Nascuti in suflet , crescuti din inima - 4
Raspunsuri - Pagina 17
jasmine30 spune:
Fetele, am o intrebare la voi: strangem actele pentru dosarul de adoptie si avem nevoie de acel certificat medical tip - de unde facem rost de el, ca doctora de familie zice ca nu are asa ceva...
asi spune:
Jasmine depinde de sector/judet.Medicul de familie va da doar adeverinta ca nu sunteti in evidenta cu boli cronice, pentru certificat trebuie sa mai faceti niste analize suplimentare.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
irina_g spune:
Citat: |
citat din mesajul lui jasmine30 Fetele, am o intrebare la voi: strangem actele pentru dosarul de adoptie si avem nevoie de acel certificat medical tip - de unde facem rost de el, ca doctora de familie zice ca nu are asa ceva... |
Eu am luat adeverinta tip A5 de la Rommed2000 de pe str. Dristor, din Bucuresti, sector 3 ( nu stiu de unde esti tu). Ne-a consultat medicul psihiatru, care intimplator mai avea si parafa de psiholog si de la registratura am luat direct certificatul cerut.
Separat, pentru dosar, noua ne-au cerut analizele de HIV in original. Cam atat.Daca imi mai amintesc ceva , revin cu completari.
Nu am mai trecut pe la medicul de familie.
Succes
Irina si Mihai
denisa220972 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui jasmine30 Fetele, am o intrebare la voi: strangem actele pentru dosarul de adoptie si avem nevoie de acel certificat medical tip - de unde facem rost de el, ca doctora de familie zice ca nu are asa ceva... |
Noi l-am luat de la protectia copilului( serviciul adoptii, in copie xerox). Acum nustiu daca procedeaza toata lumea la fel sau au fost doar draguti cu noi cei de la adoptii.
adenuti spune:
buna
sunt foarte emotionat ...,pe 2 iulie avem termen pt incredintare .
nu mai pot sa dorm sa gindes sunt euforica ,fetele care au trecut pri asta intele perfect ,iar cele care n-au trecut le doresc sa traiasca cit mai repede ce traiesc eu acum dupa un an si jumatate de asteptare .
vineri puiutul meu drag vine acasa la el
mai este foarte putin si totusi multttttt .
pup toate fetele
astazi rares a facut 8 luni si este un copil superb
nimic nu este greu ,trebuie doar sa vrei
simo_75 spune:
adenuti- ma bucur pentru tine.Sa va dea D-zeu multa sananate si fericire cat cuprinde.
Noi am avut incredintarea si cunosc sentimentul.Noua ne-a fost mai usor pentru ca puiul nostru era deja acasa insa ii multumesc lui D-zeu in fiecare clipa pentru fiecare pas care il facem .
Sper din tot sufletul ca fetele care inca asteapta sa traiasca cat mai repede sentimentele care le traim noi.
dpluhovici spune:
buna fetelor,
slabuta activitate pe aici........sa inteleg ca sunteti in concediu
noi tocmai ne-am intors dintr-o vacanta superba, unde ne-am distrat de minune, nu va pot descrie in cuvinte ce mult ia placut Antoniei si ce suparata a fost ca plecam ......... dar va las sa vedeti pozele......
http://picasaweb.google.com/antoniadasha/feat=directlink
va pupam si va imbratisam cu drag
SoriLea spune:
Adenuti ce faceti, a ajuns puiutul ACASA???? Va doresc din suflet sa fiti fericiti si asteptam pozici
dpluhovici, va zut pozele. Se vede de la o posta ca sunteti o familie fericita si implinita. Sanatate va doresc ca pe restul le aveti, se citeste fericirea in ochii vostrii, iar Antonia e o dulcica
Noi crestem, am inceput sa mergem singurei, vorbim cateva cuvintele si imitam tot ce vedem in jur. E un dulce. Am sa revin cu poze.
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
eleny79 spune:
Buna fetelor!
Revin si eu cu noutati!
Suntem foarte fericiti,ne-am luat atestatul si cel mai important NE-AM GASIT MINUNEA!!
Din pacate nu este cu noi si nici macar nu am cunoscut-o decat din poze dar stim cu siguranta ca este a noastra.
Termenele de la tribunal si birocratia ne omoara si nu inteleg de ce dureaza asa mult redactarea unei hotarari si trimiterea ei prin posta.
Oricum mult a fost, putin a mai ramas si speram din tot sufletul ca in curand sa fim 4.(noi avem si o catelusa care este ca si copilul nostru )Va pup pe toate si va multumesc ca existati!Multe pt voi si multi pt puiutii vostri!