Leoaicele DC**(50)**
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Am fost trasa de maneca.
Pe mine ma gasiti aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=151956
va asteptam !
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/yoannamarie/yoannamarie.jpg)
yoannamarie spune:
Seara buna...deacu', feline aristocrate!
Bip, bip, bip bip, bip de computer... Am scris un mesaj si s-a inchis idiotul...a cedat...
N-am mai avut timp sa o iau de la capat. A trebuit sa ma duc sa o iau pe fii-mea de la gradi', i-am dat sa manance, am mai discutat si acu' e cu ta-su afara...asa ca eu...tzup... am revenit...
...
Mey gagici...de cand nu am mai vb...oho...
Pentru inceput: "Hristos a inviat!" (din cate stiu se spune pana la inaltare)
Chiar daca nu am mai scris pe topic, credeti-ma ca v-am citit aproape zilnic... De ce nu am mai postat?! Nush'...am trecut printr-o perioada nasoala, cu indispozitie totala ... defazata, uneori nu aveam nici chef de vorbit la telefon...
...Deh...e clar...imi expira creierul, mic si neted, dealtfel...
Tin sa le felicit pe Katty si Catutza pentru ca au reusit sa tina pe linia de plutire topicul!
La inceput de an, mai exact pe 5 ianuarie am fost nevoita sa ma internez din motive de...("nu cu capu'" - aici nu mai am leac...) criza de colicist. Am fost operata, pietrele scoase si de atunci sunt la recuperare si regim...
(I wish...)... Mey...ce eram eu, vorba soacra-mii: "delicata" (a se citi: slabanoaga
)...dar acu' ma integrez cu succes in categoria snur (stiti...fara
, fara
)... Ma gandesc sa-mi schimb garderoba...adica sa trec la purtat gogosari... sa mi se mai umfle blugii in dos... caci tanga nu mai au suport (a se citi
)... Am bagat juma' de farmacie de vitamine in mine si degeaba... nic' in plus... bag pe minus...
adevarul e ca la cata "iarba" si fierturi bag in mine...ce, pana mea, sa se depuna?!
N-am reusit sa ma angajez (avand in vedere si starea de sanatate...) si sanse, pe viitor, nu prea vad...la cum se prezinta situatia... Groaznic , e putin spus... Pe sot, de la inceputul anului, l-au trecut la jumatate de norma...asa ca asta a presupus reducerea salariului la jumatate... Deh...desurca-te ...daca poti...
Mda... viata in Romania... mi-a disparut patriotismul...pe bune...
Am incercat sa ma fac, si eu, utila...sa produc niste bani... ehe... m-am gandit sa ma apuc de crosetat...zis si facut: m-am inarmat cu fel de fel de andrele, lana, ate etc... ...in doua zile eram incalcita si aproape sugrumata de tot felul de ate...
...si, ca sa fie totul "ca la carte", mi-a intrerupt Mitzu productia cand a taiat cu foarfeca firul de lana...
De atunci...afacerea e pe butuci...
No... m-am lasat si de sportul asta... De "prajutarit" si "cofetarit"
nu ma lansez decat pentru familie... am incercat sa fac, din plastilina fii-mii, un trandafir si a iesit ceva ce semana cu un melc...
(sa ma mai mir?!)... Deh...vad eu in ce afaceri ma mai "lansez"...
poate ma selecteaza la circ... fata am
...restul vine de la sine...
Mitzu,draga de ea, indrageste foarte tare gradinita dar...din pacate, nu reusim sa pastram o constanta in ceea ce priveste participarea... Pe bune, nu stiu daca insumat, de la inceputul anului scolar, fii-mea a mers doua luni la gradi'... e jale...cu imbolnavirile... Si acu' toti tusesc acolo... e ceva de speriat... M-am luat putin de asistoasa sconsc... ca sa nu mai accepte copilasii care chiar prezinta simptome clare de boala...si, de fiecare data imi baga textul ca asa e in colectivitate... Mda...nu mai tariu de acu' doua saptamani fii-mea a fost la un pas de pneumonie interstitiara... oh...prin ce am trecut... branula in mana, injectii la 12 ore...nasol...
In rest, este o nazdravana (ca ma-sa...), creste si mi-e foarte, foarte draga!!!!
Katty, ! Vazui pozele!
Ce frumos a fost in excursie! M-au amuzat mustatile de ciocolata! Buna idee!
faine pozele si din fata cazinoului...cata veselie!!!
Iar micutul "cofetar" e tare frumusel in "echipamentul de lucru"...
te-ai facut cu un ajutor, deacu', ai?!
frumos ati petrecut si de 2 mai...tineresc... Nici 1 mai muncitoresc nu a fost mai prejos...
