo si-a facut analizele in sarcina si i s-a spus ca are imunitate la CMV deci problemele astea au cazut ca din cer.

Pe scurt, dupa nastere nu i-a trecut icterul. I s-a spus sa astepte ca o sa treaca, au urmat analize, s-a vazut ca sunt valori mari la bilubirina, i s-a dat medicatie, nu au fost imbunatatiri. Intre timp a mai avut un hop… operatie de hernie, cu probleme si spaima mare nu-mi amintesc exact motivul, parca din cauza reactiei copilului micut la anestezieie.

Dupa mai multe internari la Brasov, au plecat la Bucuresti, la Fundeni, unde dupa un alt set de analize si alt set de medicamente au plecat acasa, urmand sa revina dupa aprox o luna la control.

Saptamana trecuta s-au intors la control la Fundeni, iar vineri, in 23 iulie, li s-a spus ca singura sansa este transplantul de ficat… DAR sa mai astepte pana in toamna.
S-au mobilizat, ne-am mobilizat cu totii, iar luni au plecat in Germania, de acolo in Austria. Marti a fost internat, i s-au facut analize, miercuri i s-a facut punctie, azi primeste rezultatul biopsiei. Din rezultatele de pana acum: ficatul este negru, nu are nicio sansa pe un tratament, nu se stie DACA se poate face transplantul. Totusi, cu sprijinul unor medici MINUNATI, s-a luat legatura cu o clinica din Innsbruck, care poate face astfel de interventii, probabil si din cauza varstei asa de mici. A vorbit seful clinicii din Salzburg. Vor fi primiti saptamana urmatoare in Inn. pentru analize pentru luarea deciziei… SE POATE FACE CEVA PENTRU SILUAN?

Parintii sunt terminati! Un mic frumos, vesel, comunicativ… of… ne rupe sufletul ca inca nu stim daca se poate face ceva.

Dar speram, ne rugam la Dumnezeu, si facem ce putem pentru a-i sprijini; ei sa se poata concentra doar pe micut.

Fiti alaturi de noi! Fiti alaturi de pufulete!
Are nevoie de rugaciunile noastre… si bineinteles de niste resurse financiare. Cazul o sa fie preluat de rubrica „umanitare” a forumului. Fiecare cum poate, cat poate... si doar un gand bun, o rugaciune pentru el.

La inceputul fiecarui capitol, la puiuti de randunici, sunt pasii care i-am facut impreuna pana acum, precum si conturile lui George, in care se pot dona niste banuti, care sa-i ajute sa acopere macar cheltuielile cu spitalizarea si analizele. O singura zi de spitalizare, fara nicio analiza, ii costa 700 euro.
Imediat ce avem actele medicale, le vom pune pe siteul si blogul lor la care muncim acum si vom initia campanii mai ample, in presa, TV, forum si alte cai.
Avem deja sprijinul Asociatiei Mame si speram sa ne auda strigatul de ajutor cat mai multi oameni.

Impreuna putem muta muntii!!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Sper ca a fost frumos la intalneala!
Sofia s-a trezit foarte maraita dupa somnul de la amiaza, nu-i intrai in voie cu nimic, tot imi zicea ca varsa, cu chiu cu vai ne-am imbracat, am facut geanta, si chiar cand sa iesim pe usa am zis sa-i iau totusi si o temperatura, avem f cald in casa si nu-mi dadeam seama dc este incalzita, termometrul s-a oprit la 39,4 in fundulet adica 38,9 scazute cele 5 unitati, Andreea(Aniast) era deja pe drum spre noi.Ciudat este ca nu are nici un alt simptom nu tuseste, nu are muci, nu a varsat nici diaree nu are, m-am uitat si in gatut si nu este rosie.Ii tot oscileaza temp, cand are temp cand e subfebrila.Am iesit un pic pana la mama ca are foarte racoare, cat sa mai dea tati drumul la ac sa se mai racoresca in casa.

Va pupacim pe toate si asteptam poze!

Mergi la inceput