Aspirante optimiste > 20 ani (471)
Raspunsuri - Pagina 7
camcris spune:
ioana vreau si eu 

de molipsire daca au mai ramas ![]()
didi IA la cab tutu este 500 ron fara monitorizare si fara tratamentul de stimulare
monitorizarile costa 200 ron
Ioana_Mami spune:

....mai multi pupici sa ajunga la toata lumea si dau si un pahar
sa beti dupa mine sa fie si mai si molipsirea!
Fericita
+9
didi32 spune:
Cami multumesc, tu te-ai hotarat sa treci la IA? Ai inceput tratament, ceva? Dac-ai zis deja, scuze
Ioana, multumim de pupici, sper sa ne molipseasca pe toate! Asa-i, parca zilele trecute ai venit si ne-ai anuntat de liniute, nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul!
si de la mine!
in devenire
madutza_bra spune:
camcris, ti-am trimis PM luuuuung 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
madutza_bra spune:
Pe unde umblati fetelor? Cam bate vantul pe aici... nu mai e nimeni?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
PaulaFrida spune:
Eu sunt aici 
Prin vara speram sa-i dam semnalul de start berzei
Il vrem neaparat pe 
TTC Ticker
Marriage ticker
doula spune:
Fetele
Am venit si eu. Am auzit ca ati strigat catalogul si am aparut. Eu am avut nevoie de o pauza mica - nu mai vroiam sa aud de fertilitate, incercari de a ramane insarcinata, probleme si asa mai departe. Asa ca am "iesit" intr-un mic concediu surpriza. Asta insemnand ca nu m-am mai apropiat de calculator aproape deloc, de Feminitate nu m-am mai atins si nici la telefoane nu am raspuns. In schimb am mers zilnic la mare, m-am balacit in apa rece ca gheata si am stat cu burta la soare.
Acum incerc sa ma reintorc la rutina fara prea mult chef....Oricum se apropie sf de saptamana deci e un motiv minunat de a lua-o cu incetul.
Andreea
"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception
www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie
FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile
roxy_s spune:
doula

bine ai facut
asa as pleca si eu undeva cu plaja si soare si caldura sa ma relaxez
abia astept vara.
Vreau sa fiu
PaulaFrida spune:
Asa zic si eu Andreea(Doula),bine-ai facut ca ti-ai acordat o pauza,cateodata e f.necesara 
Prin vara speram sa-i dam semnalul de start berzei
Il vrem neaparat pe 
TTC Ticker
Marriage ticker
camcris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui didi32 Cami multumesc, tu te-ai hotarat sa treci la IA? Ai inceput tratament, ceva? Dac-ai zis deja, scuze ![]() Ioana, multumim de pupici, sper sa ne molipseasca pe toate! Asa-i, parca zilele trecute ai venit si ne-ai anuntat de liniute, nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul! si de la mine! in devenire |
luna care vine fac IA
acum am luat clomifen
1 pastila in Z 5,6,7,8,9