oligoastenoteratozoospermie 8

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bia74 spune:

Zuzet,am facut prima inseminare cu toate ca rezultatele ultimei spermograme a fost..offoff.. dar ca la loto,cand joci ai mai multe sanse..
spermograma cu mobilitate 1% era facuta pe 20.10.2009 iar cea de acum a fost mai proasta.iata rezultatul:
volum-2.21 ml
concentratie-9x10/6 ml
mobilitate-55%
grad-b,c,a
iar dupa prelucrare:
concentratie-10x10/6 ml
mobilitate-70%
grad-b,a,c
TMC-7x10/6 ml
stiu ca nu trebuie sa-mi fac sperante si trebuie sa descoperim cauza din care are astfel de probleme si sa le rezolvam.noi nu ne pierdem speranta!!
o zi minunata tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzet spune:

Citat:
citat din mesajul lui bia74

Zuzet,am facut prima inseminare cu toate ca rezultatele ultimei spermograme a fost..offoff.. dar ca la loto,cand joci ai mai multe sanse..
spermograma cu mobilitate 1% era facuta pe 20.10.2009 iar cea de acum a fost mai proasta.iata rezultatul:
volum-2.21 ml
concentratie-9x10/6 ml
mobilitate-55%
grad-b,c,a
iar dupa prelucrare:
concentratie-10x10/6 ml
mobilitate-70%
grad-b,a,c
TMC-7x10/6 ml
stiu ca nu trebuie sa-mi fac sperante si trebuie sa descoperim cauza din care are astfel de probleme si sa le rezolvam.noi nu ne pierdem speranta!!
o zi minunata tuturor

Am incetat sa mai caut cauza. Analizele au iesit toate perfecte. Se pare ca este vorba de stres foarte mult, iar aici chiar nu avem ce face. Este o perioada foarte dificila pentru toata lumea.

Deci, mergem mai departe, incercam sa avem rezultate mai bune. De stres nu avem cum sa scapam.

Succes la 2 liniute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

bia74, de ce inseminare si nu fiv ?

Mergi la inceput

Tannoo, si noua ne-au zis 2 medici ca putem incerca inseminare. De fapt am si incercat si dupa preparare au ramas 1 mil 800 buni. Acum, nu-ti pot da prea multe detalii pentru ca nu stiu nici eu. A fost o incercare rapida, facuta la Giulesti - n-am avut prea mult timp de gandire. Am fost extrem de dezamagita de asa zisul medic Anca Moisa, dar macar au mai aparut niste sperante la orizont. Nu ma astept sa iasa ceva dupa aceasta inseminare, avand in vedere ca a fost facuta doar ca sa fie facuta (fara monitorizare inainte si dupa inseminare). Eu cred ca am ovulat a treia zi dupa inseminare, deci...
Acum, caut un medic care sa ne descoasa si sa vada ce putem face mai departe.

Voi, in ce stadiu sunteti?

Mergi la inceput

zuzet, aici, la subiectul nostru, acum ceva vreme, vulturas a postat numai cuvinte de lauda ptr Anca Moisa; cum ti-a facut inseminare fara monitorizare ? nu ca m-as pricepe la inseminari, dar cred k e nevoie de aceste monitorizari, macar cateva ; tratament ceva, ti-a recomandat ?
de Albu, de la medlife ai vreo parere ?

noi am facut analizele de cariotip si geneticele, asa cum a zis zadori; se pare k am aflat "cauza" esecurilor ; acum vedem ce putem face sa indepartam, in masura in care se poate sau sa tinem sub control (medical) situatia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia74 spune:

tannoo,in primul rand trebuie sa-ti spun ca ma bucur ptr. ca exista un barbat printre noi..felicitari ptr. curaj!
Am facut inseminare ptr.ca asa ne-a recomandat dr...nici eu nu inteleg de ce.. atat timp cat rez.spermogramei este dezastruos. Sunt extrem de dezamagita ca nu ne-a recomandat analize suplimentare ptr.depistarea cauzei dar o sa facem noi din propria initiativa si clar schimbam si medicul!!
Din pacate in Constanta nu sunt prea multe optiuni asa ca ne vom indrepta si noi ca multi alti spre Buc.

Mergi la inceput

Tannoo, din punctul meu de vedere Anca Moisa NU ESTE MEDIC. Este o persoana oarecare EXTREM de interesata de partea financiara. Am ramas cu o parere dezastruoasa dupa contactul cu ea. Desi eu am citit foarte mult despre inseminare si eram foarte informata, cand am facut inseminarea, operatiunile s-au petrecut cu asa o mare repeziciune si am fost atat de socata de atitudinea ei, incat m-am blocat si m-am dezmeticit abea la 20 minute dupa ce am iesit din spital, cand imi venea sa ma intorc si s-o strang de gat.
Deci, nu au existat monitorizari, nu mi-a dat nimic pentru a forta ovulatia si nu m-a lasat macar sa stau intinsa dupa inseminare, dupa 2 minute mi-a zis ca pot sa plec.
Despre Dr. Albu am auzit numai cuvinte de lauda, dar am inteles ca e foarte greu de prins si nu prea am vazut ca s-ar baga la FIV.
Tannoo, te rog daca poti, da-mi si mie mai multe detalii despre rezultatele analizelor genetice - ce ati descoperit, cum se rezolva, cat au costat (da-mi un PM, daca e ok pt tine). Situatia ta este foarte asemanatoare cu cea a sotului si tare m-ar ajuta sa stiu.
Multam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

zuzet ref la dr Albu...nu e greu de prin de loc, plus ca face fiv si inseminari la greu, fa ti o programare la el ca sa iti faci o parere.
ref la madam Moisa, achiesez la cele scrise de tine, nu am facut nik cu ea, dar am avut vreo 2 intalniri.....
e deschis sub cu fiv la dr Albu
bafta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Zuzet

Tannoo, din punctul meu de vedere Anca Moisa NU ESTE MEDIC. Este o persoana oarecare EXTREM de interesata de partea financiara. Am ramas cu o parere dezastruoasa dupa contactul cu ea. Desi eu am citit foarte mult despre inseminare si eram foarte informata, cand am facut inseminarea, operatiunile s-au petrecut cu asa o mare repeziciune si am fost atat de socata de atitudinea ei, incat m-am blocat si m-am dezmeticit abea la 20 minute dupa ce am iesit din spital, cand imi venea sa ma intorc si s-o strang de gat.
Deci, nu au existat monitorizari, nu mi-a dat nimic pentru a forta ovulatia si nu m-a lasat macar sa stau intinsa dupa inseminare, dupa 2 minute mi-a zis ca pot sa plec.
Despre Dr. Albu am auzit numai cuvinte de lauda, dar am inteles ca e foarte greu de prins si nu prea am vazut ca s-ar baga la FIV.
Tannoo, te rog daca poti, da-mi si mie mai multe detalii despre rezultatele analizelor genetice - ce ati descoperit, cum se rezolva, cat au costat (da-mi un PM, daca e ok pt tine). Situatia ta este foarte asemanatoare cu cea a sotului si tare m-ar ajuta sa stiu.
Multam

buna,
iti voi insira lista cu analizele efectuate si vom vorbi despre ce am descoperit

Mergi la inceput

Mirela2, tu mergi la Dr. Albu?

Mergi la inceput