Aspirante optimiste > 20 ani (471)
Raspunsuri - Pagina 18
doula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui IONY_82 Fetelor dragutelor mai am o problemuta Eu sunt cam am 72 kg la 1,65m, sunt fumatoare si acum si nenorocitele astea de mutatii .Voi ce parere aveti o fi vreo problema cu greutatea? cu fumatul se rezolva de fiecare data cand am aflat ca sunt insarcinata m-am lasat.Ajutati-ma si oi cu un sfat o parere Multumesc mult Multi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tuturor si o ![]() ![]() ptr fiecare |
Yoni bine ai venit! Sa ai o sedere placuta si scurta aici la aspirante.
In legatura cu intrebarea ta.... de mutatii habar nu am ce sa iti spun. Genetica si ADn-urile nu sunt partea mea cea mai puternica.
In schimb eu cred din suflet ca pentru a ramane insarcinata si pentru a avea o sarcina si nastere sanatoasa fara complicatii si un bebe sanatos este importanta sanatatea ta INAINTE de a ramane insarcinata. Este bine ca reusesti sa te lasi de fumat atat de repede dar trebuie sa tii cont de faptul ca pana ce iti dai seama ca esti insarcinata, bebelusul tau deja este conectat la circulatia ta sanguina si de fapt el primeste prin sange toate toxinele pe care le ai in corp. Si in plus, pana ce nicotina iti iese din corp dureaza. Deci bebelusul tau va continua sa primeasca nicotina chiar daca tu nu mai fumezi.
A fost facut un studiu care a aratat ca copii nascuti de mame fumatoare in timpul conceptiei, au ca adulti probleme de fertilitate. Aceste probleme sunt mai grave si de mai lunga durata daca mama a continuat sa fumeze si in timpul sarcinii.
In legatura cu kg in plus (care nu sunt multe) nu este nici o problema daca tu te simti bine cu ele si daca nu sunt datorate unei probleme de sanatate.

Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception
www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie
FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile
bb_yasmi spune:
am scris un mesaj lunggggggg dar s a sters :((((
pe scurt:
va multumesc pt cuvintele frumoase.
ioni iti raspund mai tarziu, am scris multtt si s a sters din greseala mesajul :(
doula, vreau sa te intreb: stii cumva daca poate influenta in vreun fel efortul fizic depus la aerobic o eventuala sarcina, implantarea ei?? multumesc frumos.
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+
si poate cat de curand 
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

doula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi doula, vreau sa te intreb: stii cumva daca poate influenta in vreun fel efortul fizic depus la aerobic o eventuala sarcina, implantarea ei?? multumesc frumos. |
Yasmi atata timp cat corpul tau este obisnuit cu acest efort nu influenteaza cu nimic. Oricum efortul prea intens (exagerat) nu este bun pt sanatate in general. Exercitii intense cum ar fi sarituri, alergatul in locuri dure (asfalt) si abdomene nu sunt indicate pt femei deoarece acestea slabesc ligamentele uterine (deci influenteaza sanatatea ginecologica). Dar daca e vorba de exercitii fizice moderate atunci e minunat. Asculta-ti coprul si daca iti este bine acum (si nu ai "reactii adverse" cum ar fi cicluri foarte lungi, lipsa ovulatiei etc) atunci nu are de ce sa fac rau in continuare. Din clipa in care afli ca esti insarcinata, atunci renunta la exercitiile fizice pt intarirea muschilor abdominali si axeaza-te mai mult pe exercitiile de flexibilitate si intarire/mentinerea muschilor spatelului, picioarelor si a mainilor.
Si bine inteles ca daca nu te simti in siguranta sau nu esti sigura atunci poti sa intrebi si doctorul sau sa treci la exercitii mai blande

Sa iti traiasca printesa si sa te bucuri de ea. Este o dulceata

Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception
doula spune:
Yasmi am vrut sa ii arat si sotului pozele cu printesa ta ca e atat de dulce, dar nu mai gasesc mesajul cu linkul. L-ai sters cumva??? 
Andreea
BraveGirl spune:
Buna seara!
Cosnimutza, samburica creste. Am fost deja la 2 eco. Marti am vazut cum dadea din manute si picioruse. Se misca de zor 

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
10+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
bb_yasmi spune:
doula, multumesc frumos de raspuns. exercitiile nu sunt tocmai usoare, sunt tae bo, pilates, cardio, circuit. asta e a 2-a luna de cand practic si sunt destul de solicitante. sper sa nu influenteze negativ...:( si da, normal ca dupa ce aflu ac sunt gravi renunt la ele si incep cele speciale pt gravi. o sa mai pun o data linkul. cat despre cicluri la mine au fost dintotdeauna neregulate (minim 30 max 35 ) si destul de lungi , cam 5 zile. acum iau mastodynon pt noduli la san si mi s a reglat fff bine ca si lungime si durata.
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+
si poate cat de curand 
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

bebelu86 spune:
am revenit si eu
a fost ff frumos la Cernica si m-am rugat pt noi toate
Andreea nu vreau sa ma intelegi gresit si nici sa avem discutii contradictorii.
Eu asta consider k este un stres in plus sa tin cont de toate lucrurile astea.
Am ramas o data insarcinata. deci se poate si nu este vreo probl. numai ca nu a fost sa fie.
inseamna ca nu a fost momentul potrivit, nu am fost pregatita pt asta.
ma bucur pt tine k iti cunosti corpul asa de bine si ar fi bine dc multe dintre noi am sti macar jumate din cate sti tu.
eu nu am zis-o cu rautate ca, cu toate k iti sti organismul nu ramai. am dat un exemplu ca si in cazut in care iti cunosti bine corpul, cum sti tu, asta nu inseamna k ramai imediat. pana la urma nu tine numai de noi.
Daca Dumnezeu vrea sa ramai din prima, ramai. dc nu, poti sa o faci in cea mai fertila zi posibila, in cele mai avantajoase pozitii, poti sa iei tratamentu tratamentului, dc nu e sa fie, nu e
nu te supara pe mine. chiar nu am nimic cu tine si cu nimeni de aici,.
toate imi sunteti dragi si va multumesc ca atunci cand am avut ceva pe suflet ati fost alaturi de mine, cand am avut o nelamurire m-ati ajutat, cand am cazut, m-ati ridicat. si va multumesc din suflet pt tot
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
noi2
nunta noastra
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi
anul acesta
doula spune:
Bebelule nici eu nu vreau sa am discutii contradictorii cu tine - doar am scris cum gandesc eu
Stiu ca nu ai scris cu rautate si nu m-am suparat de loc. Si am scris ca a ramane insarcinata si ati cunoaste corpul nu intotdeauna exista o legatura.
Imi pare rau ca te-am suparat nu asta mi-a fost intentia 
Andreea
Joy21 spune:

Ce fac fetele dragi? 

Am trecut sa va salut, sa va
pe toate si sa va spun ca noi suntem bine, cu ceva greturi dar nu indraznesc sa ma plang ![]()
Victoria, mami de
Anna Sofia,
8+ cu inimioara
Sofia, 1 an si 5 luni
David Lloyd George
cos_minutza spune:
fetele!!!
Bebelu, Doula sunt sigura ca nu v-ati suparat niciuna(va cunosc eu
),v-ati expus fiecare punctul de vedere,care nu trebuie sa fie acelasi din moment ce nu suntem la fel toti
Va 
Corina ma bucur ca sunteti bine!
burtica!
Bebelu multumim ca te-ai rugat pt noi

Yasmi 
Joy
si eu burticutza
Cosmi

am 72 kg la 1,65m, sunt fumatoare si acum si nenorocitele astea de mutatii .Voi ce parere aveti o fi vreo problema cu greutatea? cu fumatul se rezolva de fiecare data cand am aflat ca sunt insarcinata m-am lasat.