"LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *191*"

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Hola tuchicas,

Tot bintui p' acilea, asa cum v-am "amenintat" dar nu prea am chef de vorba; nu prea am chef de nimic, ca sa fiu mai exacta

Dar va citesc cu mare placere, ca de obicei; in ceea ce priveste raalitatea/i-realitatea forumului, mie imi vin in minte vorbele Unuia care se referea la stres: important nu este ceea ce ti se intimpla ci felul in care reactionezi.

PS. Ce tratament dati pentru urm. simptome:
-nas infundat
-cu secretii apoase, totusi
-stranuturi
-si atit.

PPS. Poate avea legatura cu faptul ca am fost ieri la Cluj la hoinarit prin Mall?

Multu' si multi

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!

Ina, si la forumit... pofta vine mancand

Despre simptome, noi cand am avut asa ceva am pus 2 picaturi de colargol si gata. Ustura, e cu scandal, dar in 2 minute se rezolva problema.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Ana, al meu schimba scutece, dar nu pe alea cu kk. E drept ca nici nu s-a nimerit doar el cu copilul acasa intr-o situatie din asta. Dar stati sa va intreb eu, mai e vreuna din voi care n-a facut niciodata singura baie la copil?

Keutu cheliutu

Si al meu la fel, cand da de kk striga dupa ajutor
Cat despre baie, in ultima vreme ii fac NUMAI singura, ca si daca mi-i barbatul acasa, il doare in... pix.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Cand citesc cate ore stati pe afara ma apuca ciuda pe mine. Desi anul trecut eram afara de la 10 pana pe la 16, acum tare greu ma urnesc. Abia daca ies dupa primul somn, stau o ora-doua si tusti in casa, la masa si al doilea somn, iar seara rar mai iesim, ca mereu avem cate ceva de facut. Bine, azi nu am iesit deloc, decat la dr., ca nu am stiut cum e cu presupusa raceala si afara a batut vantul cam tare. Dar vad ca e ok Ana, sper ca maine sa ma mobilizez mai mult. Ideea e ca sunt f obosita, stiu, si voi, dar simt ca m-a ajuns rau si nu mai pot sa imi revin, efectiv nu am putere de nimic...o fi astenie de primavara?

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

In seara asta aproape mi-au dat lacrimile. V-am aratat cuburile clemmy, alea moi, un soi de lego pt maimute mici... Piticul meu a avut primele tentative de a construi

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Hm, al meu husband nu schimba scutecele fiindca asta e pasiunea mea. Dar cand eu nu eram acasa si Phiphi a facut kk, a schimbat-o, clar. Cred ca de vreo 4 ori s-a nimerit sa faca Sophia kk cand era cu el si a schimbat-o. Scarba nu-i e. A venit o data acasa plin de indignare ca nu stiu pe cine a auzit ca nu schimba scutecele ca-i e scarba si tot repeta ca un nebun:"cum sa-ti fie scarba de copilu' tau?!"
Oricum eu am fixatiile alea "modeste", ca nimeni nu schimba scutecele mai bine ca mine/ nimeni nu face baitza mai bine ca mine etc asa ca prefer sa le fac eu, chiar daca cer ajutor ("da scutecul/ intinde prosopul/ toarna sampon").

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
11luni
Manole forever

Mergi la inceput

Simplyana, si eu pateam la fel inainte sa tund piticul, toata lumea mi-l confunda cu o ia o pauzarushca. De cand l-am tuns, eheee, alta viata!

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Ah Ana, am uitat sa spun de Luca. M-am uitat la poze si mie nu mi se pare ca seamana cu o fetita. Mi se pare chiar evident ca e baietel. Dar pt ca ne-ai spus motivul pt care ne-ai intrebat, m-am uitat mai atent si da, cred ca motivele pt care cele 4 persoane au crezut ca e fetita sunt cele enumerate de Ilinca si probabil pt faptul ca n-avea domne nimic albastru. Stii tu, daca n-are roz sau albastru, bagi lumea in ceata. Eu nu am tinut niciodata sa il imbrac pe al meu cu albastru dar eu 98% din haine le-am primit, din care 95% cumparate de soacra-mea, asa ca multe nazuri nu fac.
La palarioara din aia m-am uitat si eu azi pt Keutu. Cand eram mica aveam si eu una alba patata toata de dude negre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Si da si nu.
Lui Ian ii place mult in baie, asa ca-l pun in cada cu spume si cind sintem numai noi 2; dar numai ne jucam, nu ma "risc" la spalat pe cap si alte acrobatii de genu'.

A fost cazu' si-n seara asta ca Jambo (alias Coco) e pe stadion: joaca Gloria Bistrita cu Steaua

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Ana, al meu schimba scutece, dar nu pe alea cu kk. E drept ca nici nu s-a nimerit doar el cu copilul acasa intr-o situatie din asta. Dar stati sa va intreb eu, mai e vreuna din voi care n-a facut niciodata singura baie la copil?

Keutu cheliutu

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

In seara asta aproape mi-au dat lacrimile. V-am aratat cuburile clemmy, alea moi, un soi de lego pt maimute mici... Piticul meu a avut primele tentative de a construi

felicitari !!

Noi tot la stadiul de ros suntem

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

MAIA,

Iar pt. Sabysi

Mergi la inceput