oligoastenoteratozoospermie 8
Raspunsuri - Pagina 16
Irina_lz spune:
Unde vi s-a parut cel mai ok sa faca spermograma? ma refer si la aparatura, si la profesionalism?
LORY76 spune:
Nu stiu ce sa zic,eu sunt din galati si sotul a facut o data la spitalul CFR si odata la clinica MEDICOTEST. Totusi mi sa parut mai ok la clinica.
LORY76 spune:
BUNA DIMINEATA FETELOR

evanescence spune:
buna fetelor si tannoo 
a intrebat cineva de SEMENAX a luat sotul meu vreo 3 cutii,nu a fost bunde nimic si e foarte scump-pacaleala(parerea mea) mai bun e trat cu 10 zile de vit.E Forte luate 10 zile/luna (de obicei in primele zile de CM ale sotiei)
SELENIU
VIT C
ACID FOLIC+ B12
si
POLEN luat dimieata pe stomacul gol
Seleniul si vit C sunt antioxidante foarte bune,acid folic stimuleaza producerea de celule adica si de
si polenul este foarte bun pt barbati nu njumai pt Infertilitate ci si pt Potenta
pt cine e interesat.
Irina
ar trebui neaparat sa repetati spermograma si in alta parte,inteleg ca vascozitatea este o problema,dar trebuie gasita o solutie si tratata,pt ca sigur o vascozitate ridicata impiedica inaintarea
mult succes
si succes la
muuulti de tot
"Sa nu uitam sa ne bucuram de Viata"
ANITA75 spune:
lory,merci de anunt 
ce sa va mai zic fetelor ,iar sunt abatuta
,am auzit de 2 gravide azi si m-a dat peste cap

LORY76 spune:
Buna fetelor 

!

EVANESCENCE, multumesc mult pentru sfat in legatura cu SEMENAX,stiu ca tratamentele astea naturiste nu e ca fac mare lucru dar sant in stare sa iau orice numai sa-mi strang in brate ingerasul.Am 34 de ani si nu as vrea sa fac umbra pamantului degeaba.VA PUP DULCE PE TOATE SI WEEKEND PLACUT

LORY76 spune:
Sant tare bucuroasa ca mai am si eu cu cine vorbi despre problemele mele caci sotul s-a cam saturat de gura mea.Nu vrea sa se lase de
,nu vrea sa se lase de
si atunci cum
?

Sper ca nu v-am stresat cu problemele mele 

Maya_I spune:
Buna, 
Eva, ce mai faci?
Anita, nu te lasa doborata. Sigur, e greu, si eu mai sufar cand vad gravide, ca-mi amintesc cat as vrea si eu, dar ce putem face? Eu am un nepotel de ani si e o dulceata de copil, uneori imi dau lacrimile cand il vad, dar imediat ma gandesc ca trebuie sa reusesc si eu, si mi se mai ridica moralul.
Lory, e greu cu sotii si cu renuntatul la obiceiurile nesanatoase. Al meu a reusit si sa lase de fumat, la insistentele mele, dar la berica lui nu renunta. Si eu tot ca tine zic, ca e un sot bun, nu prea am ce sa-i reprosez decat ca nu e destul de ambitios.
Tannoo, tu ce vesti ne mai dai?
Mai stiti ceva de Vulturas?
dbella spune:
sotul meu pt oligoastenospermie urmeaza tratament cu proviron de 3 luni.sapt viitoare termina tratamentul si mergem la medic sa vedem ce zice