Si luna martie, ocupata... Distractie mare la buburuze...Mi-a placut poza in care sunteti voi doi pe banca... Si Ana e tare dragalasa!
Ah...si mai intrebi?! Da!!! Esti frumumusel foc, Andrei! Foarte fain ii sta cu freza noua...cea de la dus...
Ah...multam de reteta...
Catutza, ! Cum se mai simte Bia? Multa sanatate!
Faina cafea! Ma bucur ca ti-ai mai revenit din starea nasoala...si ca esti optimista... Foarte bine! Speranta nu trebuie sa moara!!!
Ah...spuneai de jucariile micutei...cum ca sunt imprastiate peste tot... daca te "consoleaza" cu ceva ...ei bine...si fii-mea tot la fel face, desi are un cos (de care a spus Katty) expres pentru ele... dar nici o sansa...
Ah...sa nu uit: bafta si spor ...in proiectul bebe 2...
...Niciodata sa nu spui niciodata...
Dany, acusi face puiul un anisor si luati motzul!
Draguta, va pup si iti urez multa sanatate si rezistenta fizica. Te inteleg! hai ca mai e putin si vine vacanta de vara... Vorba aia: mult a fost...putin mai este!
Annie, ! Sa-ti fie de bine vizita in Romania!
Felicitari pentru postul de teacher!
Oau...ai avut in grija 31 de copilasi... Ai aflat detaliile? De cand urmeaza sa incepi: septembrie, ca la noi? Practica cand o "practici"?
Ah...imi pare rau ca nu ti-a iesit permanentul...ma gandesc daca incerci, tu, cu odulatorul sau poate niste bigudiuri... asa pentru o zi...sa fii creata...
Ah...da...si lasa, fata draguta, "prostiile"... nici nu se poate pune problema de boala! DA?!
Copilutzu, ! Imi pare rau pentru perioada, nu tocmai roz, prin care treci... Crede-ma ca te inteleg...
dar ai grija de tine! Pana la urma sanatatea e cea mai importanta! Am simtit-o pe propria piele... Mai da-ne un semn de viata, cand ai timp! Te imbratisez!
Dodo, La multi ani, domnisoarei "dezmotate"! Sa fie sanatoasa si sa aiba parte de tot ce e mai frumos in viata! Sa va fie de bine! Ce a crescut si ce frumusica e!
Cartea, periuta de dinti si euro...buna alegere!!! L-am vazut si pe Bogdan...foarte atent cu surioara!
Raluca, m-ai lasat cu pozele! Superbe!!!
M-a amuzat faza cu oile...
Mey...ce cartier frumos aveti!!! Copacii de marginea strazii sunt impresionanti...de fapt intreaga strada e de vis!!!
Foarte vesele si colorate florile tale1 inspira prospetime si voie buna!
Cat de frumos poate fi Parisul, chiar iarna! Iar, Olanda (chiar daca a plouat cu "pietre") faina, deasemenea!
Chiar m-am relaxat vizionand pozele!
Mari-paun, sa va fie intr-un ceas bun; sarcina si casatoria! E minunat tot ce ti se intampla! Sarcina usoara, bebe sanatos si Casa de piatra!
Adi, pup moldoveanca mea! Am vazut pozele gradinii! ioi...ce bine aratau ridichile, chiar si ceapa...
Felicitari!
Vorba Catutzei: vreaaaau si eu la curte!!!!
Ai fost super haioasa cu insistenta asupra fragutelor. ei...si s-a schimbat ceva?!
Felicitari Catalinei pentru locul ocupat la concurs! imi pare rau ca a racit! Cum se mai simte? Multa sanatate! Ati reusit sa mai participati la celalat concurs?
S-a rezolvat problema scolii...de desfiintare etc?
La pescuit?! Ati prins ceva?
Cat despre blat...nu stiu ce sa spun...doar ca imi pare rau...
Off ...pe bune ca as emigra daca as avea unde...ma gandesc serios la acest lucru...
Ledi, ! Offf...va imbratisez! Multa putere si rezistenta... Doamne...e jale in tara asta...totul e la pamant...
Multa sanatate, refacere rapida (am pierdut...de ce ai fot operata?)... aveti grija de voi,dragilor... sa speram ca se apropie ziua in care se vor schimba toate in bine! multi lui David!
Aeperju, ma bucur ca Andrei e ok acum. Multa sanatate in continuare!
Bubulina 1, imi pare bine sa te cunosc! sa va traiasca feciorasul!
E tare dragalas blondinul!
Sper ca sunteti ok si iritatia ce v-a dat batai de cap sa fi disparut...
La multi ani strumfului! Sa creasca sanatos!
Lali, incantata de cunostinta! Am vazut si pozicile cu voi
... Sa va traiasca puiul! E un scump!
Voi sunteti o familie frumoasa! Sa fiti sanatosi!
Bafta sotului in cariera pe care vrea sa o urmeze...
ah...multumim pentru reteta de placinta... mie cred ca are sa-mi iese cu totul altceva...dar merita sa incerc...
Daria, ia spune-mi, soro, cine mi te-a suparat?! Chiar deloc p'aci?!
Ce fac fetele?!
felicitari pentru "functia" de moderator!
Salut si imbratisez si restul felinelor!
Mey...poate ca va era dor de cearsaf...
Ioi...ca nu mai am scapare!
Va tzuc! o seara placuta!
Perlutzele...
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">
Ioana, mami de fetita cu fundita
De prin viata...adunate! ""
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katty/katty.jpg)
katty spune:
Ledi, ma bucur ca ai reusit sa scrii cateva randuri despre voi...nici eu nu stiam asta, sper sa-ti revii cat mai repede, iar davidutu, prin puterea voastra si minune de la Dumnezeu sa se faca bine! Succes la Timisoara!
Adriana, ce sa mai zic situatia e neagra peste tot, asta e, strangem din dinti si incercam sa trecem mai departe!
Andrei n-a avut azi teme deloc, a fost ziua invatatoarei, si a fost ceva inedit, nu le-a dat teme deloc! Dar, cum ti-am mai zis nici nu prea le da sa se speteasca! Imi pare rau sa aud ca are Catalina asa multe teme!
Daria, cele doua randuri ale tale mi-au facut mare placere! Eu stiu unde sa te gasesc , incerc si eu sa fac ceva acolo, chiar daca m-am mobilizat mai tarziu!
Yoana, nu te-ai schimbat deloc, mi-era dor de cearceafurile matale Imi pare rau ca ai avut probleme de sanatate, ma gandeam eu ca nu absentai degeaba, sper ca acum esti ok! In toata situatia vostra gri, peste care sper sa treceti si voi cu bine, ai reusit sa ma amuzi cu incercarile tale de tricotat, de modelat plastilina (auzi trandafir in forma de melc
), ce mai esti la fel...sper sa rasara soarele pe strada tuturor de aici si sa putem sa radem cu toata gura, nu numai sa facem haz de necaz!
Sanatate si lui Mitzu, ca vad ca si cu ea ati avut de tras! Si tie la fel, sanatate multa si putere sa treceti peste incercari!
Multumesc de toate aprecierile, !
Pupici si noapte buna!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Leditia/Leditia.jpg)
Leditia spune:
Katty,am avut o extrauterina,am aflat tarziu k e extrauterina,desi ma tot duceam la dr,dar nu se vedea nimic,in schimb muream de dureri si nu stiam ce naiba am.In ziua cand mi-am luat eu rezultatul de la beta-hcg,mi s-a rupt tromba.Asa ca am ajuns la spital cu trompa rupta si hemoragie interna..Am mai stat nitel acolo pana m-au bagat in sala de operatie,cica pt nush ce analiza..Ei nah..Dupa drept,imediat am fost bagata in sala.Faza e ,ca ieri am aflat de la tv ca dr care m-a operat pe mine a omorat o fata de 16 ani.Mie toata lumea mi l-a laudat,pt ca eu nu-l stiam,nu auzisem de el si-mi era o frica crunta..Ar trebui sa ma duc la biserica sa pun o lumanare k am scapat,nu?Doamne fereste!:( Oricum a fost o perioada extrem de grea pe mine,caci vba aia imi ajunge cat trag cu David..si-am tinut-o din necaz in necaz,de ma mir ca inca sunt zdravana la cap.
In curand voi pleca si la Tm cu David,sa vedem ce facem si pe acolo si luptam..zi de zi,cu sistemul,cu viata,cu tot..si speram..speram sa se gaseasca un remediu si pt boala asta nenorocita si speram intr-o minune..
Ioana ,ma bucur ca te-am citit si ca ai revenit.
Lali,bine ai venit.Am vazut k esti din Cta.:)
Noapte buna tuturor.
POZE CU NOI de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
![](images/user_woman.png)
bubulina1 spune:
Hello, hello, stiu ca m-ati dat disparuta, dar sa nu va suparati pe mine. M-am inchis in barlog si am incercat sa-mi ocup timpul cu altceva. Inrucat ma cam saturasem sa ma plang, am incercat sa uit. Nu prea merge, insa. Noi suntem inca cu un singur venit in casa si nu am cu ce sa ma laud, decat cu cat ne mult ne chinuim, avand si rate la banca.
Multumesc tuturor pentru urarile de ziua lui Radu, a fost o zi tare frumoasa cand am realizat ca puiul meu drag a implinit primul lui anisor. Am serbat in cadru restrans cu familia.
