un peste delicios

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manon spune:

"Zeama se fierbe un clocot-doua si se lasa la racit. Se gusta sa fie placuta. Gustul totusi il va da pestele.
Marinada asta rece se va turna peste pestele rece(sarat in prealabil) si taiat tot rondele cit numai sa-l cuprinda, ca sa nu se risipeasca gustul pestelui in prea multa marinada.
Se baga la frigider si dupa 3-4 zile e numai bun macerat, marinat."

vikinga, esti sigura ca zeama nu se toarna fierbinte peste peste ?? daca o torni rece...hmm, nu's ce sa zic, s-o mai desprinde carnea de pe os ?? eu fac ceva de genul asta (am postat mai sus reteta mea) dar cu zeama turnata fierbinte peste peste. iese perfect. as incerca si varianta cu zeama rece dar am oarece dubii ca s-ar mai desface usor carnea pestelui chiar dupa 2-3 zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Vikinga super retetele cu macrou o sa incerc si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Vik, am facut reteta cu macrou si inca una de la tine. eu m-am multumit cu mirosul....dar copii au mancat cu placere!

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Kari,ai gasit macrou in De?

Viiiiikkkkkk!!!!!!Miine vine scrumbia de la Galatzi!
Si niste carne d emici si cas proaspat!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
citat din mesajul lui manon
"Zeama se fierbe un clocot-doua si se lasa la racit. Se gusta sa fie placuta. Gustul totusi il va da pestele.Marinada asta rece se va turna peste pestele rece(sarat in prealabil) si taiat tot rondele cit numai sa-l cuprinda, ca sa nu se risipeasca gustul pestelui in prea multa marinada.Se baga la frigider si dupa 3-4 zile e numai bun macerat, marinat." vikinga, esti sigura ca zeama nu se toarna fierbinte peste peste ?? daca o torni rece...hmm, nu's ce sa zic, s-o mai desprinde carnea de pe os ?? eu fac ceva de genul asta (am postat mai sus reteta mea) dar cu zeama turnata fierbinte peste peste. iese perfect. as incerca si varianta cu zeama rece dar am oarece dubii ca s-ar mai desface usor carnea pestelui chiar dupa 2-3 zile...
stiu ca ar trebui marinada sa fie fierbinte insa pt gusturile mai tari in trend asa mai nature mai bine marinada sa fie rece, dupa citeva zile de macerat in otetul ala cu apa e numai bun. la pescarie asa il fac.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvi_2005
Vikinga super retetele cu macrou o sa incerc si eu BUCATARIA SYLVIEI Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
cum a iesit?Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kariguld
Vik, am facut reteta cu macrou si inca una de la tine. eu m-am multumit cu mirosul....dar copii au mancat cu placere
asta-i minunat! e pacat cind copiii se obisnuiesc numai cu gustul fad de la fischstäbchen, cresc si numai asa vor minca pestele.macroul facut in conserva de sos de rosii merge pt ca sosul e mai pe placul lor si totusi pestele aduce pentru ei un gust mai tare.mama zicea ca trebuie fiert 3 ore, insa cind am facut eu data trecuta numai din hering totusi a trebuit 3 ore jumate 4. mai depinde timpul asta de fierbere si de cantitate, oala si foc.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andacos
Kari,ai gasit macrou in De?Viiiiikkkkkk!!!!!!Miine vine scrumbia de la Galatzi!Si niste carne d emici si cas proaspat!Danawww.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
cum mai sa nu fie macrou si hering in de? pardon pardon e m nordului plina cu asa ceva. incearca la o pescarie nu in supermarchet.e cel mai bun macrou afumat gustat de mine vreodata.pai intr-o sapt vine mama si chiar ma intreba ce sa-mi aduca.la tine vin ai tai cu un zbor direct? la noi e cu schimb ca bucuresti-hamburg nu e direct si ma gindeam ca poate e mai problematic asa cu pestele.mama ta il pune la gheata, il ia congelat? da aici detalii ca parca e pacat sa nu-mi aduca si mie.na ca ma pofte:)si raportez 3 kg pierdute de cind m-am dat pe peste.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui vikinga

pai intr-o sapt vine mama si chiar ma intreba ce sa-mi aduca.
la tine vin ai tai cu un zbor direct? la noi e cu schimb ca bucuresti-hamburg nu e direct si ma gindeam ca poate e mai problematic asa cu pestele.
mama ta il pune la gheata, il ia congelat? da aici detalii ca parca e pacat sa nu-mi aduca si mie.
na ca ma pofte:)

si raportez 3 kg pierdute de cind m-am dat pe peste.

Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Hai mey ca eu nu vorbesc de ala afumat,de ala gasesc!Eu vorbeam de macroul din care a facut Kari retzeta!

Vikingo mama nu mai e de 13 ani,asa ca pachete face tata,fratele vine cu autocarul insa merge si pe avion!Il congeleaza acasa apoi il inveleste in alufolie si hirtie tip"sac"apoi in pungi!Sa stii ca tzine foarte bine,cu autocarul deci 2 zile pe drum si abia era dezghetzat!(partzial mai ave agheatza)!

In citeva ore "apar" scrumbia si micii,pacat ca ploua si nu pot sa dai gratar!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Kari,ai gasit macrou in De?

nu, din pacate. ne-a adus o prietena care a fost in Kroatia, a cumparat de acolo proaspat.

intre timp le-am mai facut si dorada. eu sunt multumita ca baiatul mananca cu placere peste. cu sotul n-am probleme, nu-i deloc mofturos la mancare.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput