Fulgusori de nov-dec 2009 (59)
Raspunsuri - Pagina 6
laviniablaga spune:
Lorelix...eu dorm cu Rares inca de la inceput in pat...si de vreo saptamana si tata`so serveste acelasi tratament...copilul doarme intre noi...si doarme mai bine!Eu in schimb inca mai sunt atenta la sot ca se mai invarte uneori si e pe cale sa`mi turteasca odorul...pana acum nu ne`am confruntat cu accidente!Pup!
cosmynik spune:
Buna, fetelor!
Eu nu reusesc sa vad pozele unora dintre voi...De exmplu, pozele lui coquelicot, lili_a si a altor fete ale caror postari imi plac cel mai mult...daca are timp cineva, poate imi explica si mie cum sa fac...
Laura_irina, am mai auzit si eu treaba cu mestecatul mancarii..nimic nu mi se pare mai scarbos decat sa-i dai copilului mancare impregnata cu saliva...am mai auzit si de suzeta "curatata" in gura mamei...dezgustator...
Cosmina, mami de Emma
lylyana.ion spune:
Salutari!
Sunt f in urma cu cititul, am incercat sa raspund si eu pe ici pe colo, mai am de citit din capitolul trecut. Imi pare sincer rau de atmosfera din ultimile zile…
Motivul lipsei mele de pe forum (in cazul in care se intreba cineva)…lipsa chef, stare generale proasta,, nopti nedormite din cauza de copil plangacios, rani de sani , veste de la o prietena ca a pierdut sarcina si…cam atat
Ogutu, bine ai venit la noi!
Ali, multa sanatate iti doresc, iar lui Mihai rabdare, caci va veni si ziua sa-l ei in brate! Succes in continuare cu diversificarea!
Many, pup popoul lui Vladut. Ne impartasesti si noua intructiunile de utilizare a putzicii? Merci ca ai intrebat de noi !
Raluci, sa-ti traiasca BUBU cel frumos si crestinat
Ionela, imi pare rau pt tatal tau, ma bucur insa ca Mihnea este mai bine si varul tau de asemenea.
LauraB, am citit despre BLW si m-ar tenta…am sa discut si cu pediatra sa vad ce parere are despre asta. Te-as ruga sa-mi trimiti si mie un PM cu ce informatii mai ai
Imi pare rau de accidentul cu Diana, am vazut poze dar nu am indraznit sa intreb…fiind mai noua pe forum, ma gandeam ca poate ai spus deja si na…sa nu repet intrebarea…
LauraG, bine ai venit acasa!
Lavi, sincere condoleante (cu intarziere…) Dumnezeu va avea grija de sufletelul lui! multam de strigare. Vad ca nu mai deranjeaza pe nimeni nimic…ca nu s-a scris
Camy, imi pare rau de cazatura lui Flavius. Cel mai probabil o sa ne vina randul tuturor… Alex este la fel de mofturos in carut, ajungem cu chiu cu vai in parc, dupa care il tin in brate si plimb carutul gol…mai incercam…
Andre, pup micuta italianca vaccinata
Ramonika, ce tare ai fost cu suzeta!! Nici Alex nu a acceptat-o pana acum vreo luna, iar acum i-o dau cand il adorm si mai mult o roade…
Floricik, hlizeala ca hlizeala, dar mi-a placut tare mesajul inscriptionat pe body!!!
Dankutza, La multi ani Cezarei si voua pt cei 10 ani impreuna!
Cristinica, si Alex se trezeste urland din somn…fie zi fie noapte si destul de des…
Lumi, pt atopica noua ne-a dat pediatra 2 crème: Atoderm si Locobase.
Dymomo, mi-a placut mesajul tau ZZ
trimit si mai revin, daca s-o putea (scuzti daca raspunsurile vin prea tarziu)
va pup pe toate, fara exceptie (Lalu )
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
laviniablaga spune:
Lylyana uff ce ma bucur ca ai dat un semn...insa ma cam intristeaza vestile rele...ce sa ii faci...lasa...ca o sa treaca toate! Dar despre ce rani vorbeai.....cele de la san!
Referitor cu faza cu deranjatul...ma bucur ca nu a scris nimeni la subiectul ala...inseamna ca toate lucrurile sunt in regula si ca nu o sa mai intapinam tensiuni!
