oligoastenoteratozoospermie 8
Raspunsuri - Pagina 8
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Zuzet Mirela2, tu mergi la Dr. Albu? |
am facut fiv cu el
e plin la el, acum nu ca i fac reclama, ca nu am niciun avantaj
mi s a parut super ok ca medic, e gen dr Zadori de la szeged, cu rabdare, plus ca e langa casa si ca pret e acceptabil.
tannoo25 spune:
| citat din mesajul lui mirela2 am facut fiv cu el e plin la el, acum nu ca i fac reclama, ca nu am niciun avantaj mi s a parut super ok ca medic, e gen dr Zadori de la szeged, cu rabdare, plus ca e langa casa si ca pret e acceptabil. ![]() |
vrei sa ne spui cate ceva ?...poate, doar ce veste ai ...
tannoo25 spune:
| citat din mesajul lui mirela2 tanno ce vrei sa sti si ti spun. ![]() |
nu-mi place sa deranjez cu fel si fel de intrebari, insa tare mult m-as bucura sa imi poti da o veste buna
,
...
tannoo25 spune:
| citat din mesajul lui mirela2 am beta pozitiv tannoo, sper sa fie bine pana la capat ![]() |
ma bucur foarte mult ptr tine ...
sper, alaturi de tine, sa fie bine pana la capat si dupa ...
dangabriela spune:
Fetelor ma puteti ajuta , cu o clinica in Bucuresti unde se poate face spermograma , dar cu recoltarea sambata??? Sotul meu are un program rigid si ne-ar fi de mare folos o clinica cu program in weekend!!
Mutatia Factor Laiden heterozigot, nici o sarcina
Zuzet spune:
Mirela2, BRAVOOOO, sa fie intr-un ceas bun si pana la final....Iti tinem pumnii.
Marti am intalnirea cu Dr. Albu, miercuri avem programata spermograma. Am intrat in actiune si noi
.
BRAVO, BRAVO, BRAVO!!!
Mona40 spune:
Buna dragelor si dragilor,
Nu am mai intrat demult pe aici...
Nu vreau sa descurajes pe nimeni...
Eu imi spun doar parerea, din experienta proprie...
Cu o spermograma de 99% forme anormale...si cu toate celeleate...
Eu personal nu as mai pierde banii si timpul, si nervii cu inseminari...
Nu este asa o foarte mare diferenta intre FIV si IAU din punct de vedere al medicatiei...ambele sunt neplacute...
Deci inca odata parerea mea este sa va ganditi direct la fiv....
Pacat de bani si de nervi....
Multa bafta indiferent de hotararile care le luati..
O zu buna.
mirela2 spune:
| citat din mesajul lui Zuzet Mirela2, BRAVOOOO, sa fie intr-un ceas bun si pana la final....Iti tinem pumnii. Marti am intalnirea cu Dr. Albu, miercuri avem programata spermograma. Am intrat in actiune si noi .BRAVO, BRAVO, BRAVO!!! |
multumesc

bravo, te asteptam la subiectul fiv cu dr Albu
succes, o sa ti placa de el