Nascuti in suflet , crescuti din inima - 4

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Danaaaa, sunteti adorabili iar Antoniaaaa...m-am topit...e ca din povesti, mai ales in rochitele alea frumoasee

- mami, vrei sa te fac fericire?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Salutt!!!

Am intrat sa va spunem ca ne-am facut pasaportul si ca mai avem cateva zile si plecam.
Razvan e bn, merge singur, vorbeste din ce in ce mai multe cuvintele si ne imita in tot ce facem.
Va pun cateva poze recente ca sa ne vedeti.
http://picasaweb.google.com/sorilea73/NazvravaniiIunie2010#

la mamici si pitici

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

dpluhovicifoate frumoase pozicile si personajele din eleDaca nu sunt dusa cu capul Antonia chiar seamana cu taticul, deci se adevereste.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpluhovici spune:

buna fetelor,

va multumim pentru cuvintele frumoase, suntem o familie foarte fericita si implinita, iar Antonia este o minune de copil, este exact cum ne-am dorit, suntem asa fericiti ca o avem si ca este a noastra.

SoriLea ce ingeras de copil, sa-ti traiasca si sa te bucuri de el, este o dulceata si sigur un pufos.. vacanta placuta, abia asteptam pozele

Mariaa, KITTA

va imbratisam cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

fetele si ingerasii! Doamne cata fericire este aici! Felicitari tuturor celor ce si-au vazut visul implinit!

Deci raport urjent ca sa nu fiu alergata cu : io bine, kupil mai bine ca ma-sa, ca ma-sa e rupta'n paispe decand a mancat-o sa-l invete tainele bicicletei. Asa ca run forest prin gropi sa prinzi tancu' cand da sa-i pice fo roata printr-o forma de relief neaosha, made in Romania, ca altfel mai face si alte podisuri si nu-i a buna pe criza asta.
Si asta cand se satura de role (ca si d'alea m-a mancat sa-i iau de Paste) si acu'i vai mama mea (la propriu- ca alergatura cu rolele intra in fisa postului bunicii )
Deci distractia e la maxim si are loc INTOTDEAUNA DUPA orele lu' mandea de program, ca zice printu' ca's proaspata si apetisanta asa ca merge o tura (de incalzire) prin hirtoapele vecine.

Poze noi nu am aici(o sa le fur de pe alt calculitor da' nu ma puneti acu' ca nici perna n-o nimeresc ) asa ca am de la petrecerea de 2 ani, adica acum aproape 4 luni. Promit ca sapt asta o sa reinoiesc albumul

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ce de vesti bune si oameni noi!!!!

Adenuti felicitari si sa fie intr-un ceas bun.Te asteptam cu impresii de mamica cu puiutul acasa.

Dpluhovici suntei niste frumosi.Antoniei se vede ca ia placut in vacanta dar si voia v-a priit.Aveti niste poze minunate.

Sorilea vacanta placuta va doresc.Tizul e un dulce

Eleny79 felcitari pentru atestat si ma bucur ca v-ati gasit minunea.Trece greu timpul in perioada asta dar cel mai important lucru e facut, puiul vostru va fi in curand acasa.

Misha e un scump Alex.Ia si tu partea buna din treaba cu bicicleta si rolele , ca sigur de bunavoie nu mergeai la sala

Noi ne pregatim sa plecam in vacanta.Azi am avut vizita postadoptie si evident a fost ok.Normal ai mei au facut "spectacol" de s-a minunat AS ca mai e intreaga casa.Luna asta in 21 avem un an de la finalizare....trece timpul ingrozitor de tare.
Sa nu uit sa felicit sarbatoritele lunii iulie Sabineta ,Claudia72, Bianca Christina pui de Claudia72, Maria pui de Tzuni La multi ani fericiti!!

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Dpluhovoci, Asi multumim pt aprecieri si urari. Cu siguranta revin cu poze cand ne intoarcem

Misha bine ai revenit ti-am admirat flacaul, sa- facut mare si frumos. buculitele grasane.

Pana una alta va mai pun cateva poze cu nazdravanul meu
http://picasaweb.google.com/sorilea73/InParculIOR#

si un filmulet de la lac de unde nu puteam sa-l mai iau
http://picasaweb.google.com/sorilea73/Filmulete02#

la toata lumea, dar mai ales la pitici.

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

dpluhovici ai o printesa frumoasa foc! Atentie maaaare, pregateste de pe acum bodyguarzii!

Sorilea baietelul vostru e un scumpic!Cum ati reusit sa gasiti un astfel de ingeras, asa micut?Mie mereu mi se spune ca nu sunt copii decat marisori, peste 5 ani!

Sa fiti fericite mamicilor norocoase, abia astept sa ma "plang" si eu ca sunt franta de oboseala din cauza copilului...of ca grea mai e asteptarea...

Salutari si toate cele bune tuturor!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuelita spune:

Kitta, nu iti raspund in detalii pentru ca nu vreau sa te enervez si mai tare, stiu cum in perioada de asteptare oamenii sunt foarte sensibili si nu reusesc sa vada intotdeauna intentiile bune ale celrolalti. Vreau doar sa scriu ca nu te-am acuzat ca vrei sa furi copilul cuiva (cum scriai parca pe aici) si sa explic treaba cu abandonat-adoptat. Vroiam sa spun ca abandonul este ceva ce se intampla intotdeauna inainte ca un copil sa ajunga adoptat si fericit si iubit. Ma refeream de despartirea de mama biologica. Si deci, toti copii adoptati au fost mai intai de toate abandonati, si acest lucru produce mari suferinte.
Succes si sa-ti gasesti repede puiul, sa schimbam impresii de "cresterea copilului" nu de "aspecte teoretice in adoptia copilului" :)
Manuela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_99 spune:

heeeeeeeeeeei !!!!!!!! salutare lume draga!!! am avut multe drumuri in program, planificate sau neplanificate...am citit pe nerasuflate ce s-a mai intimplat pe aici...shi mai mult decit toate, am devorat-savurat-sorbit pozele ...ce eram noi fetelor inainte de a avea copilashii? hm? nici nu imi amintesc ...acum...Doamne! sintem implinite! shi o sa fie shi mai mare gashca cind aspirantele vor fi mamici....ce copii frumoshi@ ce parintzi fericitzi....sorilea.....o crescut flacaul....hm....il trecem in carnetzelul de dans..... la mamici shi la pitici, la cei mari shi la cei mici!!!!

gabi

Mergi la inceput