Cosminik despre faptul ca nu poti vedea pozele alea, trebuie sa intri pe contul comun, pentru ca albumele sunt private si se pot vizualiza numai de pe contul comun!
raluci_b spune:
am uitat
maria- felicitari pt "diversificarea" completa cu laptic, dy la fel
para, a luat tati nu le stiu denumrile, e mica si galbena, si buna
laurici- daca nu aveti probleme, mai bine incepi cu mar ca nu e asa laxativ ca para, zic si io . bubu nu face moale, vedem, avem doar 4 zile
lili- nu mantereseaza, sa pui mintea sa-ti amintesti ca ma facusi curioasa, vazut rochita
ionela- sa-ti dea dd putere sa treci si peste asta
lorelix- greu cu kk asta, mama lui. eu o coc, ca din ce am tot citit, e mai acida cruda de aia am copt-o, deci zici ca alea rosi? cautam sa vedem. eu o coc, decojesc desamburesc si bag la blenderul ala de mana si gata piureul
iesim afara
pup de nu va vedeti
lylyana- multumim
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
dymomo77 spune:
Camy se prea poate sa fie mixerul tau mai puternic si sa mearga si la carne. Deci aviz fetelor care au in plan sa cumpere asa ceva pt diversificare. Eu oricum am luat babycookul pt ca nu are BPA(eu am schimbat si biberoanele pe acest motiv) si pentru ca in vara planificam sa ne plimbam mai multisor si sa imi fie comod.
Lorelix merci de raspuns. Am notat. Eu o intrebasem pe Raluci dar daca ai rasuns tu e ff bine.
Lylyana super progrese. Sa va fie de bine papa cu lingurita. Si sa treaca starea asta blue.
Ionela o imbratisare si un gand bun.
Eu am experimentat primul rateu al Diversificarii din motive de oboseala. A venit socrela si cat eu am bucatarit ea a zapacit cupchilul zornaind si tiuind din toate jucariile si cand sa ii dau sa pape era obosit si nervos si s-a pus pe plans. A papat san, a adormit si cand se trezeste ii fac din nou papa si incercam de data asta oduhniti.
mami fericit de Dan Mihail
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lylyana.ion Salutari! Sunt f in urma cu cititul, am incercat sa raspund si eu pe ici pe colo, mai am de citit din capitolul trecut. Imi pare sincer rau de atmosfera din ultimile zile… Motivul lipsei mele de pe forum (in cazul in care se intreba cineva)…lipsa chef, stare generale proasta,, nopti nedormite din cauza de copil plangacios, rani de sani , veste de la o prietena ca a pierdut sarcina si…cam atat |
hai mai des aici sa ne dragalim sa treaca toate
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
dymomo77 spune:
Raluci am notat si de la tine.
Lorelix uitai(ca eu is mai baba) eu dorm cu printachi in pat. De pe la doua luni cand s-a imbolnavit. Dar al meu atata se mai frichineste si miorlaie noaptea ca daca ar dormi in patut as face gimnastica cat 3 ore de aerobic(pe noapte) asa ca daca e langa mine mai atipesc si eu cu el la san...
mami fericit de Dan Mihail
dragonitza spune:
Incerc sa scriu si eu pe fuga cateva randuri.
Diana o sa scot azi aparatul sa il pun la treaba si va spun impresii.
Laura multumim de pupicei
La noi piciulina se trezea noaptea la 12,2,4,6,7,8, si 9 definitiv. Dupa o saptamana in care dimineata efectiv ma chiaunise, am zis la ora 6 sa o iau in pat cu noi ca macar doar sa bag tatica in gura si stau si eu cu ochii inchisi. Surpriza a fost ca vreo 2 zile s-a mai trezit o data si cu noi in pat, dar apoi de la 6 s-a mai trezit la 9. Nu vreau sa dormim toata noaptea cu ea in pat (desi poate ar merita incercat) ca ma trezesc intepenita si dupa alea 3 ore de dimineata. Nici nu misc cat e ea in pat, de teama sa nu ajung peste ea sau sa o trezesc cu frichineala mea.
vias spune:
am venit de afara, nu mai e asa cald..e chiar rece..brrrrrr
Lorelix eu nu dorm cu Flavius in pat..nu pot...am incercat odata si a doua zi eram intepenita de spate...plus picioare in gura de la fecior..asa ca....la el in patut.....
Lylyana cu carutul, azi de exemplu a stat...nu stiu ce sa zic..dar cred ca trebuie insistat...sunt grei, eu fara carucior nu m-as descurca..
A mai avut el reprize de plans in carucior dar imi spuneau mamicile prin parc sa-l las ca se obisnuieste.....eu nu rezist frate...il mai las cate putin..dar nu mult...sper sa se obisnuiasca!!!!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE