Moldovence aspirante sau gravidute(23)
Raspunsuri - Pagina 19
pogonici1977 spune:
AMR 9 zile pana la operatieeeeeeeeeeeee
uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
Delphinas spune:
intru scurt sa va salut.
sunt in plin proces de mutare de la o locatie in alta. sper sa termin cat mai curand
zi buna sa aveti 
pogonici1977 spune:
delphinas..te muti cu servicul sau cu locuinta????????????
AMR 9 zile..............pana la operatie
uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
pogonici1977 spune:
deh.....delhinas..atunci venim al sfintire al tine cat de curand...
AMR 6 zile pana la operatie
pissi78ro spune:
Buna dimineata, fetelor!
Ce mai faceti? Cum va mai simtiti?
Am o intrebare. A luat cineva vitamina B6 in vreun fel? Comprimate sau fiole? Am inteles ca ajuta pentru greturi.
Si pentru fetele care au calatorit - cum ati luptat cu raul si greata pe avion? Exista ceva care se poate lua? Am inteles ca sunt niste bartari si comprimate de ghimbir? Stiti ceva? Please help, trebuie sa plec vineri, dar sunt cam terorizata de greturi.
Multumesc
8+
Ancaella spune:
Buna Fetelor,
Va citesc / urmaresc de multa vreme si am decis sa ma alatur si eu discutiilor - eu si sotul meu ne dorim de mai multa vreme un BB, iar anul acesta suntem hotariti sa incercam sa avem BB prin inseminare, la Iasi.
Sunt din suceava, deci tot o aspiranta, optimista desigur! :)
M-ar interesa sa stiu cine a mai facut IUI, daca au fost rezultate si care ar fi tratamentul facut inainte de IUI?
Va pup!
pogonici1977 spune:
ancaela...avānd in vedere ca esti la inceputul investigatiilor iti recomnad
sa citesti ultimele 3 capitole de la la sectiunea noastra si de la cap inseminari....
suntem cateva care am facut IUI la iasi dar eu nu am auzit de reusite
vanessa80 spune:
ANCAELLA bine ai venit printre noi.
Reusitele prin IUI depind foarte mult de "problemele " pe care le aveti. De ce trebuie sa recurgeti la IUI?
32+ 
vasilasanita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pissi78ro Buna dimineata, fetelor! Ce mai faceti? Cum va mai simtiti? Am o intrebare. A luat cineva vitamina B6 in vreun fel? Comprimate sau fiole? Am inteles ca ajuta pentru greturi. Si pentru fetele care au calatorit - cum ati luptat cu raul si greata pe avion? Exista ceva care se poate lua? Am inteles ca sunt niste bartari si comprimate de ghimbir? Stiti ceva? Please help, trebuie sa plec vineri, dar sunt cam terorizata de greturi. Multumesc 8+ |
unde pleci? Merg si eu vineri cu avionul.
Dumnezeu ne va ajuta!