Leoaicele DC**(50)**

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

special pentru noi

azi imi e mai bine, am zis ca ce o fi o fi, numai Dumnezeu stie ce se va intampla cu noi dar daca o tin in ritmul asta sigur se va iesi in strada . Cel mai probabil vor fi concedieri in masa- de parca asta e o solutie

va , sunt prin preajma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna...
daca poate fi buna(am citit la gasca de CT ceva ce m-a intristat...in rest sunt convinsa ca iesitul in strada nu va rezolva nimic...decat eventual ceva promisiuni=minciuni,,,Probabil ,de fapt sigur...tot de-alde noi se vor chinui si nu bogatii.

La Navodari a dat o rapaiala de

all

Bazar general pe DC

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Eu sunt la curs...aici se intunecase a ploaie, dar acum a iesit soarele si pare ok...

Lali, am uitat sa-ti zic ca tare mi-a placut cum ai povestit tu despre vacantele de la Bucium, ai reusit cumva sa ma teleportezi in poveste , simteam mirosul fanului, al grajdurilor, al cailor, al rosiilor coapte, al omletei cu pamant si iarba etc.!

Catutza, Dumnezeu cu mila, om vedea ce-o fi, bine ca te-ai mai linistit, ideea e sa-ti faci planuri de criza, A, B, , noi asa am facut si acum asteptam!

Dodo, nu te mai necaji, cum am zis mai sus, va rasari la un moment dat soarele si pe strada noastra!
Edit, Gabi, am cititi la gasca de Constanta, ce tristete, ce tragedie! Sper sa puteti face ceva pentru micutele ramase fara mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Salutare fetelor! Intrasem initial aici,dar m-am pierdut pe drum intrand dintr-un subiect in altul... E tragic ce s-a intamplat cu acea fata,mai nasol ma simt ca nu pot ajuta cu nimic,ma face cumva sa ma simt neputincioasa,mica rau in fata omenirii
Katty ,eu am paginile cu Dovleceii, Leoaicele si e-mailul deschise aproape in permanenta,doar dau cate un F5 din cand in cand,iar aseara eram doar cu Paul acasa,asa ca ma bagam si eu in seama,ce sa fac. Eee,la Iasi nu am petrecut cate vacante as fi vrut eu,doar cateva,dar mi-au ramas adanc intiparite in minte. Intotdeauna am reusit cumva sa maschez ce nu a fost frumos,sa pun raul intr-un colt si sa il scot din cand in cand la desprafuit si sa il pun la loc,mai mult sa imi amintesc partile frumoase.Eu am fost si sunt mai nostalgica,romantica,am vazut ceva frumos in orice rau. Numai eu credeam ca elevii slabi pot ajunge bunicei daca cineva isi da interesul si le arata si partile bune ale scolii,numai eu credeam ca toti copiii rai au si o parte buna,doar ca e mai mica decat cea rea,dar poate fi ajutata sa "creasca"daca acel copil primeste destula intelegere si iubire,eu eram prietena oropsitilor,a celor dati la o parte,si acum sunt la fel.Si stii ce sufar cand vad ca ma insel(ca ma mai insel si eu din cand in cand),si vad ca unii oameni nu au un strop de bunavointa in ei? Doamne ce o mai iau pe aratura azi nu ma bagati in seama,nush ce a avut omleta de azi-dimineata,vorbesc tare mult si pe langa subiect probabil nu a avut pamant si cucuta,de aia nu a cazut bine .Chiar citeam aseara prima pagina cu leaoicele ,deschisa de Leditia,si ce scria mamagiuliei acolo mi se potriveste ca o manusa... Noi leii avem ceva aparte,suntem adevarate feline cand avem, pentru ce sa luptam si suntem niste pisoiasi miorlaiti cand suntem dezamagiti. Pe mine cel putin ,ma impresioneaza orice fleac,ajut pe toata lumea,fac totul pentru ceilalti,spun franc in fata ce am de spus,dar sufar daca nu cade bine ce am spus.Daca gresesc sunt prima care isi cere iertare,daca sunt sigura pe ceca ce spun nu o scoti la capat cu mine,vin cu dovezi peste dovezi in favoarea mea.Urasc minciuna,imi pierd greu increderea in oameni,dar si cand o pierd aproape ca e irecuperabila. Sunt mandra ,ma impaunez repede si ador sa primesc complimente,si fac astfel incat sa le merit.Ca sunt eu mai lenesa acum,asta e partea a doua,orice felina are o perioada in care doar ar casca si ar sta la soare,nu?
Tii ce m-am intins,si cam fara rost,asa ...
Annie ,stiu mami ca nu faci doar curat toata ziua,am glumat si eu .

