Ati emigra in alta tara? (4)
Raspunsuri - Pagina 19
Chuny spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
tu cum esti sybbile....de partea mea sau a lor? |
de partea mea
Vik,
Luna1 spune:
Sib te-a luat guestus in colimator.![]()
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Guestus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Luna1 Sib te-a luat guestus in colimator. Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007) |
daca iti dau 5500 de lire, casa, masa si sofer
ok....dupa ce ai acordul sotului
Luna1 spune:
daca iti dau 5500 de lire, casa, masa si sofer ok....dupa ce ai acordul sotului |
Normal, mai intrebi? Eu stiu sa-mi fac viata placuta oriunde in lume daca am familia langa mine. Si ceva finante of course.
Scoli englezesti exista in Romania, nu de alta dar fiu-miu nu cred ca s-ar adapta la alta metoda de predare, gradinite private da, plati se fac online (asa scap de functionarii publici) cu condusul ar fi mai naspa, nu stiu cum m-as descurca si adapta la stilul ala. Ah, dar am uitat, imi dai sofer.
Luna1 spune:
Auzi da' lirele alea erau lunar, da?![]()
Guestus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Luna1 Auzi da' lirele alea erau lunar, da? Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007) |
cu tine nu fac afaceri ca nu pari prea doamna
in 156 minute plec home...tu luna1 ramii aici sa te certi cind apar din desertul arizonei ..nebraska ...si din lanurile de bumbac din alabama.
kariguld spune:
cu tine nu fac afaceri ca nu pari prea doamna in 156 minute plec home...tu luna1 ramii aici sa te certi cind apar din desertul arizonei ..nebraska ...si din lanurile de bumbac din alabama. |
auzi guestus, in alea mai putin de 156 minute, nu ne spui si noua in doua minute daca vrei sa emigrezi sau nu? ca parca de emigrare se vb aici
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!
vikinga spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Luna1
|
Luna1 spune:
off topic (sau on topic pana la urma)
Kariguld tu nu erai in Germania?