oligoastenoteratozoospermie 8
Raspunsuri - Pagina 14
Maya_I spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Zuzet Dragii mei, Ultima spermograma facuta in septembrie 2009 la clinica lui Tutu, de catre Dr. Matei a avut urmat rez: Volum: 3,5 ml Vascozitate: normala Aspect: neomogen Timp de lichefiere: 15 min Leucocite: 0,9 mil/ml Nr. total spermatozoizi: 3,4 mil Viabilitate totala: 55% (a=0, b=25%) Forme normale: 3% Forme anormale: 97% Diagnostic: OLIGOASTENOTERATOZOOSPERMIE SEVERA Cu drag... |
Zuzet, felicitari petru rezultatul imbucurator.
Acum observ ca spermograma voastra de la dr Matei seamana aproape izbitor cu a nostra facuta tot la dr Matei:
Volum: 3,5 ml
Vascozitate: normala
Aspect: neomogen
Timp de lichefiere: 10 min
Leucocite: 0,7 mil/ml
Nr. total spermatozoizi: 3,4 mil
Viabilitate totala: 60% (a=0, b=20% c=40%)
Forme normale: 4%
Forme anormale: 96%
Diagnostic: OLIGOASTENOTERATOZOOSPERMIE SEVERA
Nu e cam repetitiva?
Si dr Albu v-a dat si tratament? Ca dr Matei ne-a trimis doar sa mai facem alte analize, destul de scumpe pentru noi in perioada asta... banii aia as fi preferat sa-i dau pe Spemotrend si ce mai trebuie
Zuzet spune:
Multumesc Maya_I,
Am mai vazut spermograme asemanatoare cu cea a sotului, emise de DR. Matei, oricum ceva nu este in regula cu acel medic. Poate nu ar strica sa faceti o spermograma in alta parte....just in case. Acum nu stiu daca veti gasi alt rezultat, dar macar vedeti si o alta parere.
Dr. Albu ne-a dat si tratament. In primul rand trebuie sa tratam infectia si in paralele sa ia sotul tratament de imbunatatire.
LORY76 spune:
Buna fetelor 

Maya_I spune:
Zuzet, de unde stii de infectia cu e-coli? Se poate vedea asta din spermograma? Sa aibe de a face cu leucocitele alea? La noi sunt 0,7. Sau e vorba de o analiza separata?
Cat costa consultatia la dr Albu? Nu ar fi indicat sa facem spermograma la materno-fetala si apoi sa mergem cu ea la dr Albu?
Lory, exact, leucocitele frecvente indica o infectie. Odata tratata infectia exista sanse de a creste si nr spermatozoizilor.
LORY76 spune:
Multumesc mult pentru sfat Maya, doctorita nu mi-a spus nimic de acele leucocite dar eu stiu ca la mine,cand am facut secretia vaginala la alt medic,mi-a iesit si mie frecvente leucocite si m-i sa dat tratament. inseamna ca doctorita asta la care merg acum nu e buna.eu stiu ca nu e normal sa ai frecvente leucocite dar asta e cu doctorii astia.

Zuzet spune:
Depistarea unei infectii se face prin spermocultura. Sotului meu i s-a facut spermograma si spermocultura (la materno fetala). Acolo am vazut ca exista e-coli. Consultatia a fost in jur de 110-120. Nu mai stiu exact pentru ca mi-a facut si secretia si papanicolau si cu totul a fost 190 ron. Cred ca ai economisi niste bani daca ai merge la Dr. Albu direct cu spermograma si spermocultura (nu ar mai fi nevoie sa mai platesti o a doua consultatie). Cand faci programarea pt. spermograma spune-le ca vrei sa te consulte apoi DR. Albu (daca te intreaba).
Lory76, spermograma voastra nu arata deloc ca fiind buna pentru inseminare. In primul rand volumul este foarte mic. Noua ne-a spus ca pentru o inseminare trebuie sa avem 10 ml. Atat culoarea cat si prezenta leucocitelor indica o infectie. Tratarea infectiei poate imbunatati calitatea spermei. Poate ar fi indicat sa vezi un alt medic. Mi se pare cam superficial cel cu care ai vorbit.
LORY76 spune:
Sotul meu si-a facut si spermocultura si a iesit foarte bine. Nu i-a iesit nici o infectie,nu stiu ce sa mai cred
.
Zuzet spune:
Lory76, E cam ciudat rezultatul daca zici ca a facut si spermocultura. Mai repetati peste o anumita perioada (poate chiar in alta parte).
Tinctura de branca Ursului e cu dus-intors, adica poate face minuni sau nu. Si sotul meu a luat, nu stiu ce influenta a avut, dar am auzit de cazuri in care spermograma a iesit mai prost dupa ce a luat tinctura.
Puteti incerca alte remedii naturiste. La azoospermie (prima pagina) gasesti informatii despre cateva produse si pentru ce sunt ele indicate (mobilitate, volum etc).
Maya sa-ti fie de folos. Daca mai ai intrebari, stii unde ma gasesti .
Numai bine
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LORY76 Sotul meu si-a facut si spermocultura si a iesit foarte bine. Nu i-a iesit nici o infectie,nu stiu ce sa mai cred ![]() .Acum sotul meu face tratament cu vitamina E si Undestor.Am auzit ca tinctura de branca ursului face minuni si ptr. femei si ptr.barbati. Stiti ceva despre aceasta tinctura? |
mai usor cu branca ursului; poate avea efecte mai putin asteptate ...
cate zile ia vitE ?