Aspirante optimiste > 20 ani (471)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

Prezent
va pe toate in parte sa va molipsesc

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

vanyy ce face burtica? de molipsire

Prin vara speram sa-i dam semnalul de start berzeiIl vrem neaparat pe
TTC Ticker
Marriage ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

suntem bine....am avut mici probleme de sanatate dar a trecut, acum sper sa nu se intoarca boala ca m-am saturat de antibiotice., azi o sa imi fac programare la doctor si sper ca saptamana viitoare sa ajung sa il vad si eu pe bebe

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Da Roxy, muncesc cu drag si spor, aici nu prea e soare, chiar mi-e mun pic frig in birou c-au oprit caldura.
Aha, iata prima la apel: Vanny multumim de de molipsire, sa mai treci pe la noi sa ne mai zici de bebe! Bine c-ai scapat de probleme, sa ne-aduci vesti de la eco!

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Talida__ spune:

Didi ma simt bine. Aproape s-au vindecat inciziile. Astept cu nerabdare sa vad daca ovulez - sunt in Z16 si pana acum nici un semn dar tot mai sper....

Cosmi si eu tot in pijama am ramas lipita de laptop. 20% de placere 80% de nevoie - chestii legate de job ... . Ce a facut foliculul tau cel mic? Ai ovulat?

_

Hoping... Wanting... Needing... for you to justify my love
www.fertilityfriend.com/home/2ba8d8" target="_blank"> Grafice
www.fertilityfriend.com/ticker/2ba8d8/ttc.png" target="_blank"> Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

vanyy
molipseste-ne si pe noi cu

Vreau sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Buna ziua fetele ,
Vin sa va dau un de molipsire...am fost uimita ca m-ati strigat in catalog .
As avea rugamintea sa schimbe cineva pe prima pagina ca nu sunt insarcinata cu gemeni .
Din pacate un saculet a ramas gol , dar un bebe e in continuare bine sanatos , misca , bate inimioara si are tot ce-i trebuie .
Cat mai multe II va doresc in odisee...
parca saptamana trecuta va explicam ce simt eu si cum sunt liniutele mele pale si uite ca au trecut mai mult de 6 saptamani de atunci ...duminica facem 10 .
Va pup cu mult drag

Fericita +9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Gata numai sunt in pijamale,am facut curatenie,mai trebuie sa spal vasele si gata pe ziua de azi
Talida nu stiu daca am ovulat,ceva intepaturi am avut prin burta si chiar acum am in partea dreaptaChiar nu stiu,dar de prestat am prestat,om vedea ce-o fi...Tu cum te simti?
Imi place ca a avut cat de cat efect strigarea catalogului
,am primit pupici de molipsire
Vanny deja 14+Felicitari si tot asa mai departeImi pare rau ca ai fost bolnavioaraBafta la eco si te asteptam cu vesti!
Ioana modific imediat!Imi pare rau ca unul din bebe nu s-a mai dezvoltat dar importat e ca a ramas unul si e sanatosFelicitari pt saptamana 10 tot asa mai departe
Didi,Roxi fetele muncitoare!!

Si la noi e frumos afara

Va pe toate!!!

Cosmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Ioana de molipsire,si la mine asa o fost,la prima eco de la 8 sapt erau doi samburei si la al doilea eco mai era un bebe care se misca de numa.
Iti doresc in continuare sarcina usoara de care sa te bucuri si bebe sa fie sanatos,norocos si la termen si sa va umple casa si sufletele de bucurie

Prin vara speram sa-i dam semnalul de start berzeiIl vrem neaparat pe
TTC Ticker
Marriage ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ioana am primit de molipsire, sper sa se prinda luna asta

Vreau sa fiu

Mergi la inceput