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Catutza ,mi-a placut mult cafeaua special pentru noi,super,super!!

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Ziua buna, dragutelor!

No... ca puuuup, si eu, felinele aristocrate!!!

Revin imediat!!!

Perlutzele...

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">

Ioana, mami de fetita cu fundita

De prin viata...adunate! ""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

, Lume noua, Yoanna, moama ce dor ne era de voi! Te asteptam cu vesti! pe micuta Maria! Ledi, la fel! Yupii! Sper ca sunteti bine! Ce face David???

Lali, n-ai divagat, asa te cunoastem mai bine! Cam in tot ce scrii despre tine ma recunosc si pe mine, mi-a placut cum ai scis, dar aici ma recunosc intru-totul, nici eu nu ma puteam descrie mai bine: "Noi leii avem ceva aparte,suntem adevarate feline cand avem, pentru ce sa luptam si suntem niste pisoiasi miorlaiti cand suntem dezamagiti. Pe mine cel putin ,ma impresioneaza orice fleac,ajut pe toata lumea,fac totul pentru ceilalti,spun franc in fata ce am de spus,dar sufar daca nu cade bine ce am spus.Daca gresesc sunt prima care isi cere iertare,daca sunt sigura pe ceca ce spun nu o scoti la capat cu mine,vin cu dovezi peste dovezi in favoarea mea.Urasc minciuna,imi pierd greu increderea in oameni,dar si cand o pierd aproape ca e irecuperabila. Sunt mandra ,ma impaunez repede si ador sa primesc complimente,si fac astfel incat sa le merit"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Ioana , hai cu mesajul ca te asteptam abia astept sa citesc ce faceti voi

Gabi , ingrozitor ce am citit la gasca

Lali , ma bucur ca ti-a placut cafeaua si-mi place cum si ce scrii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Buna.
Katty,David e binisor.A fost bolnav,pe langa trat lui de zi cu zi,am bagat intensiv alte ture de aerosoli,siropele,sprayuri,antibiotic,etc etc.Acum e mai bine,slava Domnului.Trebuie sa vina drita sa-l vada si sa-i faca prevenarul,ca l-am tot amanat,ba cu operatia mea,ba k era infundat,ba s-a imbolnavit..Apoi varilrixul,cel pt hepatita A si care o mai urma..ca mai avem cateva de facut.Trebuie sa merg cu el la Tm,pt evaluare,trat si pt a invata eu fizioterapie,ca in Cta nu exista fizioterapeuti care sa stie despre boala sau sa-l poata ajuta...Trebuia sa plec la sf lui apr,ca asa vbisem initial,dar cum m-am operat,am amanat-o si pe asta..Inca nu m-am refacut,am observat zilele astea ca l-am carat pe David in brate prin parc,ca nu voia sa mearga pe jos si m-au luat toate durerile..
Ce sa zic..greu,greu,greu..de la greu in sus,cu tot si toate.Fonduri nu sunt,totul se plateste,..mai nou cica si la spital platesti pt orice ai nevoie..jale mare aici in Cta.Ma tot cert cu cei de la casa de asigurari,de la minister..k nu mai vin odata fondurile pt pulmozyme si noi n-am mai luat din febr..iar eu nu-mi permit sa-l cumpar si pe asta,ca numai asta e 35mil..in fine,probleme,probleme si iar probleme..
Asta e,mergem inainte,ca nu avem incotro.
Va pupam si va dorim o zi frumoasa.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Salutare de la Iasi!

Noutati nu prea am,n-am cumparat rasaduri,inca,ma exaspereaza fiimea cu temele ei ce nu se mai termina..,am o stare de as dormi intr-una,glezna mea nu vrea vindecata si cum stau putin in picioare cum se face cat un butoi..dar..ieri mi-am plantat trei crini,de aia colorati cu tulpina groasa,si am mai pus niste seminte de ridichi..se pare ca le merge in gradinita mea,si profit de situatie.

Eu n-am chef de nik,am o zi de kko,vestile sant rele de tot,nu stiu incotro ne indreptam.Oare ce va fi?
Am in jurul meu mama pensionara cu pensie mica,fratele bugetar ,sor-mea somera.I-a pocnit pe toti trei .
Noi abia ne taraim si noi..incercam sa vedem de unde mai strangem cureaua.

In concluzie,orizontul e gri..inchis.

Mai speram ceva sau plecam cu totii din tara?

Lali,sa inteleg ca esti din Iasi de origine?

Mergi la inceput