"LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *191*"
Raspunsuri - Pagina 9
dyana27 spune:
Maia
sa cresti mare si frumoasa si sanatoasa si sa ai o viata plina de bucurii si un "suflet pereche" langa tine care sa te adore toata viata (asta asa ca sa-i provoc un mic infarct lu' tati)
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
cum am venit pe lume
inapreda spune:
Hola tuchicas,
Tot bintui p' acilea, asa cum v-am "amenintat" dar nu prea am chef de vorba; nu prea am chef de nimic, ca sa fiu mai exacta
Dar va citesc cu mare placere, ca de obicei; in ceea ce priveste raalitatea/i-realitatea forumului, mie imi vin in minte vorbele Unuia care se referea la stres: important nu este ceea ce ti se intimpla ci felul in care reactionezi.
PS. Ce tratament dati pentru urm. simptome:
-nas infundat
-cu secretii apoase, totusi
-stranuturi
-si atit.
PPS. Poate avea legatura cu faptul ca am fost ieri la Cluj la hoinarit prin Mall?
Multu' si multi
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Kea spune:
Ana, al meu schimba scutece, dar nu pe alea cu kk. E drept ca nici nu s-a nimerit doar el cu copilul acasa intr-o situatie din asta. Dar stati sa va intreb eu, mai e vreuna din voi care n-a facut niciodata singura baie la copil?
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Hola tuchicas, Tot bintui p' acilea, asa cum v-am "amenintat" dar nu prea am chef de vorba; nu prea am chef de nimic, ca sa fiu mai exacta Dar va citesc cu mare placere, ca de obicei; in ceea ce priveste raalitatea/i-realitatea forumului, mie imi vin in minte vorbele Unuia care se referea la stres: important nu este ceea ce ti se intimpla ci felul in care reactionezi. PS. Ce tratament dati pentru urm. simptome: -nas infundat -cu secretii apoase, totusi -stranuturi -si atit. PPS. Poate avea legatura cu faptul ca am fost ieri la Cluj la hoinarit prin Mall? Multu' si multi Gina lu' Ian Ian are 1 an! |
Pentru nasul infundat Olinth pediatric-cate un puf in fiecare nara inainte de culcare
Pentru secretii- Ophtamezone- 2 picaturi in fiecare nara de 2 ori pe zi
Da un telefon la doftora si intreab-o. Cauza tu o stii mai bine...
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui Kea Ana, al meu schimba scutece, dar nu pe alea cu kk. E drept ca nici nu s-a nimerit doar el cu copilul acasa intr-o situatie din asta. Dar stati sa va intreb eu, mai e vreuna din voi care n-a facut niciodata singura baie la copil? Keutu cheliutu |
Ohohooooo, niciodata nu ai facut baie singura? Wow!
Ce sotz tare.
Eu ori ii fac baie lui Vladimir ori ii spal pe amandoi.
De schimbat schimbat si scutece. Dar fara kk. Daca face kk zice :"roger, we have a problem!" si eu intreb:" dar ce, lesini?" raspunsul este inevitabil afirmativ.
Kea spune:
Ina, pune-i ceva in nasuc sa poata respira, curata nasul si altceva...nu stiu daca e cazul.
Kea spune:
Bianca, acum ne-am obisnuit asa, dar la inceput mi-era pur si simplu frica. Noi am avut o problema cu albastreala in jurul guritei, iar la baie se accentua tare. De fiecare data mi se inmuiau picioarele si tremuram toata, abia reuseam sa-l imbrac. Si acum ma pierd cand il aud ca plange, noroc ca nu se prea intampla.
inapreda spune:
1. Coco (tati de Ian) nu a avut nici macar o tentativa de a-i schimba scutecu' lu' fi-so
2. La fel patesc si eu cu Ian dar eu nu ma stresez deloc si nu, nu seamana cu o fetita Luca; e un baietel adorabil, cum stii deja
citat din mesajul lui simplyana_m Si mai am si eu doua intrebari existentiale ( am uitat sa multumesc pentru raspunsurile primite la intrebarile mele dinainte de Pasti..., o fac acum: MULTUMESC!): 1) Mai e vreun tatic (ca Mimi) care n-a schimbat niciodata scutecul copilului? Eu acum am realizat lucrul asta...ba chiar sunt singura care l-a schimbat vreodata pe fecioru-meu! 2) Banal: muuuulta lume imi confunda baiatul cu o fetita...Dar azi, 4 persoane din 4 cu care am vb in parc, au zis fara ezitare: cum o cheama pe fetita? Si am intrat la banuieli...oare il imbrac eu ca pe o fata si nu-mi dau seama? Ca n-as vrea sa-l sacaie copiii la gradi ca e "fetita mamei"...L-am si pozat azi: http://lucamic.blogspot.com/2010/04/lop-adica-lots-of-pictures.html Voua vi se pare fetita? http://www.lucamic.blogspot.com/ |
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
pisigri spune:
Nici al meu nu a purces never la schimbat pampers, dar daca e acasa cind Pisilinca face kk, el o ia pe sus si o spala la chiuveta, deci nu se sperie de parfum...
Nici baie nu am facut niciodata singura cu Pisilinca
Bianca, ramine cum am stabilit , ca nu reusesc sa trimit mesaj, nu stiu ce 'zda ma-sii e cu forumul, netul sau compul. Si lui aris ma chinui sa ii scriu si numai erori primesc...
Rivali, am pus banutii azi. Pe mess nu te vad si MP....
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)