Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 7
decenuela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andre_lina
si tudor patea asa, pt ca adormea obosit de baie si de plans... nu te ingrijora, singurul inconvenient e ca se trezeste mai devreme decat s-ar trezi daca s-ar culca cu burta plina. Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009) Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama! poze - Viata de Patriot |
neatza dragilor....sper k sa aveti o zi mai linistita...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....,7.5, LA NAIBA, nu-i de bine.....
Andre_lina spune:
sa zic si buna dimineata, ca am intrat direct cu raspunsuri!
multumim pentru cafeluta, cris.d!
mama a revenit, insa discutia inca nu a avut loc... pt ca tata nu vb cu nimeni si continua greva foamei!
TUDOR e up...merg sa schimb pampersul si revin!
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot
bubu_bu spune:
Buna dimineata!multumim de cafea!
la multe lunite sanatoasesofia alena,katya natalia,rares,maia teodora,maria,nicoleta,arya mirunace de sarbatoriti!!!!
imi pare rrau onitza de sanii tai sa aibe mami rabdare si putere sa treaca peste momentele astea,
mai citesc ca nu mai stiu ce am citit ca m-i un soooomnn
poze
cris_mario spune:
neata,eu nu am mai intrat ieri ptr ca am ajuns cam tarziu aks...am luat si baiatul cel mare la noi...deci aseara unul vroia sa pape cv,altul altcv,baie amandourora....apoi la calc...ufff...obositor ...si sta la noi pana duminica
azi vine soacra mea in vizita...deci nu o sa stau pe aici si deja am de recuperat mult
sambata,adica in week ii trimit la multe la o prietena de-a soacrei doar mami,soacra si copii(baietii) si am relaxez aks doar eu cu tati
va pup si ne citim sambata(cred ca atunci recuperez(adica maine) sa aveti un week frumos
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
decenuela spune:
am primit sms de paste....
"ce face un cal pe o plantatie de canabis? PASTE FERICIT!"
poze
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu_bu Buna dimineata!multumim de cafea! la multe lunite sanatoasesofia alena,katya natalia,rares,maia teodora,maria,nicoleta,arya mirunace de sarbatoriti!!!! imi pare rrau onitza de sanii tai sa aibe mami rabdare si putere sa treaca peste momentele astea, mai citesc ca nu mai stiu ce am citit ca m-i un soooomnn poze |
AS FACE SI IO GEVA FOAMEI....VAD K NU SE MOARE...poate se duc cateva kg...sa-mi dai nr lui taicatu sa-mi dea rewteta....glumesc....stiu k nu esti ok....
poze
mariucasara spune:
Neatza!
Haircut daca tu stii ca ai lapte nu ii da LP. S-ar putea sa ai chiar prea mult laptic si Maia sa pape doar lapticul ala mai apos. Incearca sa te mulgi putin inainte de alaptat sa manance direct lapticul ala mai consistent.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
mariucasara spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel ONiTZA, ce ati luat nasilor? noi tot nu stim. e aiurea sa le dau un card cadou pt Ikea? sa isi ia ei ce vor? (nu-s din bucuresti, dar vin des). ma gandesc ca altfel spargi banii pe prostii cand ii primesti asa.... asta pe langa ceva "mic" ptr fiecare, un parfum, ceva.. pareri, pliiiz Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
Noi ne-am gandit la niste bijuterii. Pentru nasa un set din argint (ca nu poarta aur) si pentru nasul un ac de cravata din aur sau suflat cu aur. Acum sa vedem si ce gasim.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
cris.dogarel spune:
Decenuela, eu trishez un pic cu amr-ul. am de fapt vreo 5 pana ajung ca anul trecut aici, dar, deh, si ca la momentul doua liniutze e bine
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze
povestea noastra
decenuela spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel Decenuela, eu trishez un pic cu amr-ul. am de fapt vreo 5 pana ajung ca anul trecut aici, dar, deh, si ca la momentul doua liniutze e bine Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
pai asa...si io tre sa dau vreo 10 ca sa arat....cat decat ....am 1.68...si sa aj la 57 ar fi acceptabil...acu am 67.5
poze