Moldovence aspirante sau gravidute(23)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Buna fetelor, ce mai face-ti? Am trecut sa va dau ceva optimism si buna dispozitie

-acesc pe toate sa aveti o noapte buna si burtici vise frumoase.

Anul asta sigur sigur

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Buna dimineata! E gata .
Ma streseaza vremea asta. Vreau sa fie soare...

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

8+
[/quote]

unde pleci? Merg si eu vineri cu avionul.

Dumnezeu ne va ajuta!
[/quote]

Plec in Grecia, cu Tarom. Plec din Iasi pana in Bucuresti si apoi zbor in Grecia

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

ehe ce fericite sunt gravidutele noastre pleca in concediu..

.
AMR 5 zile pana la operatie

uraaaaaaaaaaaaaaaaaa

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancaella spune:

In primul rind, multumesc ca ma primiti printre voi - uneori conteaza sa ai cu cine impartasi problemutele pe care le pune viata...

Noi am facut diverse investigatii, dar tinind cont de virsta pe care o am - 35 ... si ca n-am ramas nici o data si de faptul ca la sot sunt mai putintei , am decis sa incercam si alte metode...

Ne dorim foarte mult un , dar pina la urma e cum vrea doamne doamne... Totusi trebuie sa incercam.

Din cite am inteles citindu-va nu sunteti chiar comvinse ca IUI ar avea reusite, desi am auzit de citeva fete care doar asa au reusit... Oricum trebuie sa incerc, dar as vrea sa stiu ce pareri contra ati avea si de ce ar fi Iasi-ul (omni) o problema. Sau am inteles eu gresit?

De asemenea, mi-a zis doctorul ca ar trebui sa urmez un tratament inainte de IUI - dar a ramas ca discutam atunci despre asta .. Stiti cumva cam despre ce tratamente e vorba in mod normal inainte de IUI?

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Buna dragutele mele moldovence
Am revenit in sfarsit dupa o lunguta absenta.....
Eu sunt bine in afara faptului ca am luat cam multisor in greutatesi dr ne cearta...si ar mai fi o problemuta si anume am anemie secundara si pt asta mi-a dat sa fac perfuzii cu fier.Nu stiu de ce nu se asimileaza deloc...Voi stiti ceva trucuri pt asimilarea fierului???
In rest totul este bine,bebe creste si este f activ,din pacate nici acum nu am aflat ce avem pt ca este f rusinos(oasa)si sta numai cu spatele la noi...Asta este important este sa fie sanatos.
Va pupik pe toate si va doresc mult succes celor care sunteti in focuri si sarcina usoara gravidutelor.

+28
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

ANCAELLA eu am 30 ani si la noi problema a fost nr scazut de ( 250mil/ml)si am facut 3 IUI, desi stiam ca sanse prin IUI sunt la peste 10 mil/ml de .Tratamentul pt IUI e asemanator cu cel pt FIV si costa in jur de 500 euro. Eu am facut IUI la dr Grigore Mihaela si a costat vreo 250 ron. In legatura cu Omniclinic nu stiu ce sa iti spun. Nu prea au reusite si scorurile sunt la fel cu cele din marile clinici de fertilizare. Fetele care au avut treaba pe la Omni nu au fost prea multumite. Noi am ales pt FIV clinica Gynera din Bucuresti. Am avut noroc si am ramas la prima incercare( ca oricum nu aveam bani decat pt o incercare si pt asta am facut credit). Va doresc multa bafta si sper sa ramai repede .

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

AMR 4 zile pana la operatie
uraaaaaaaaaaa

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

La Multi Ani tuturor Elenelor si Constantinilor din viata voastra
Zi buna sa aveti.
Imediat va fac si capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput