Calitatile romanilor
Raspunsuri - Pagina 8
gabriella1 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui inbox
Adica, repara, improvizeaza, gaseste solutii, e iscusit ca sa zic asa, are indemanare, stii vorba aia " face din rahat bici"! Mami de Maria (noiembrie 2006) si 11+!! |
si din coada de caine perie de matase?
romanii au inventat furatul de pe sarme cu ajutorul pisicilor !
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
vikinga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AB_AC Hannen in mod cert, dar am transmis-o mai departe si ne-am scos patent. Ca altfel cert ca seamana chiar daca nu-s la fel.Si alte produse nu stim sa le pretuim. Or mai fi si acum branzeturile afumate in scoarta de copac de le aduceau ciobanii de Sf. Dumitru la targ?In vreo cateva carti de bucatarie evreiesti am vazut scris Polenta cu "brunza alba" ca fiind de inspiratie romaneasca.Sipa cu galuste am vazut-o rar pe la altii.Mujdei numai cu usturoi pisat apa si sare nu am mai vazut. Amestecat oraseneste cu maioneza da. Supele de loboda si stevie drese cu smantana. Ciotba de potroace acrita cu varza dupa chef n-a mai fost recunoscute de altii. Borsurile de peste. Supele reci de vara: de ciuperci, de chimen si anason.Mi se facu o foame.----------------------OspitalitateaGaiei |
inbox spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui gabriella1
si din coada de caine perie de matase? romanii au inventat furatul de pe sarme cu ajutorul pisicilor ! Gabriela "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
Da , dar daca tot vorbim de calitatile romanilor, eu ma refeream la inventivitate in sensul pozitiv, ca orice indemanare poate fi folosita in ambele sensuri asta este partea a doua.
Mami de Maria (noiembrie 2006) si 11+!!
iileana spune:
citat din mesajul lui conchita
asta face parte din calitati, totusi: romanul e iubitor de intelepciune (a altora). in timp ce el e doar descurcaret. |
Oare constructia "a spune doua vorbe, trei prostii" e si ea inregistrata la osim ca apartinind unui intelept?
Ca as vrea sa o folosesc aici dar ma tem sa nu par doar descurcareata.
:/ .
conchita spune:
citat din mesajul lui iileana Oare constructia "a spune doua vorbe, trei prostii" e si ea inregistrata la osim ca apartinind unui intelept? Ca as vrea sa o folosesc aici dar ma tem sa nu par doar descurcareata. :/ . |
iileana draga, raspunsul se afla in wikipedia, toate raspunsurile se afla in wikipedia, nu-mi vine sa cred ca ma intrebi pe mine ceva. precis e capcana, asa ca iti reamintesc o alta mare calitate: romanul s-a nascut poet si poet guru suna prea romano-indian. asteptam omul nou dupa tranzitia asta. mitica se meurt, vive le mitique.
beren spune:
Adica, repara, improvizeaza, gaseste solutii, e iscusit ca sa zic asa, are indemanare, stii vorba aia " face din rahat bici"! |
Ba mai degraba dupa principiul "lasa dom'le, ca de jos si din avion nu se vede".
iileana spune:
citat din mesajul lui conchita nu-mi vine sa cred ca ma intrebi pe mine ceva. |
Foarte bine faci ca nu crezi una ca asta , intrebarea mea se situa dupa mesajul tau doar pentru ca de el a fost inspirata, nu pentru ca ti-as fi adresat-o.
Nu mi-as permite sa te inoportunez cu micile mele dileme, ca tu ai, evident, treaba.
Platesti polite.
ladyJ spune:
Adica, repara, improvizeaza, gaseste solutii, e iscusit ca sa zic asa, are indemanare, stii vorba aia " face din rahat bici"! Mami de Maria (noiembrie 2006) si 11+!! |
Eu as zice sa lasam asta cu improvizatiile pentru lista ´´asa nu´´ si sa ne concentram pe altceva. Nu de alta, dar e mai sanatos...
Adica, cum ar veni, rahatul sa ramana rahat si bicul sa-l faca din..curele de piele.
xenocid spune:
citat din mesajul lui iulianm Oprah, ai uitat de Oprah. Si Formula As. |
Daaa...FÂS pe langa faptul ca vindeca saptamanal cancerul de colon e dovada vie ca'n fiecare roman zace daca nu un vraci autentic cel putin un eminent medic amnezic. hmmm...asta'mi suna cam familiar