oligoastenoteratozoospermie 8
Raspunsuri - Pagina 17
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Maya_I Buna, ![]() Tannoo, tu ce vesti ne mai dai? Mai stiti ceva de Vulturas? Optimista... pana la lacrimi |
buna; merci de intrebare

suntem in "pauza" deocamdata; am terminat analizele genetice si cariotipul
vulturas e ok; nevasta-mea mai vb, din cand in cand, cu ea pe mess

tannoo25 spune:
| citat din mesajul lui evanescence buna fetelor si tannoo ![]() "Sa nu uitam sa ne bucuram de Viata" |
buna; cum mai esti ?

evanescence spune:

Noi suntem tot in pauza,anul acesta am renuntat la toate tratamentele naturiste,vitamine ,Inseminari etc
acum ne pregatim de concediu,o sa mergem in Iulie 2 sapt...apoi am zis ca ne punem iar pe treaba...ne-am hotarat in mare pr FIV dar ne trebuie bani,asa ca ne gandim de unde sa luam imprumut...
E foarte greu ce sa facem...dar nu vrem sa renuntam sub nicio forma
"Sa nu uitam sa ne bucuram de Viata"
IoanaT spune:
Buna ziua tuturor.Am si eu o intrebare la voi(din pacate n-am avut timp sa citesc din urma).
Sotul meu a fost diagnosticat cu ologoastenoteratospermie (severa in trecut) si as vrea sa stiu daca dintre voi a facut careva(sotii normal
) vr-un tratament naturist si a dat cat de cat rezultate.
Noi deja suntem in plan cu FIV cu ICSI, dar as vrea totusi sa incerc pana prin toamna cu o calitate mai buna.
LA noi rezultatele sunt catastrofale, astea sunt cele mai recente
Concentratie : 6 mil(val normala >= 20 mil)
Morfologie: 98% (val normala <= 90%)
Mobilitate A: 6% (val normala >= 25%)
Mobilitate A la 24 h: 50% ( val normala >=50%)
Cam asa stam noi si sincer tare mi-as dori macar putin sa o imbunatatesc.Stiu ca o imunatatiere toatal nu este posibila, dar macar acolo 10-20 %
Multumesc anticipat pt raspunsurile voastre.
tannoo25 spune:
IoanaT, eu am urmat un tratament naturist si am ajuns de la a+b=0 la a+b=40%, dupa 3 luni; formele anormale nu s-au imbunatatit;
unde faceti fiv ?
IoanaT spune:
| citat din mesajul lui tannoo25 IoanaT, eu am urmat un tratament naturist si am ajuns de la a+b=0 la a+b=40%, dupa 3 luni; formele anormale nu s-au imbunatatit; unde faceti fiv ? ![]() |
Si imi poti spune te rog despre ce tratament este vorba?
Inca nu ne-am hotarat unde mai ales ca as opta pt pt ICSI cu MESA/TESE si nu pt ICSI simplu.Oricum optez pt o clinica din strainatate
tannoo25 spune:
IoanaT, ai pm; am ales sa iti scriu acolo ptr a nu le plicitsi pe fetele care deja stiu ce tratament am urmat ...
evanescence, Maya_I, 

Maya_I spune:
| citat din mesajul lui tannoo25 IoanaT, ai pm; am ales sa iti scriu acolo ptr a nu le plicitsi pe fetele care deja stiu ce tratament am urmat ... ![]() evanescence, Maya_I, ![]() ![]() |
Tannoo, nu ne plictisesti deloc

tannoo25 spune:
| citat din mesajul lui Maya_I Tannoo, nu ne plictisesti deloc ![]() Optimista... pana la lacrimi |
esti o dragutza