un peste delicios

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui vikinga

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Kari,ai gasit macrou in De?

Viiiiikkkkkk!!!!!!Miine vine scrumbia de la Galatzi!
Si niste carne d emici si cas proaspat!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

cum mai sa nu fie macrou si hering in de? pardon pardon e m nordului plina cu asa ceva.
incearca la o pescarie nu in supermarchet.
e cel mai bun macrou afumat gustat de mine vreodata.

pai intr-o sapt vine mama si chiar ma intreba ce sa-mi aduca.
la tine vin ai tai cu un zbor direct? la noi e cu schimb ca bucuresti-hamburg nu e direct si ma gindeam ca poate e mai problematic asa cu pestele.
mama ta il pune la gheata, il ia congelat? da aici detalii ca parca e pacat sa nu-mi aduca si mie.
na ca ma pofte:)

si raportez 3 kg pierdute de cind m-am dat pe peste.

Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Vik, eu mi-am adus salau din Ro, l-am congelat, apoi ambalat in alu-folie si dupa l-am pus intr-o punga din aia termo, unde tine chiar si o zi intreaga.

spunei mamei tale sa-ti aduca peste!

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Vikinga a iesit bestial merci de reteta sincer vb a fost prima data cand mi-a placut si mie macroul nu am mai stat sa fac nici o poza sau ceva ca am devorat tot. O sa repet reteta ca tare buna e .

Mergi la inceput

am primit o noua reteta. merge la dorade si forelle (nu stiu pe romaneste, e un peste de apa rece, de munte)
pestele intreg, se sareaza si in interior se pun doua mici crengute de rosmarin proaspat. la fel si peste peste, cateva frunzulite de rosmarin. se prepara la aburi, eu am aparat Braun. dar merge si pe gratar, pe aragaz. poate ca si la cuptor ar merge, intr-o tava, nu pe folie de aluminiu.
langa peste se mai pot pune legume: morcov, cartof si praz, sau orez cu bobul lung care nu se lipeste.
maine am sa probez reteta.

Bazar general pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianni spune:

Forelle inseamna PASTRAV.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianni

Forelle inseamna PASTRAV.

Danke!

incep sa uit cuvinte in limba romana, copii deja ma intreaba des ce inseamna cutare sau cutare.

Bazar general pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunifericita spune:

Intr-adevar delicioasa reteta pentru macrou.La noi se mananca mult peste.Suntem,deci cunoscatori.

Mergi la inceput