Aspirante optimiste > 20 ani (471)
Raspunsuri - Pagina 17
bebelu86 spune:
eu nu stiu ce sa-ti zic Iony, doctorul ce ti-a zis?
nici macar nu stiu cu ce mananca mutatiile alea. 
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
noi2
nunta noastra
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi
anul acesta
bb_yasmi spune:
bebelu sotzul tau e preot??
ioni in legatura cu greutatea ar trebui sa iei masuri dinainte de a ramane gravi. eu m=am pregatit serios. am slabit in aproape 2 luni 7 kg , acum am ajuns la aproape 60 kg si am inaltimea 1.69 m tocmai pt ca la primul copil am luat cam 23-25 de kg in sarcina...
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+
si poate cat de curand 
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

IONY_82 spune:
Bebelu86 "LA MULTI ANI!" mamei tale .
Chestia cu statul cu pioarele in sus o stiu, oricum mersi sunteti dragute
Aaaa si neaparat barbatul deasupra in timpul 
![]()
![]()
asteptat cu optimism
Va rasari soarele si pe strada noastra 

bb_yasmi spune:
offff stiam ca am uitat ceva: LA MULTI ANI MAMA DE BEBELU!!! 

happy mom &
si poate cat de curand 

bebelu86 spune:
sar'mana fetelor
sa fie sanatoase si mamele voastre si sa va bucurati de ele 
da YAsmi e preot sotul meu
eu va las k e super tarziu si trebuie sa ma duc sa il iau si pe al meu de la biserica 

o zi buna
noi2
nunta noastra
anul acesta
bb_yasmi spune:
distractie placuta bebelu.
revin si eu cu cateva pozici cu buburuza mea!
happy mom &
si poate cat de curand 

IONY_82 spune:
Bebelu distractie placuta 
Yasmi am admirat pozele.Buburuza ta este o printesa frumoasa-sa va traiasca ,sa va bucurati de ea si sa-i dea Domnul un fratior sau o surioara cat mai repede

Yasmi scuza-ma poti a-mi spui ce dieta ai facut ca sa slabesti ca eu ma chinui d vreo luna si am slabit doar un kg.Mersic 

Madutza
ce mai faci?
asteptat cu optimism
Va rasari soarele si pe strada noastra 

cos_minutza spune:
Bebelu La Multi Ani mamici si distractie placuta
Camcris distractie placuta si tie
Yasmi admirat buburuza
Tin pumni sa fie cu noroc luna asta!
Yoni nu cred ca kg au vreo legatura cu conceperea
E bine sa ai mai putine doar pt ca in timpul sarcina acumulezi destule
Doula 
la toata lumea!!!
Cosmi
bebelu86 spune:
ce fac fetele?????
am intrat unpic sa vad ce mai ziceti, ce mai faceti
Yasmi e dulcica rau fetita ta. sa-ti traiasca

ne auzim mai pe seara ca nu stiu dc mai apuc sa intru pana ajung aksa

noi2
nunta noastra
anul acesta
doula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 lasa k asa e cel mai bine. eu una nu pot sa stau sa vad cand am secretie, sa iau temperatura, sa fac teste de ovulatie, mi se pare o mare pierdere de timp si un stres in plus. asa cand va fi va fi. |
Nu vreau sa intru in discutii pro si contra cu tine

, fiecare are dreptul si privilegiu de a alege ceea ce e mai bun pt el/ea, dar eu pentru mine era mult mai stresant sa nu stiu ce se intampla cu mine. Sa stau sa ma gandesc daca am ovulat sau nu, daca imi intarzie ca poate e sarcina sau doar e o dereglare sau.... Am citit din urma si am vazut ca ai scris ca eu chiar daca imi cunosc corpul nu raman insarcinata. Din punctul meu de vedere cele doua lucruri sunt diferite. Nu asi renunta (sau asi face altfel daca asi avea posibilitatea) la faptul ca imi cunosc corpul, fertilitatea, ritmul meu special.
Mucus, temperatura si alte semne fac parte din corpul nostru si sunt sfinte. Corpul fiecareia este sfant. Chiar daca nu am ramas insarcinata, respect, recunosc, simt, iubesc si ma mandresc cu sfintenia corpului meu.
Este pacat ca ritmul propriu al corpului tau, limbajul corpului tau este "o pierdere de timp si un stres in plus"
Da, stiu faptul ca iti cunosti corpul nu te "ajuta" sa ramai insarcinata (dar te ajuta sa nu ramai insarcinata atunci cand nu doresti o sarcina
Citesc de multe ori fraze de genul "ce nu fac/sufar eu pt bebe, important sa vina/sa fie sanatos!" Dar aproape niciodata nu am citit fraze de genul "ce nu fac eu pt corpul meu/pt sufletul meu/pt mine, important e sa fiu eu fericita" Poate daca ai crede in ultima fraza si chiar ai vrea sa faci ceva pt corpul tau/pt tine semnele fertile si cunoasterea ritmului propriului ciclu nu ar mai fi atat de stresant. Si apropo nu vorbesc de teste de ovulatii, de monitorizari la doctor, calculari si numerotare a zilelor sau alte lucruri care vine din afara corpului tau.
Imi cer scuze, sincer nu am intentia sa critic, sa te jicnesc sau nu stiu ce.... Doar vreau sa iti povestesc cum vad eu lucrurile.

Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception
www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie
FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile