oligoastenoteratozoospermie 8

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzet spune:

Ziua buna tuturor,

Tannoo, multam mult pentru ganduri. Aveam nevoie de o veste buna dupa atata timp in care ne-a mers foarte prost pe toate planurile. Parca am reinviat dupa rezultatele primite.

I-au legatura cu sotia ta astazi sa ne mai convorbim...multumesc .

Tannoo, la tine a functionat spermotrend-ul? Imi aduc aminte ca ai facut tratament cu el si parca a dat ceva rezultate, nu?

Va pup si sa aveti o zi excelenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

zuzet, am luat spermotrend, intr-adevar; l-am combinat cu alte cateva naturiste recomandate de sotzia mea dupa ce s-a "consultat" cu doua viitoare mamici, liana si tveety; mamici pe care le salut ... ;
rezultatul a fost vizil, insa nu stiu care din toate m-a "ajutat"

Mergi la inceput

Tannoo, multam de raspuns,

Sunt un pic debusolata, nu stiu ce sa-i dau. Recomandarea a fost spermotrend, selezin ace si maca, dar din ce am citit, combinatia nu prea mi se pare ok. Spre exemplu....spermotrendul contine si el zinc, seleniu etc. Mi-e teama sa nu fie prea mult din aceleasi subst. La tine care a fost reteta?

Oricum, pentru moment e important sa incepem trat. cu antibiotic. Am reusit sa-l iau compensat...era o caruta de bani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

tannoo25,
pentru ca ti-ai amintit de mine. ce faceti? In ce stadiu sunteti? eu va stept sa reusiti natural, dragilor, fiindca eu chiar cred ca se poate.

Liana

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evaioanna spune:

Buna ziua,

Zuzet felicitari, ma bucur foarte mult, deja sansele au crescut iar psihicul mai mult ca sigur ca s-a revigorat!
Si la noi a fost o poveste asemanatoare, a fost imbunatatire si trecere de la astenoterato moderata la normospermie (limita inferioara), am detaliat rezultatul la pag 5; imbunatatirile nu au fost spectaculoase dar au fost pe toate segmentele.
Am si eu o intrebare: sotul a primit tratament cu Ciprofloxacin 500 mg pt e-colli aparuta la spermocultura insa cineva spunea ca ar trebui sa urmez si eu acest tratament in acelasi timp, nu doar el. Voua cum vi s-a spus?
Multumesc si bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

adipink2000,
Mi se pare logica gandirea conform careai trebuie sa tii tratament in acelasi timp cu el. Sotul meu a avut stafilococ auriu si am tinut tratament in acelasi timp amadoi.

Liana

12+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Zuzet

Tannoo, multam de raspuns,
Sunt un pic debusolata, nu stiu ce sa-i dau. Recomandarea a fost spermotrend, selezin ace si maca, dar din ce am citit, combinatia nu prea mi se pare ok. Spre exemplu....spermotrendul contine si el zinc, seleniu etc. Mi-e teama sa nu fie prea mult din aceleasi subst. La tine care a fost reteta?
Oricum, pentru moment e important sa incepem trat. cu antibiotic. Am reusit sa-l iau compensat...era o caruta de bani.

buna;
ai mesaj pe mess de la betty cu tratamentul meu si pe email ai lista cu analize.
ce antibiotic i s-a recomandat ?
cum zice si liana, si eu cred ca e mult mai sigur sa il urmati amandoi

Mergi la inceput

Multumesc Tannoo si Betty pentru mail, Adipink multumesc pentru felicitari...

In ceea ce priveste tratamentul pentru e-coli, am primit si noi acelasi antibiotic, dar concentratie 1000 mg (vad ca tu ai 500 mg). Tratamentul il facem amandoi, eu 10 zile el 21 zile. Desi la mine nu a iesit prezenta bacilului, Dr. Albu mi-a spus ca acest bacil se poate fixa in endometru si astfel sa nu iasa la analize. Daca se fixeaza in endometru, nu permite dezvoltarea unei eventuale sarcini. Deci sfatul meu este sa faceti amandoi tratament si pe perioada tratamentului....sex protejat. Vezi ca antibioticul se compenseaza 90%.

Succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evaioanna spune:

Liana si Zuzet, multumesc pt raspuns, cred ca asa vom proceda si vom lua amandoi in acelasi timp.
Bafta tuturor!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Zuzet

Multumesc Tannoo si Betty pentru mail
In ceea ce priveste tratamentul pentru e-coli, am primit si noi acelasi antibiotic, dar concentratie 1000 mg (vad ca tu ai 500 mg). Tratamentul il facem amandoi, eu 10 zile el 21 zile. Desi la mine nu a iesit prezenta bacilului, Dr. Albu mi-a spus ca acest bacil se poate fixa in endometru si astfel sa nu iasa la analize. Daca se fixeaza in endometru, nu permite dezvoltarea unei eventuale sarcini. Deci sfatul meu este sa faceti amandoi tratament si pe perioada tratamentului....sex protejat. Vezi ca antibioticul se compenseaza 90%.
Succes

sa-ti fie de folos !
si rezultate cat mai bune !

Mergi la inceput