Ati emigra in alta tara? (4)
Raspunsuri - Pagina 20
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Luna1 off topic (sau on topic pana la urma) Kariguld tu nu erai in Germania? Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007) |
nu mai spune ca sint multi romani acolo unde este ea si ii cer aia bani si favoruri
balerrina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
daca iti dau 5500 de lire, casa, masa si sofer ai pleca sa muncesti in Ro sau nu? ok....dupa ce ai acordul sotului |
Daca pui pe lista si-o casa in Brasov ... sau in Sinaina ... undeva langa o partie ...
-- Cristina
balerrina spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Luna1
Normal, mai intrebi? Eu stiu sa-mi fac viata placuta oriunde in lume daca am familia langa mine. Si ceva finante of course. Scoli englezesti exista in Romania, nu de alta dar fiu-miu nu cred ca s-ar adapta la alta metoda de predare, gradinite private da, plati se fac online (asa scap de functionarii publici) cu condusul ar fi mai naspa, nu stiu cum m-as descurca si adapta la stilul ala. Ah, dar am uitat, imi dai sofer. Atunci da, accept, cand sa prezint la job? Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007) |
Luna, asta cu platile online nu e chiar asa ... Nu prea sunt multe care se fac online ... Gradinite private sunt insa berechet, si unele chiar bune ... Si cel putin pentru Bucuresti, o sa mai dureze un pic pana vor rezolva probelma cu congestia cel putin pe drumul spre aeroport si iesirile din Militari si Drumul Taberei. Eu zic sa mai astepti un pic
-- C.
Luna1 spune:
balerrina ganduri de mutat nu avem insa daca s-ar ivi ceva ca expat pt sotul meu ne-am muta, nu pot zice ca oriunde insa in limite normale, ne-am muta. Eu zic ca fericirea ti-o mai construiesti si singur atat timp cat exista finante, scoli private, clinici private, asigurari, etc.
Platile online sau nu i le dau atunci lui Guestus sa le faca, le fac parte din contract.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
balerrina spune:
citat din mesajul lui Luna1 balerrina ganduri de mutat nu avem insa daca s-ar ivi ceva ca expat pt sotul meu ne-am muta, nu pot zice ca oriunde insa in limite normale, ne-am muta. Eu zic ca fericirea ti-o mai construiesti si singur atat timp cat exista finante, scoli private, clinici private, asigurari, etc. Platile online sau nu i le dau atunci lui Guestus sa le faca, le fac parte din contract. Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007) |
De acord cu tine. Dupa cum zice mama mea, "bani sa ai, ca in rest se gasesc de toate".
-- C.
ocebine spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
si la fel intreb si yo care e logica cind vine cite o duduie aici plecata in US si spune in gura mare ca in ro copii nu ies oameni...si d"aia a ales ea sa plece. sa plece nene...ca nu o tine nimeni nicaieri si nici nu da nimeni 2 bani ca pleci tu sau nu pleci. sint 20 mil..nu esti tu unicat. |
O mica (mare) diferenta este ca spre deosebire de multi care vorbesc sa se afle in treaba, am experienta ambelor locuri.
Daria Ioana nu se pune...prea mica si inversunata.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Chuny spune:
Guestus, noi am veni si pt jumate din suma aia, dar tre sa fie un job interesant. Casa o avem deja, sofer nu ne trebuie, conducem amandoi, avem si masina. Era sa venim in 2006, dar ne-am razgandit in ziua in care trebuia sotul sa semneze contractul ... a facut prostia sa le spuna la angajatori ca vrea cu orice pret sa se mute in Ro si i-au propus aia 700 de euro salar pt a fi responsabil de o intreprindere ce se muta din Fr in Ro. Eu urma sa nasc in cateva luni si ne-am razgandit. Acu lucreaza pt concurentii lor in Fr.
kariguld spune:
citat din mesajul lui Luna1 off topic (sau on topic pana la urma) Kariguld tu nu erai in Germania? ) |
ba da, dar m-am mutat virtual in Fiji! ca vreau sa vina caldura!
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
Guestus spune:
au trecut cele 156 minute ceva mai repede.
daca vine cineva si scrie fara logica dupa linia neagra o sa o incurce luni dimineata rau...am metode speciale sa cresc tensiunea la oameni de la distanta.
>>>Continuare
_