un peste delicios
Raspunsuri - Pagina 7
manon spune:
"Zeama se fierbe un clocot-doua si se lasa la racit. Se gusta sa fie placuta. Gustul totusi il va da pestele.
Marinada asta rece se va turna peste pestele rece(sarat in prealabil) si taiat tot rondele cit numai sa-l cuprinda, ca sa nu se risipeasca gustul pestelui in prea multa marinada.
Se baga la frigider si dupa 3-4 zile e numai bun macerat, marinat."
vikinga, esti sigura ca zeama nu se toarna fierbinte peste peste ?? daca o torni rece...hmm, nu's ce sa zic, s-o mai desprinde carnea de pe os ?? eu fac ceva de genul asta (am postat mai sus reteta mea) dar cu zeama turnata fierbinte peste peste. iese perfect. as incerca si varianta cu zeama rece dar am oarece dubii ca s-ar mai desface usor carnea pestelui chiar dupa 2-3 zile...
kariguld spune:
Vik, am facut reteta cu macrou si inca una de la tine. eu m-am multumit cu mirosul....dar copii au mancat cu placere!
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
andacos spune:
Kari,ai gasit macrou in De?
Viiiiikkkkkk!!!!!!Miine vine scrumbia de la Galatzi!
Si niste carne d emici si cas proaspat!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
vikinga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui manon "Zeama se fierbe un clocot-doua si se lasa la racit. Se gusta sa fie placuta. Gustul totusi il va da pestele.Marinada asta rece se va turna peste pestele rece(sarat in prealabil) si taiat tot rondele cit numai sa-l cuprinda, ca sa nu se risipeasca gustul pestelui in prea multa marinada.Se baga la frigider si dupa 3-4 zile e numai bun macerat, marinat." vikinga, esti sigura ca zeama nu se toarna fierbinte peste peste ?? daca o torni rece...hmm, nu's ce sa zic, s-o mai desprinde carnea de pe os ?? eu fac ceva de genul asta (am postat mai sus reteta mea) dar cu zeama turnata fierbinte peste peste. iese perfect. as incerca si varianta cu zeama rece dar am oarece dubii ca s-ar mai desface usor carnea pestelui chiar dupa 2-3 zile... |
vikinga spune:
citat din mesajul lui silvi_2005 Vikinga super retetele cu macrou o sa incerc si eu BUCATARIA SYLVIEI Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde |
vikinga spune:
citat din mesajul lui kariguld Vik, am facut reteta cu macrou si inca una de la tine. eu m-am multumit cu mirosul....dar copii au mancat cu placere |
vikinga spune:
citat din mesajul lui andacos Kari,ai gasit macrou in De?Viiiiikkkkkk!!!!!!Miine vine scrumbia de la Galatzi!Si niste carne d emici si cas proaspat!Danawww.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
andacos spune:
citat din mesajul lui vikinga pai intr-o sapt vine mama si chiar ma intreba ce sa-mi aduca. la tine vin ai tai cu un zbor direct? la noi e cu schimb ca bucuresti-hamburg nu e direct si ma gindeam ca poate e mai problematic asa cu pestele. mama ta il pune la gheata, il ia congelat? da aici detalii ca parca e pacat sa nu-mi aduca si mie. na ca ma pofte:) si raportez 3 kg pierdute de cind m-am dat pe peste. Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis. |
Hai mey ca eu nu vorbesc de ala afumat,de ala gasesc!Eu vorbeam de macroul din care a facut Kari retzeta!
Vikingo mama nu mai e de 13 ani,asa ca pachete face tata,fratele vine cu autocarul insa merge si pe avion!Il congeleaza acasa apoi il inveleste in alufolie si hirtie tip"sac"apoi in pungi!Sa stii ca tzine foarte bine,cu autocarul deci 2 zile pe drum si abia era dezghetzat!(partzial mai ave agheatza)!
In citeva ore "apar" scrumbia si micii,pacat ca ploua si nu pot sa dai gratar!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
kariguld spune:
citat din mesajul lui andacos Kari,ai gasit macrou in De? www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
nu, din pacate. ne-a adus o prietena care a fost in Kroatia, a cumparat de acolo proaspat.
intre timp le-am mai facut si dorada. eu sunt multumita ca baiatul mananca cu placere peste. cu sotul n-am probleme, nu-i deloc mofturos la mancare.
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!