oligoastenoteratozoospermie 8

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

tannoo http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152414

zuzet oricum pt orice info te asteptam

mercic mult, mirela; am si postat acolo; e prea pesimista rica; nu m-am putut abtine ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Zuzet
Tannoo, te rog nu ma uita cu info legate de analizele genetice.
Pupici
Bafta multa tuturor

zuzet, da-mi o adrea de email.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evaioanna spune:

Buna seara,
Felicitari Mirela2 , bravo!! Ma bucur pt voi!
Sa dea Domnul sa urmeze curand si restul cu vesti la fel de bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_lz spune:

Buna fetelor,
Citesc acest forum de vreo 2 ani, insa nu m-am implicat activ pana acum. In tot acest timp am incercat, fara vreo reusita, sa avem un bebe, sotul meu fiind diagnosticat cu oligoastenoteratozoospermie. De vreun an, situatia e mai chinuitoare, pentru ca toate prietenele/cunostintele noastre au ramas insarcinate. In ianuarie sotul meu si un prieten al familiei au inceput un tratament cu Pregnyl, recomandat de o dna doctor ginecolog care avusese reusite cu acest tratament. Prietenul nostru avea si varicocel, pe care l-a operat. Vestea uimitoare este ca sotia lui a ramas insarcinata in aprilie, in nici 4 luni de la tratament si operatie.
Desi acest lucru mi-a dat sperante, cateodata simt ca mie nu mi se va intampla niciodata, si sunt atat de enervata de femeile care raman gravide si nu li se pare asa mare lucru,nu vad sarcina ca pe o minune, nestiind cata suferinta induram noi, celelalte si sotii nostri, pe care ii supunem la nenumarate chinuri si tratamente, trecand peste intimitate si intrand in rutina :hai ca ovulez, acum e momentul!
Momentam incercam un tratament usor, cu napraznic, seleniu si zinc si vom vedea ce rezultate obtinem.
Ma scuzati daca v-am plictisit cu ofurile mele, dar sunteti singurele care inteleg prin ce trec.
Va pup si va doresc sa va dea DD un bebe cat mai curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florelacri spune:

salutare la toata lumea....
in primul rand vreau sa le doresc tuturor gravidutzelor...sarcina usoara
si aspirantelor...va rasari si soarele pe strada noastra intr-o buna zi

in primul rand vreau sa va spun ca si eu sunt o aspiranta disperata, sotul meu are oligoastenoteratospermie si de 3-4 ani incerc sa raman si eu gravida...dar nimic
in octombrie am programare la reproducere asistata,as vrea sa va intreb daca stiti vreun caz in care dupa reproduce asistata ¨sa prins ceva¨?

Mergi la inceput

irina_lz din pacate stiu ce simti, cam 90% din cunostiintele mele au copii...am mai auzit discutii ceva de genul ¨doar nu ai de gand sa faci copii cu criza asta¨, astea sunt vorbe de la persoane ce nu stiu ce simtim noi...stau tot timpul si ma gandesc ca oare eu sunt cea mai pacatoasa femeie din lume? de ce mie trebuie sa mi se intample toate astea? din pacate nu avem ce face...
am auzit ca branca ursului e foarte buna...ma poate ajuta cineva sa imi spuna mai multe despre aceasta planta?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui 5ab1na

buna fetelor
dupa ce m-am chinuit aproape un an sa inteleg de ce nu raman insarcinata (am niste chisturi si alte probleme....) am facut si o spermograma. rezultat neimbucurator. totusi as vrea sa stiu cat e de grav. daca va pricepeti vreuna din voi spuneti-mi va rog ce sa sanse sunt. va rog mult.
volum sperma: 6 ml
aspect: normal
timp de fluidificare: >60 de minute
p.h: 7.7
numar spermatozoizi 5.5 mil
spematozoizi mobilitate normala: 30%
spematozoizi mobilitate redusa/imobili: 70%
spematozoizi viabili: 55%
spematozoizi aspect normal: 30%
forme aberante: 70%
Celule epiteliale - frecvente, libere si in placarde.
Leucocite - relativ frecvente.
Celule germinale - numeroase, relativ monomorfe.
Flora bacteriana – absenta.
Modificari morfologice: microcefalie, rest citoplasmatic ce inconjura piesa intermediara, gat angulat, cap aplatizat.
Mobilitate - rapid progresivi ( tip a) 10 %
- lent progresivi ( tip b) 20 %
- non-progresivi, miscari haotice ( tip c) 20 %
- imobili ( tip d) 50 %

5ab1na spermograma sotului tau arata bine in comparatie cu cea a sotului meu, sa iti explic cum e spermograma sotului meu:
volum sperma- 4,5 ml
aspect -normal
ph - 7,5
nr spermatozoizi - 8 mil
spermatozoizi mobilitate normala- 30%
spermatozoizi inmobili -70%
spermatozoizi viabili -9%
spermatozoizi aspect normal - 6%
forme aberante - 94%
mobilitate - rapid progresivi - 9%
- lent progresivi - 13 %
- ¨in situ¨- 8 %

Mergi la inceput

La noi Branca Ursului nu a functionat, pe mine cel putin m-a dat peste cap total, de la un CM de 32-34 zile, am ajuns la 45.
Ce pot sa spun este ca tratamentul cu napraznic e minunat, in combinatie cu selezin, sotul meu e plin de vitalitate, are mai multa energie si mult chef de
cred ca fiecare organism are ritmul lui. oricum eu prefer naturistele decat medicamentele sintetice.
Sunt sigura ca daca am trai intr-o lume cu mai putin stress, am fi toate pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Fetelor, fiti atente la Branca Ursului, fiindca este un medicament foarte controversat.
Sotului meu i-a facut foarte mult rau, in sensul ca "l-a ajutat" sa aiba spermograma mult mai proasta decat o avea deja (dupa ce a luat cateva luni Branca Ursului, ajusese sa aiba doar 200 000 spermatozoizi, cu mobilitate extrem de proasta)...
Din pacate, in Romania, se iau intr-o veselie medicamente naturiste, fiindca foarte putina lume realizeaza ca pot avea efecte secundare grave si pot face mai mult rau decat bine.

13+
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

Fetelor, fiti atente la Branca Ursului, fiindca este un medicament foarte controversat.
Sotului meu i-a facut foarte mult rau, in sensul ca "l-a ajutat" sa aiba spermograma mult mai proasta decat o avea deja (dupa ce a luat cateva luni Branca Ursului, ajusese sa aiba doar 200 000 spermatozoizi, cu mobilitate extrem de proasta)...
Din pacate, in Romania, se iau intr-o veselie medicamente naturiste, fiindca foarte putina lume realizeaza ca pot avea efecte secundare grave si pot face mai mult rau decat bine.

13+
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

sunt de acord cu tine, am renuntat dupa o luna jumatate la BC, mai ales ca am vazut si alte pareri negative asupra acestei plante. dar cred ca fiecare dintre noi incearca tot posibilul pentr a-si indeplini visul, mai ales ca nu a fost descoperit nici un tratament pentru aceasta "problema".
Abia astept sa vad ce influenta va avea napraznicul asupra sotului meu, peste 2 sapt va repeta spermograma.

Mergi la inceput