Ati emigra in alta tara? (4)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

eu cred ca de la soacra i se trage fetei, e geloasa ca-i fericita soacra pe aici si i-a convins si pe ei sa vina aproape de ea:))

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO
Am vorbit la telefon cu cei de la compania de asigurari , le-am spus spitalul la care e, in 3 minute aveau nr de telefon de aici , au vorbit si cu ortopedul si ne-au spus sa o pregatim , ca la ora X o va astepta un avion sa o transporte acasa.
Na asta da asigurare!

Sotul meu a fost de 2 ori in Romania de cand am plecat din tara. De fiecare data si-a facut asigurare din asta, care sa-l scoata cu avionul/elicopterul din Romania si sa fie tratat in Viena in caz ca i se intampla ceva.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Citat:
citat din mesajul lui marimar

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

. Nici eu nu m-as duce in India, desi are o cultura deosebita bla bla. Mobilul meu de a vizita India cu riscul imbolnavirii nu e prea puternic. Cand am fost acolo, am fost pur si simplu paranoica sa nu cumva sa beau apa altfel decat imbuteliata si sigilata, sa nu mananc fructe samd Asa ca inteleg si treaba cu lipsa de interes pt a vizita. Dar desigur nu e cazul meu, cum zisei.

Daca bei doar apa imbuteliata si te speli pe dinti tot cu ea, maninci la hotel sau restaurante bune nu ai chiar nici o treaba. Am fost in India 3 saptamini si n-am avut nimic, am mincat doar mincare vegetariana si foarte iute/spicy ( ca asa imi place).
Sper sa-mi pot duce si copiii odata!

-------
mamica fericita de M(2000), M-R( 2004) si MV (2008)
si iremediabil indragostita de Noua Zeelanda

..........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

We do not INHERIT the EARTH from our ancestors; We BORROW IT from our CHILDREN" ( Native American Proverb)

Da, am fost si eu in India, si n-am patit nimic, cu precautiile de rigoare, care nu mi-au placut in mod deosebit. Nu voiam sa starnesc o discutie pro si contra India, dc. tot am terminat-o pe aia cu Ro vs. restul Ceea ce voiam sa spun este ca asa de bunavoie eu nu m-as duce in India pt. tursim, oricat de buni sunt ei la stiinte. Asa ca ii inteleg pe cei ce nu vor sa riste nu'sh ce imbolnaviri si prefera sa nu se duca in Romania. Desi eu ma duc, ca am parintii si sora acolo, deci am motiv serios. In rest, poa' sa fie India si mama minunatiilor, sa organizeze Beren si University of Chicago si 10 conferinte, eu ca turist acolo nu ma duc si basta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mik

Ruxij, Mexicul nu se compara totusi cu India. Eu gasesc ca Mexicul seamana foarte bine (din multe puncte de vedere) cu Ro.

Mik.

Ma refeream doar la apa. Eu n-am fost in mexic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

de cind is eu pe forum, subiectele astea is exact la fel
e un fel de risu' - plinsu'

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui bird70

Citat:
citat din mesajul lui XIO
Am vorbit la telefon cu cei de la compania de asigurari , le-am spus spitalul la care e, in 3 minute aveau nr de telefon de aici , au vorbit si cu ortopedul si ne-au spus sa o pregatim , ca la ora X o va astepta un avion sa o transporte acasa.
Na asta da asigurare!

Sotul meu a fost de 2 ori in Romania de cand am plecat din tara. De fiecare data si-a facut asigurare din asta, care sa-l scoata cu avionul/elicopterul din Romania si sa fie tratat in Viena in caz ca i se intampla ceva.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation

Femeia nu era din categoria cu "oroare de Romania" , ca a vrut sa fie operata in tara , doctorul de aici a convins-o ca e mai bine sa fie operata la ea din cauza spitalizarii indelungate si a convalescentei de dupa. Plus ca trebuia sa foloseasca materiale de osteosinteza, nu se stia cum e cu asigurarea si acestea au fost inventate taman la ea in tara (alt argument).
Nici macar o clipa ea sau sotul ei nu au strambat din nas si nu au intrat in crize de vor sa plece din Ro in alta tara.
Da' vorba lui Buli , deja si pe mine ma plictisesc discutiile astea , scuza-ma , Bird , dar cand vad mesaje ca ale tale nu stiu daca sa ma apuce plansul sau rasul. Cred ca aleg ultima varianta.

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Eu n-as emigra in alta tara, dar intr-un orasel curat si nepoluat as pleca in clipa asta.
Imi puteti da exemple de orasele curate si nepoluate de pe langa Bucuresti ?

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmenbr

Citat:
citat din mesajul lui Daria_Ioana

Vad ca la teorie nu va intrece nimeni , insa practica va doboara.

Cand vine vorba despre ideile voastre, despre parerile si experientele voastre de viata...atunci va aduceti aminte de concepte precum : libertatea, egalitatea, toleranta si respectul .

Dar , bineinteles , aceste concepte se aplica numai la propriile persoane, nu e asa?!

Este soooo Much FUN asa , say it isn't so?!

Mami de Casandra (06 ianuarie 2007) si Darius ( 14 mai 2008)

Stii proverbul ala cu facerea de bine? Cam asa cu tine. Daca iti spunem ca de fapt ce ti s-a intamplat tie nu e normal (daca intr-adevar e adevarat si nu ai exagerat), tu ai venit sa ne pui la colt pe noi care de fapt avem multi ani inaintea ta in State si stim mai multe decat tine despre cum merge aici. De fapt ce nu ti-a convenit, faptul ca noi avem indoieli ca lucrurile s-au intamplat asa cum spui tu sau faptul ca noi am putea sa iti dam sfaturi ca sa stii mai multe data viitoare despre care iti sunt drepturile?

Nu uita ca daca te superi rau si o iei pe aratura cu intepatul si pusul la colt, exista si avertismente si poate te ajuta moderatorii si nu mai intri pe forumul asta si te duci la prietenii tai americani pe forum.

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

Ajutati-o pe Diana!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

da de ce sa-i dai avertisment? ..acum 2 zile a venit o doamna iesita dintre banchizele de gheata din canada si se batea cu pumnii in piept ca daria ioana este un troll....si uite ca nu este ..
asta va roade...cind vine unul si scapa adevaraciuni in public ..este? hehehe..stim asta...nu trebuie sa recunosti.

sa nu zica unul ceva de rau de US ca se aduna echipa din maracini din tufisuri, din munti..cu mic cu mare la lupta. alerta se declanseaza.

uite cum la fel este si invers... zici de ferentari si parcul national moghioros sare guestus si va anihileaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui ocebine

Eu zic ca-mi merge bine unde sint dar vine X si zice ca de fapt, fabulez....nu-i asa, e rau, e groaznic, e iad dar nu vreau sa spun.
Care-i logica?

si la fel intreb si yo care e logica cind vine cite o duduie aici plecata in US si spune in gura mare ca in ro copii nu ies oameni...si d"aia a ales ea sa plece.
sa plece nene...ca nu o tine nimeni nicaieri si nici nu da nimeni 2 bani ca pleci tu sau nu pleci. sint 20 mil..nu esti tu unicat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka1 spune:

Penibil...atata pot sa spun...

Pot sa inteleg si sa fiu de acord cu cele mai multe critici aduse sistemului in sine, fie ca e medical, de invatamant, administrativ...etc din RO. Este adevarat ca Ro are multe bube si unele sunt f urate. Dar de aici pana la aberatiile ca nu poti veni aici ca te imbolnavesti, cum ai venit te ia entorocolita si alte cele...hai sa fim seriosi. Este ca si cum daca eu am facut o data diaree in Austria la schi, e regula sa fac de fiecare data cand merg acolo. Exagerati si asta strica tot. Eu nu prea inteleg, voi ati ales sa emigrati si sunt f sigura si convinsa ca va este bine acolo si sunteti fericite. O spun fara ironie. De ce atata incrancenare legata de Ro? Veniti rar, banuiesc, de ce sunteti atat de "afectate"? Eu cand merg in concediu intr-o tara straina, nici prin cap nu-mi trece sa vad chestiile negative in primul rand. Incepeti orice subiect legat de Ro frumos, cu argumente, dupa care "dati cu bata in balta" la modul asta hilar si penibil.
Am prieteni in Canada, au emigrat demult si le este bine acolo. Nici gand se se intoarca inapoi. Si totusi de cate ori vin aici, in Ro, vad si lucururile bune, si cele rele si nu vad niciodata la ei chestia asta "totul imi pute in Ro" pe care o vad la voi, pe forum.

Mergi la inceput