oligoastenoteratozoospermie 8

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Citat:
citat din mesajul lui Zuzet

Dragii mei,

Ultima spermograma facuta in septembrie 2009 la clinica lui Tutu, de catre Dr. Matei a avut urmat rez:

Volum: 3,5 ml
Vascozitate: normala
Aspect: neomogen
Timp de lichefiere: 15 min
Leucocite: 0,9 mil/ml
Nr. total spermatozoizi: 3,4 mil
Viabilitate totala: 55% (a=0, b=25%)
Forme normale: 3%
Forme anormale: 97%
Diagnostic: OLIGOASTENOTERATOZOOSPERMIE SEVERA

Cu drag...

Zuzet, felicitari petru rezultatul imbucurator.

Acum observ ca spermograma voastra de la dr Matei seamana aproape izbitor cu a nostra facuta tot la dr Matei:

Volum: 3,5 ml
Vascozitate: normala
Aspect: neomogen
Timp de lichefiere: 10 min
Leucocite: 0,7 mil/ml
Nr. total spermatozoizi: 3,4 mil
Viabilitate totala: 60% (a=0, b=20% c=40%)
Forme normale: 4%
Forme anormale: 96%
Diagnostic: OLIGOASTENOTERATOZOOSPERMIE SEVERA

Nu e cam repetitiva?
Si dr Albu v-a dat si tratament? Ca dr Matei ne-a trimis doar sa mai facem alte analize, destul de scumpe pentru noi in perioada asta... banii aia as fi preferat sa-i dau pe Spemotrend si ce mai trebuie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzet spune:

Multumesc Maya_I,

Am mai vazut spermograme asemanatoare cu cea a sotului, emise de DR. Matei, oricum ceva nu este in regula cu acel medic. Poate nu ar strica sa faceti o spermograma in alta parte....just in case. Acum nu stiu daca veti gasi alt rezultat, dar macar vedeti si o alta parere.

Dr. Albu ne-a dat si tratament. In primul rand trebuie sa tratam infectia si in paralele sa ia sotul tratament de imbunatatire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORY76 spune:

Buna fetelor

Sint noua pe aici. Si sotului meu i-a iesit spermograma nu prea buna.
Lichid de aspect alb galbui opalescent, pH 8.5, Nr.spermatozoizi 12 milioane, Volum 2 ml, Mobilitate prezenta la 50% din spermatozoizi,Morfologie normala la 60% din spermatozoizi,COMENTARII : RELATIV FRECVENTE LEUCOCITE.
Doctorul ginecolog mi-a zis ca sunt prea putini spermatozoizi si ca trebuie sa fac inseminare artificiala.Mie nu-mi place nici acele frecvente leucocite. oare sa fie si vreo infectie? Imi puteti da un sfat in acest sens? va pup pe toate si multa sanatate va doresc !

Mergi la inceput

Zuzet, de unde stii de infectia cu e-coli? Se poate vedea asta din spermograma? Sa aibe de a face cu leucocitele alea? La noi sunt 0,7. Sau e vorba de o analiza separata?
Cat costa consultatia la dr Albu? Nu ar fi indicat sa facem spermograma la materno-fetala si apoi sa mergem cu ea la dr Albu?

Lory, exact, leucocitele frecvente indica o infectie. Odata tratata infectia exista sanse de a creste si nr spermatozoizilor.

Mergi la inceput

Multumesc mult pentru sfat Maya, doctorita nu mi-a spus nimic de acele leucocite dar eu stiu ca la mine,cand am facut secretia vaginala la alt medic,mi-a iesit si mie frecvente leucocite si m-i sa dat tratament. inseamna ca doctorita asta la care merg acum nu e buna.eu stiu ca nu e normal sa ai frecvente leucocite dar asta e cu doctorii astia.

Mergi la inceput

Depistarea unei infectii se face prin spermocultura. Sotului meu i s-a facut spermograma si spermocultura (la materno fetala). Acolo am vazut ca exista e-coli. Consultatia a fost in jur de 110-120. Nu mai stiu exact pentru ca mi-a facut si secretia si papanicolau si cu totul a fost 190 ron. Cred ca ai economisi niste bani daca ai merge la Dr. Albu direct cu spermograma si spermocultura (nu ar mai fi nevoie sa mai platesti o a doua consultatie). Cand faci programarea pt. spermograma spune-le ca vrei sa te consulte apoi DR. Albu (daca te intreaba).

Lory76, spermograma voastra nu arata deloc ca fiind buna pentru inseminare. In primul rand volumul este foarte mic. Noua ne-a spus ca pentru o inseminare trebuie sa avem 10 ml. Atat culoarea cat si prezenta leucocitelor indica o infectie. Tratarea infectiei poate imbunatati calitatea spermei. Poate ar fi indicat sa vezi un alt medic. Mi se pare cam superficial cel cu care ai vorbit.

Mergi la inceput

Zuzet, mercic pt raspuns,

Mergi la inceput

Sotul meu si-a facut si spermocultura si a iesit foarte bine. Nu i-a iesit nici o infectie,nu stiu ce sa mai cred.

Acum sotul meu face tratament cu vitamina E si Undestor.
Am auzit ca tinctura de branca ursului face minuni si ptr. femei si ptr.barbati. Stiti ceva despre aceasta tinctura?

Mergi la inceput

Lory76, E cam ciudat rezultatul daca zici ca a facut si spermocultura. Mai repetati peste o anumita perioada (poate chiar in alta parte).
Tinctura de branca Ursului e cu dus-intors, adica poate face minuni sau nu. Si sotul meu a luat, nu stiu ce influenta a avut, dar am auzit de cazuri in care spermograma a iesit mai prost dupa ce a luat tinctura.

Puteti incerca alte remedii naturiste. La azoospermie (prima pagina) gasesti informatii despre cateva produse si pentru ce sunt ele indicate (mobilitate, volum etc).

Maya sa-ti fie de folos. Daca mai ai intrebari, stii unde ma gasesti .

Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LORY76

Sotul meu si-a facut si spermocultura si a iesit foarte bine. Nu i-a iesit nici o infectie,nu stiu ce sa mai cred.
Acum sotul meu face tratament cu vitamina E si Undestor.
Am auzit ca tinctura de branca ursului face minuni si ptr. femei si ptr.barbati. Stiti ceva despre aceasta tinctura?

mai usor cu branca ursului; poate avea efecte mai putin asteptate ...
cate zile ia vitE ?

Mergi la inceput