Pufuleti (25) HRISTOS A INVIAT!
Raspunsuri - Pagina 11

satulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel Satulica, ![]() ![]() Cris, mami de ![]() ![]() AMR: 3 kile! ![]() poze povestea noastra |
multumim, cris.d! asa este, e o grasunica; doar LM papa si sper sa am cat mai mult sa-i dau; poate o sa incep sa mai beau si niste ceai pt stimularea lactatiei, sa aiba pitica din belsug

mami de boboci Marcu (04.02.2006)

Poze

plateea spune:
neata fetele! facem precum fluturasii, daaaaaaa???
sau facem siecs?
asa... deeeci! cris.d... ma bucur ca e ok ema. dar daca mami a papat tot din farfurieeee...
cristies... bafta mare la pregatirile de botez! spor sa fie, si vrem poze, k?
mamidepuiuti... venim, venim, dar da un pont cu un hotel bun, ca nu stiu nimic, si nu m-as risca sa vin cu pui mic, in hotel cu mucegai sau mai stiu eu ce. plus ca sotul trebuie sa faca tratament, si mai mult de aia venim. daca ne ajuti cu o recomadare, e beton!
mariucasara... de raspunsuri. mie imi era frica sa pun pastile/aparat de tantari, de frica astuia mic. dar daca zici ca la tine e ok, mai studiez piata!
evyme... ce noapte, mama draga... sper ca ai reusit sa recuperezi somnul!
adina, sunt convinsa ca o sa gaseasca cristies timp sa treaca si puiul tau in colaj... arthur, carla, mara, darius
trimit si revin, ca intre timp ati bagat 9 pagini, si e cam nasol cu recuperatul...
Plateea, fluturas indragostit de viata...
www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

cris_mario spune:
bubu felicitari ptr vestile de la dr
cris.d hai k mai ai putin si o preimesti...pe a treia colorata
nikole...nu o trezi....
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

cris.dogarel spune:
cred ca alerg mai tarziu dupa stele roshii, ca s-a trezit puia, mi-e foame rau si...la 13.30 vine tati sa ne ia sa merem la pasapoarte...
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si
Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze
povestea noastra

cristies spune:
Vai ce nesi sunt... nu m-am uitat la sarbatoritii de martie: Mara si DArius!!!
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc

satulica spune:
multumim, cris_mario! noi suntem bine, madalina papa si creste, e o zambareata, a inceput sa ganguresca putin, de Pasti ne-a incantat cu ceva mai mult decat niste zambete - a ras cu glas , e cuminte, doarme noaptea, se trezeste doar o data intre 4-5 (culcata de la 10 seara cel tarziu), apoi ne da desteptarea intre 7 si 8 dimineata; ochisorul care lacrima (canal lacrimal infundat) e aproape vindecat
ma mai uit si eu la pozele voastre cat papa ea...
mami de boboci Marcu (04.02.2006)

Poze

cris_mario spune:
citat din mesajul lui satulica multumim, cris_mario! noi suntem bine, madalina papa si creste, e o zambareata, a inceput sa ganguresca putin, de Pasti ne-a incantat cu ceva mai mult decat niste zambete - a ras cu glas ![]() ![]() ma mai uit si eu la pozele voastre cat papa ea... ![]() mami de boboci Marcu (04.02.2006) ![]() ![]() Poze |
suuper,felicitari

Andreea

o printesa grabita...

cristies spune:
Satulica, bine ai revenit!
Fetele... in Bulgaria e musai cu pasaport la bb? Ca noi vrem de 1 mai si nu am timp sa i-l scot pana atunci..
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc

plateea spune:
cris.m... in fiecare searaaaaa???
si mai ai putere sa si calci???... sigur nu esti wonderwoman???? macar te streseaza si pe tine maimuta... huuuhhhh...
decenuela... zuza, ai??? de aia nu ai dat tu nici un tlefon cat fusesi la SV, de frica sa nu te pape zuza cu jiji cu tot, ai???
myky791... de raspunsuri. sa ne spui si noua ce a zis dr in legatura cu problema ta cu piciul. si eu sunt cam tot pe acolo...
cris.d... da de ce faci pasaport? deja pleci cu fetele la plimbare? ce bineeeee... app... ce-mi place titulatura matale...
cat despre biseptol... e trecut clasa 3 de risc adica la mijloc intre sigur sicontraindicat. neoxazolul pare a fi clasa 2, deci mai safe. amoxicilina, penicilina sunt safe, iar in caz de forta majora, chiar si fortum... conform listei date de AAP
trimit si revin...
spam scrie pe fruntea mea zilele astea...
Plateea, fluturas indragostit de viata...
www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

cris_mario spune:
citat din mesajul lui plateea cris.m... ![]() ![]() ![]() ![]() si mai ai putere sa si calci??? ![]() ![]() Plateea, ![]() ![]() www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
daaaa,v-am mai spus eu k doar aici sunt extra super apreciata...ms

Andreea

o printesa grabita...