Aspirante optimiste > 20 ani (471)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Andreea stai linistita k nu m-am suparat deloc pt tine.

cum spune si cosminuta, fiecare cu ideile ei si alegerile ei.

Joy ma bucur ca sunteti bine

Cosminuta ma bucur ca ai trecut sa ne saluti

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
noi2
nunta noastra
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cosmi,
joy pupici la burticuta si la buburuza anna sofia

se mai testeaza cineva saptamana viitoare la sfarsit???

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ si poate cat de curand

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Cosminuta ma bucur ca ai trecut sa ne saluti

Pai eu trec zilnicAi incurcat borcanele

Cosmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Yasmi nu stiu daca se mai testeaza cinevaIti tin pumni stransi de pe acum

Cosmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Am bagat si eu un ochi sa va urez noapte buna oricum cred ca toate dormiti acum.
Am avut o zi super ocupata, ma bag la nani abia acum (musafiri..)

Va pup dulce pe toate !

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

azi avem si eu o zi full....cu multe vizite si mers la cimitire :(

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ si poate cat de curand

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

neatza fetelor. Intru din cand in cand si va mai citesc, dar scriu foarte rar. Azi insa am nevoie de o .... ceva. Cum se comporta sotii vostrii in situatia asta? In lupta asta pentru a avea un copil? Eu de 2 ani incerc sa raman insarcinata, de 2 ani fac test ce-mi ies negative. Sunt intr-o depresie de nu mai stiu de capul meu. De o vreme destul de indelungata nu-i mai spun sotului cand trebuie sa ovulez ca sa nu-l stresez si pe el cu treaba asta. Azi insa ma intreb daca el se streseaza chiar si un pic. Luna asta am decis sa fac teste de ovulatie. Vineri testul a iesit pozitiv. Vineri seara am facut prostioare fara sa stie el ca testul a iesit pozitiv. Ca sa fiu sigura am vrut sa facem prostioare si sambata seara. Am facut prostia si i-am spus ca e o perioada propice iar el m-a intampinat cu "domnul" incapabil sa presteze. M-am enervat dar am zis ca poate in dimineata asta nu o fi foarte tarziu dar "domnul" in continuare indispus. Am incercat sa fiu cat de calma dar cand l-am vazut ce mai ofteaza de parca era cea mai grea treaba din tot universul m-au apucat iar dracii.
Ai vostri soti cum procedeaza? Am zis ca o sa ii fie lui mai bine daca nu stie cand sunt la ovulatie, daca ii ascund depresiile mele legate de subiectul asta, daca nu stie cat de tare ma afecteaza ca am doar partea stanga in functiune, ca am un ciclu de 34 de zile si acum trebuie sa astept 3 saptamanai pana imi fac testul de sarcina si nu 2 saptamani ca in cazul unul ciclu de 28 de zile, nu-i spun cum simt ca mi se degradeaza sufletul in fiecare luna ....voi cum faceti?
Sotul meu a plecat sa schimbe un bec la masina si m-a lasat singura. Bineinteles ca se comporta de parca e doar vina mea, ca il inhib (ii spun o data la o mie de ani ca am ovulatie dar eu il inhib).
Asa m-am saturat ca-mi vine sa-mi iau campii

Mergi la inceput

ce fac feteleee?

Cosminuta eu ziceam k ai trecut ieri sa ne saluti .

Anne Marry nu stiu ce sa-ti zic. incearca sa nu te mai stresezi k trebuie sa o faceti sa ramai. stiu ca e greu. dar stresu isi spune cuvantul si de aia ajugeti sa aveti neintelegei.

nu ii mai spune nimic k acu trebuie, ca esti la ovulatie. bucurati-va de iubirea voastra si iubiti-va, nu o faceti doar ca trebuie ca esti in perioada fertila.

e normal sa te gandesti la asta cand iti doresti mult sa se intample. dar incearca sa te derasezi un pic si bucura-te de clipele minunate dintre voi.

sper sa mai intre fete care sa-ti dea un sfat ceva, eu cu mai mult nu pot sa te ajut pt ca eu nu trec prin asta si nu stiu ce sa-ti zic. ne mai suparam si noi cateodata dar ne trece repede

te mai asteptam pe la noi si sa dea Domnu sa vi cat mai repede cu vestea cea mare. ai incredere ca totul va fi bine si vei avea parte si tu de acest mare Dar al lui DUmnezeu de a deveni mamica

nunta noastra
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!

Mergi la inceput

dragele mele va invit la CAPITOL NOU

nunta noastra
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!

Mergi la inceput