Am scapat momentan de operatia de shalazion intrucat am consultat alt medic. Suntem pe tratament dar s-a retras f mult si am sperante ca va trece.
Copilutzu, imi pare rau ca treci si tu printr-o perioada mai proasta. Iti doresc sa fie bine asa cum doresc la toata lumea. Este o perioada economica si sociala f proasta, ferice de cei care reusesc sa treaca cu bine prin ea!
Leditia, nu pot sa cred cat de mult te incearca viata! Bine ca ai reusit sa treci peste acea operatie si te vei reface in timp, dar cu David in brate e mai greu. Multa sanatate!
Am vazut ca s-a reanimat subiectul, poate o sa intru mai des, dar nu promit. Dar o sa incarc poze si o sa le pun in album.
Un we placut tuturor!
Mamica fericita de Raducu (11.04.2009)
Poze cu noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katty/katty.jpg)
katty spune:
Buna....
Uau, Ledi, ce spaima cred ca ati tras, si prin ce operatie ai trecut! Am auzit si eu de cazul cu fata de 16 ani operata de doctorul respectiv si care a murit, Doamne Fereste, bine ca nu a fost la tine nicio complicatie! Davidutu, sa va intoarceti cu vesti bune de la Timisoara...
Bubulina, ma bucur ca ai revenit si ca sunteti bine. Ai baiat mare, are deja 1 anisor! Bine ca ai scapat de operatia aia de care ziceai si ca se poate rezolva cu tratament!
Pupici, eu sunt singurica acasa, baietii mei au iesit cu prietenul lui tati si baietelul lui in parc la distractie! Eu ma delectez in bucatarie, prestez o ciorbita de stevie si o tocanita de carne si cartofi!
Pupici tuturor, sa aveti un weekend minunat!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catutza/catutza.jpg)
catutza spune:
fetele
Ioana , ce-mi place cearceaful tau! ma bucur ca sunteti bine acum, multa sanatate tie si te astept cu poze cu Mitzu.
Planul cu bb2 nu se va realiza, imi doresc inca un copil, dar la cate aud in ultima perioada nu am curaj sa mai raman gravida
Leditia , off Doamne ce de necazuri si la voi dar ma bucur ca ai scapat cu bine, asta e cel mai important. Tin pumnii pentru Timisoara, sa vii cu vesti bune de acolo.
Bubulina , bine ai revenit! te asteptam sa scrii mai des
Gabi , ati iesit la plaja? am vazut la tv multa lume azi chiar si in apa!
Katty , deci azi ai ramas singurica la gatit, mi-ai dat o idee cu ciorba de stevie asta cred ca o sa fac si eu curad.
Annie , nu mai zici nimic?
Lali , voi unde va plimbati astazi?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
eu am fost azi cu Bia si soacra la Sir (langa Europa) si am luat materiale sa ne facem rochii pentru nunta cumnatului. In rest nimic nou, am spalat, am schimbat lenjeria si am sters praful-treburi casnice.
Va we placut in continuare
![](images/user_woman.png)
Annie80 spune:
salut, nu sunt in apele mele ....
ma bucur enorm ca au mai intrat din fete, bubu, ioana daria ...acum nu pot sta sa citesc
trebuie sa-mi formatez telefonul, sa il dau inapoi lu barbatimiu, cred ca bucatee cu forta pe gat sau in ciorba
cred ca-mi fac frumos bagajelul si plec de aici
nu vreau sa va indispun, sa aveti o duminica faina! Sper sa mai pot intra
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catutza/catutza.jpg)
catutza spune:
Annie , asa rau este situatia acum? unde pleci? cu baiatul ce faci? eu sper sa-ti fie bine ca tare rau iti e in ultima perioada.
Restul fetelor, ce faceti? Eu imi facusem planul ca azi iesim in IOR dar cu ploaia asta stam in casa si ne uitam la Anastasia va
, o zi buna
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lali_mete/Lali_mete.jpg)
Lali_mete spune:
Buna seara fetelor!!
Catutza noi nu mai umblam pe nicaieri,avem parc in fata blocului,l-am 'calarit' pe asta,nu mai merem nicaieri.Pe mine ma doare dantura,mama lui de material romanesc,si nu am chef de nimic.Ce bine ar fi si daca as avea bani sa o repar,din pacate ma costa prea mult pentru buzunarul meu,mai astept nitel,pana atunci indur,poate mi le scot singura..
Annie ,nu stiu despre ce este vorba la tine acolo,dar sa stii ca noi iti suntem alaturi.
Lali,mami+
Paul-Iuliansi+ Vali,tati
in devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!