Ati emigra in alta tara? (4)
Raspunsuri - Pagina 18
Chuny spune:
Io cand v-am scris acu cateva pagini ca Daria avea aceleasi probleme si greutati si in Romania nu m-ati bagat in seama.
Unii oameni pot sa fuga oriunde, daca nu isi schimba ochelarii, tot aia e!
Guestus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ruxij
Ma refeream doar la apa. Eu n-am fost in mexic. |
ca sa terminam si cu bazaconiile astea cu diareea ...deci nene in ro sint bacteriile X de la alta T..alta presiune P ..pe banchezele de gheata in Ca sint bacteriile Y. Carnea de porc din ro e tratata intr-un fel...carnea de foca si pinguin care o maninca altii e tratata altfel....deci cum sa spun yo sa va fac sa intelegeti...in ro ai bacterii si virusi care nu sint la eschimosi....si invers. ...
1 copil are mari sanse sa aiba ceva probleme daca merge de colo colo. e ceva natural si firesc sa ai probleme...nu este de la faptul ca in ro colcaie viermii si hienele.
acum va pun sa semnati ca "luat la cunostinta de ce fac kaka moale si des in Ro " si cind mai veniti cu aberatii de genul asta o incurcati.
Luna1 spune:
Am vazut ca va tot luati de enterocolitele din Romania. Pai sa va zi eu ceva. In patru ani de stat in Romania fiu-miu n-a facut decat o enterocolita, de cand este aici a facut vreo 2 pe an inclusiv asta mica a facut vreo 3 cand le aducea frate-su de la scoala. Si aici nu e lumea a treia cred eu. Insa aici le spune "stomach bug" sunt practic virusi care umbla pe sezoane in socoli si gradinite, asa ca face unu din clasa, mai fac 10 in fct de rezistenta la virus.
Asa ca nu ma sperie enterocolita, desi n-am fost in Romania de 5 ani (da da, si n-am un motiv anume sa nu ma duc, desi sunt aproape, insa nu imi raman zile de concediu, iar mama si fratele imi sunt aici asa ca motive nu prea am sa merg) totusi sper sa ajung curand si daca ai mei ar face enterocolita deja am experienta si nu ma sperie. Imi iau de aici pliculetele de saruri in rest cam stiu cum sa tratez, fara antivomitive, fara antibiotice si in caz ca devine grav merg la urgenta, sincer atat timp cat sunt inca cetatean roman nu ma sperie o enterocolita si o asistenta nervoasa.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
vikinga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Luna1 Am vazut ca va tot luati de enterocolitele din Romania. Pai sa va zi eu ceva. In patru ani de stat in Romania fiu-miu n-a facut decat o enterocolita, de cand este aici a facut vreo 2 pe an inclusiv asta mica a facut vreo 3 cand le aducea frate-su de la scoala. Si aici nu e lumea a treia cred eu. Insa aici le spune "stomach bug" sunt practic virusi care umbla pe sezoane in socoli si gradinite, asa ca face unu din clasa, mai fac 10 in fct de rezistenta la virus. |
Luna1 spune:
Vik eu sunt convinsa ca enterocolita e direct proportionala cu intrarea in colectivitate. Apoi se creeaza imunitatea, al meu cel mare deja rareori mai ia de la scoala chiar si cand suntem anuntati ca e stomach bug in sezon. Insa asta mica e colectionara.
Totusi se pot face vacante frumoase cu mici reguli, noi am fost de curand in Egipt cu copiii dupa noi, am avut o vacanta de vis, urmand regulile ce ne-au fost aduse la cunostinta la inceput: apa de la chiuveta e doar pt dus in rest apa imbuteliata de baut si chiar de spalat pe dinti. In plus daca vroiam fructe si legume crude la mai spalam o data in apa imbuteliata. Si gata. Iar copiii s-au simtit minunat si n-au avut nimic.
vikinga spune:
citat din mesajul lui buli de cind is eu pe forum, subiectele astea is exact la fel e un fel de risu' - plinsu'www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@ |
Luna1 spune:
citat din mesajul lui vikinga
Parca zic ca e totusi altfel. Din Europa slabe reactii, nici pe mine nu ma mai pasioneaza subiectul etern cu Romania versus lumea mare. Si cred ca de cind cu UE, de cind cu DIGI-ul prezent in casele majoritatii romanilor din europa, mai ales de cind cu zborurile ieftine intre bucuresti si europa cu low-cost-urile astea noi, parca s-au mai scurtat distantele, s-au mai diluat mentalitatile, cei plecati nu mai vad diferentele ca fiind asa abrupte. |
Pai cred ca asta-i avantajul pana la urma, EU (sau UE). Mentalitatile se schimba cum spuneai tu, sotul meu a zis el nu se simte english/british ci de la o vreme se simte european.
In curand se vor deschide subiecte pe forum America vs. Europa, unde curge mai multa cola la robinet, sau unde te asteapta guvernul cu flori in aeroport.
Sincer pe mine m-au atatat "americancele" astea ale noastre, deja aseara i-am zis sotului ca vreau sa vaz America, cine stie, poate peste cativa ani ma dau mare in parcare de pe Marele Canion.
Guestus spune:
citat din mesajul lui Luna1 Sincer pe mine m-au atatat "americancele" astea ale noastre, deja aseara i-am zis sotului ca vreau sa vaz America, cine stie, poate peste cativa ani ma dau mare in parcare de pe Marele Canion. Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007) |
pai tu hotarasti sau el?
"am spus sotului ca vreau sa ..." nu pare ca ai 50.01 % putere de decizie
Guestus spune:
citat din mesajul lui Sibylle Io cand v-am scris acu cateva pagini ca Daria avea aceleasi probleme si greutati si in Romania nu m-ati bagat in seama. Unii oameni pot sa fuga oriunde, daca nu isi schimba ochelarii, tot aia e! |
tu cum esti sybbile....de partea mea sau a lor?
Luna1 spune:
citat din mesajul lui Guestus
pai tu hotarasti sau el? "am spus sotului ca vreau sa ..." nu pare ca ai 50.01 % putere de decizie |
E bazat pe cerere si oferta.
Hotaram amadoi iti dai seama, numai ca mi-e teama sa nu faca copiii vreo enterocolita, asa ca mai amanam.