mai fetelor, voua vi s-a intamplat vreodata ca spermograma sotului sa nu fie tocmai concludenta? sa va spun de ce intreb: sotul meu a facut-o la Clinica Matei Basarab si de fiecare data nu i-au putut determina nr de spermatozoizi, din cauza vascozitatii.
o sa facem in alta parte sa vedem dc e aceeasi problema. ma gandesc ca asta ar putea fi o problema pt noi, si nu-mi dau seama de unde a aparut, ca sotul bea destule lichide.
| Citat: |
| citat din mesajul lui LORY76 Tannoo medicul i-a dat sotului meu sa ia vitE timp de 3 luni |
Da, zi de zi
Oricum doctorita mi-a spus ca nu o sa se schimbe mare lucru cu acest tratament.A spus ca trebuie sa se lase de fumat sau macar sa le mai rareasca.
| citat din mesajul lui LORY76 Da, zi de zi ![]() |
... apoi pauza si tot asa pentru 3 luni ...
| citat din mesajul lui LORY76 Tratamentul il ia sotul meu,nu eu ![]() |
Am avut si eu probleme dar le-am rezolvat prin laparoscopie.
Acum a ramas sotul meu problema
Aaaaaaa, mie asa mi-a recomantat doctorita.
Are cineva incredere in tratamente naturiste? Am gasit un produs ce mi s-a parut interesant pentru sotii cu probleme, se chiama SEMENAX,totusi cred ca sunt doar iluzii cu aceste tratamente naturiste,nu stiu ce sa mai cred.

Buna Irina Iz,nu stiu ce sa zic in legatura cu spermograma sotului tau.Si sotul meu a facut spermograma in doua locuri diferite cu rezultate diferite.