oligoastenoteratozoospermie 8

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzet spune:

Fetelor, bine ati venit la subiectul nostru, va doresc sedere cat mai scurta si trecere rapida la Odisee.

Florelacri, in ceea ce priveste rezultatele reproducerii asistate, iti pot spune ca sunt si esecuri dar si reusite. Spre exemplu, Mirela2 tocmai ne-a anuntat reusita ei (dupa FIV la Melife). Acum depinde de organismul fiecaruia si de....destin. In orice caz, noi nu retinem decat reusitele, esecurile le trecem cu vederea.

Mult succes si putere sa treceti peste toate greutatile cu bine.

Mergi la inceput

Dragii mei,

Trebuie sa impartasesc cu voi bucuria care o simt acum. Fac tumbe de fericire. Nu, nu am ramas insarcinata, dar am "prins" o mare speranta ca se va intampla.

Va spuneam ca vom merge la o intrevedere cu Dr. Albu (multumesc pentru indrumare Mirela2 si Tannoo25...va pup) si ca vom face si analiza spermei.

Ei bine, astazi am luat rezultatele.

Ultima spermograma facuta in septembrie 2009 la clinica lui Tutu, de catre Dr. Matei a avut urmat rez:

Volum: 3,5 ml
Vascozitate: normala
Aspect: neomogen
Timp de lichefiere: 15 min
Leucocite: 0,9 mil/ml
Nr. total spermatozoizi: 3,4 mil
Viabilitate totala: 55% (a=0, b=25%)
Forme normale: 3%
Forme anormale: 97%
Diagnostic: OLIGOASTENOTERATOZOOSPERMIE SEVERA

Rezultatele spermogramei si spermoculturii - luna mai 2010, la MedLife (materno-fetala):

Volum: 4 ml;
Culoare: opalescent
Timp lichefiere: 15 min;
Vascozitate: normala;
Concentratie: 4,36 mil/ml
Nr. total spermatozoizi: 17,44 mil
Mobilitate totala: 61% (a+b=51%)
Forme normale: 22%
Forme anormale: 78%
Leucocite: 1%
Prezenta: e-coli
Rezultat final: OLIGOTERATOZOOSPERMIE

Se pare ca, tratand e-coli, putem spera ca va fi un rezultat mai bun. Am primit tratament cu antibiotic (amandoi), Macca, Spermotrend (sotul). Repetam analizele in august.

Ce vreau insa sa subliniez este ca eu am banuit ca rezultatele date de DR. Matei nu sunt cele reale. Nu stiu daca va mai amintiti povestea mea, cert este ca banuiam ca probele erau analizate foarte tarziu cand, evident ca sperma se degrada foarte tare.

Deci, ca sfat general, evitati sa mai faceti spermograme la Dr. Matei. Motivul????
1.probele sunt analizate tarziu (sperma se degradeaza), la Medlife proba a fost analizata la 10 min de la recoltare;
2.costa mult (Dr. Matei - spermograma 200 ron; Medlife- spermograma si spermocultura 160 ron)
3.se pierd rezultatele (eu am patit-o si nici macar nu am fost "despagubita" ci s-au facut ca ploua)
4.Dr. Matei nu este un medic responsabil

Aceasta este strict parerea mea, bazata pe experienta de 1 an avuta cu acest medic. Nu este musai sa fiti de acord cu aceasta parere, pot sa inteleg ca sunt si cazuri fericite.

Pentru mine in acest moment conteaza rezultatul de acum, pentru care sunt in culmea fericirii.

Cu drag...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

zuzet imi pare bine ca esti happy,te-ai dus tu la medlife? sau indrumata de dr.
sa sti ca si noi am fost acum vreo 2 ani la matei la cfr2 pt spermo,dar a analizat-o imediat chiar am stat langa dinsa ,dar nu ne-a dat nicio foaie la mana sa vedem si noi cum sta treaba doar ne-a spus ca nu se vede nimic,dar era sunata tot timpul cind vroiai sa intrebi ceva suna telefonul,era grabita,la medlife cite zile de abstinenta trebuie sa fie si in cate zile primesti rez.

Mergi la inceput

Anita75,

La Medlife am facut o data programarea la Dr. Albu si pentru spermograma. Intamplarea a facut ca spermograma sa o faca a doua zi dupa consultatie. Asa am salvat timp. Citisem deja pe forum ca Dr. Albu va cere spermograma si spermocultura.

Nu ne-au spus cate zile de abstinenta trebuie sa avem. Noi am fost la 3 zile. 3-4 zile e ideal.Rezultatele le primesti in 3 zile lucratoare. Pe buletin apare cand a fost prelevata proba si cand a ajuns pentru analiza la laborator (10 min au fost la noi).

La Dr. Matei, desi faceam programare, de fiecare data nu era in clinica, stateam pe acolo si dupa o ora plecam. Deci imi este clar ca sperma nu mai avea aceeasi calitate.

Mergi la inceput

dr albu ce e ginecolog?

Mergi la inceput

Da, este ginecolog si face si inseminari si FIV-uri la Medlife.

Mergi la inceput

parca l-am vazut la tv. nu sunt sigura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

zuzet, ma bucur enorm ptr voi
in sfarsit, o veste buna
ai pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Irina_lz
Momentam incercam un tratament usor, cu napraznic, seleniu si zinc si vom vedea ce rezultate obtinem.
Ma scuzati daca v-am plictisit cu ofurile mele, dar sunteti singurele care inteleg prin ce trec.
Va pup si va doresc sa va dea DD un bebe cat mai curand!

la mine au aparut ceva rezultate dupa naturiste , insa cam dupa 3 luni de tratament; sotzul tau de cat timp ia napraznic ?
nu plictisesti pe nimeni; suntem aici cu aceeasi problema,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

am beta pozitiv tannoo, sper sa fie bine pana la capat

mirela! sa fie intr-un ceas bun! felicitari! din suflet!
sarcina usoara si un BB (sau 2) cuminte,sanatos si la termen

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput