Fulgusori de nov-dec 2009 (59)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

va las...mergem in plimbare cu carutul...sa vedem...deocamdata doarme linistit in el...is curioasa daca ma intorc acasa cu una bucata cupchil in brate si impingand carutul...si la ce noroaie sunt la noi e strada...parca vad ca o sa ma murdaresc pana in gat.....urasc Primaria Reghin care inca nu ne-a asfalta drumul...parca as sta la tara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinica09 spune:

Ziua buna!

Noi am amanat vaccinul pentru martea viitoare(ca avem botezul) dar am intrebat pediatra la telefon de ce se trezeste banditelul meu plangand si mi-a spus ca poate fi de la ureche sau de la dinti...acum mie nu prea mi se pare ca l-ar durea ceva...daca il ridic si-l plimb putin isi revine complet deci nu cred ca ar o durere...si noaptea nu plange deloc...asa ca EVY si CAMY mai intreb odata cand merg la vaccin ca acum la tel pediatra era cam grabita.
N-am citit nimic din urma dar am vazut-o pe DIANA aici si m-am bucurat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Am fost la plimbarica, dar a fost destul de rece si aici.

Si Andrei face figuri in carucior cand este treaz. Si daca fac greseala sa-l iau sa vada copiii in parc, ajung acasa cu el in brate. Noroc ca parcul este aproape de bloc.

Intram si la categoria de plans isteric in somn, de fapt un fel de urlat, deoarece difera de plansul lui normal (cam greu cu exprimarea). Partea nasoala este ca nu il pot opri, nici cu suzeta, tzitzi, leganat. Il scot din camera si ii vb pana se trezeste.

Eu il iau langa mine in pat, spre dimineata in general. Atunci ii place sa stea cu tzitzi in gura, si eu as mai sta un pic cu ochii inchisi. Am observat ca doarme ceva mai bine in pat langa mine, dar ma loveste foarte tare cu picioarele, desi il pun la marginea patului el se tot trage spre mine.

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

cristinica, sunt curioasa ce zice pediatra despre faptul ca plang bebeii in somn...
eu niciodata n-am dormit cu bebe in pat, nu cred ca as putea...am noroc ca doarme singur la el in patut...

A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

multumesc pt gandurile bune

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

multumesc pt gandurile bune

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

te inteleg perfect..bunica mea a fost bolnava la fel si am stat cu ea in casa ..pana la sf..nu e usor delocccccccccccccccccccccc

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

No ca am mai gasit un robotel: http://chic bebe.ro/products/322-ajutoarele_mamei/5583-baby_moov_robot_5_in_1_bebedelice_redgrey.mbs
e BPA free (m-am uitat pe site-ul producatorului), ratinguri bunicele si se gaseste si la noi la un pret surpinzator de bun! Scoate-ti spatiu ca-l vede reclama.

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

M-am uitat si eu pe site, pare interesant insa nu m-am lamurit cum sa procedez cu carnita.

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Helloouuuu,

Shtephy ma bucur ca esti mai bine cu mana. De abia astept sa vad poze de la botez, sa-ti vad puisorii. Sa va traiasca crestinul

LauraB imi pare rau de greutatile prin care ati trecut

Lore un sfat, daca se poate: incearca sa nu dormi cu puiul tau, acuma cat mai poti, va fi mult mai greu mai tarziu sa-l dezobisnuiesti... stiu ca nu e usor.

Lily de ce ai facut ragade? Imi pare rau pentru prietena ta

Laura nici noi nu o sa avem babycook, momentam nu-mi permit. Asa ca raman la fiert si blenduit.

Lavi cum a fost la plimbare? Ati reusit?

Danan ma bucur ca ati ajuns cu bine.

Krelia cum a fost la botez?

Citat:
citat din mesajul lui lorelix
le dau pe razatoarea din plastic si apoi trecute prin strecuratoarea(plastic),

Diana felicitari pentru Timeea! Ce atre sa iesiti cu bicicletele? Unde s-a deschis mol in Arad?

Fetele, care aveti animale, cum reactioneaza bbei vostri la vederea lor? Dragos s-a distrat azi copios cu cainele nostru... el latra... Dragos nu se putea opri din ras. A fost tare scump

Am disparut... urla al meu in pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Dragonitza, daca asa doarme mai bine nu te feri sa iei bebe in pat, acum e f "la moda" ideea de Attachment parenting si a dormi cu bebe e tot asa de normal ca al purta in wrap, a-l alapta la cerere etc. Eu am dormit cu Vlad in pat de pe la 7-8 luni la aproape 2 ani. Cu Timeea primele 2 luni cat am alaptat-o culcat, apoi a preferat patutul ei. Teo vad ca-si adora patutul. Oricum mi-e frica s-o iau in pat ca mai vin astialalti doi noaptea peste noi si mi-e sa nu se urce pe ea...

Lylyana, spune care-i baiul la sani poate te putem ajuta cu vreun sfat

Ionela, imi inchipui cat de greu trebuie sa-ti fie...

Many, eu la inceput cred ca o sa steam-uiesc separat legumele si apoi carnea, si sa vad cum reuseste sa o toace, poate pun un pic de legume cu carena s-o toace mai usor sau o tai un pic cu cutitul inainte...

Alinush, s-a deschis mall langa autogara. Teo studiaza catelusa noastra, inca nu se distreaza de ea... Daca imi spui ce-ai vrut sa scrii cu atre iti raspund si la intrebarea cu bicicletele...

Cristinica,

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

Dragonitza, daca asa doarme mai bine nu te feri sa iei bebe in pat, acum e f "la moda" ideea de Attachment parenting si a dormi cu bebe e tot asa de normal ca al purta in wrap, a-l alapta la cerere etc. Eu am dormit cu Vlad in pat de pe la 7-8 luni la aproape 2 ani. Cu Timeea primele 2 luni cat am alaptat-o culcat, apoi a preferat patutul ei. Teo vad ca-si adora patutul. Oricum mi-e frica s-o iau in pat ca mai vin astialalti doi noaptea peste noi si mi-e sa nu se urce pe ea...

Lylyana, spune care-i baiul la sani poate te putem ajuta cu vreun sfat

Ionela, imi inchipui cat de greu trebuie sa-ti fie...

Many, eu la inceput cred ca o sa steam-uiesc separat legumele si apoi carnea, si sa vad cum reuseste sa o toace, poate pun un pic de legume cu carena s-o toace mai usor sau o tai un pic cu cutitul inainte...

Alinush, s-a deschis mall langa autogara. Teo studiaza catelusa noastra, inca nu se distreaza de ea...

Filmulete

Aha, deci...io tocmai ce o sfatuiam pe Lore sa nu doarma cu el. . Si nu e mult mai greu sa-i dezobisnuiesti? Nu-i afecteaza mai mult separarea? Intreb si eu...

Mergi la inceput