fetelor la mine mai e putin pana la operatie
AMR 12 zile
pe 26 mai ma internez si pe 27 ma opereaz#259;....
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
| Citat: |
| citat din mesajul lui pogonici1977 fetelor la mine mai e putin pana la operatie AMR 12 zile pe 26 mai ma internez si pe 27 ma opereaz#259;.... anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti |

Buna dimineata tuturor si o zi frumoasa va doresc.Aici ploua incontinuu si e foarte urat.
POGONICI multa bafta la operatie. Sa fie totul bine.

Va las
.
Se apropie week-end-ul.
31+ 
AMR 11 zile pana la operatie.................
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
SIMONA eu si acum am greturi si cam la 2 zile vars. Asa ca depinde de la sarcina la sarcina. Poate ai noroc si scapi pe la 14 sapt.![]()
31+ 
Am trecut si eu sa va salut. Am vazut ca s-au inmultint nr. fetelor de la sub noscru si m abuct f mult. Sarcina usoara in continuare tuturor gravidutelor.
Pogonici succes la operatie!!! Este o operatie simpla asa ca n-ai de
ce sa-ti faci griji!!
Pupici tuturor!
Dumnezeu ne va ajuta!
stiu e 2 ora cand fac ac operatie..doar ca acum scot trompeleee cu hidrosaplinxxxxxx
AMR 10 zile pana la operatie
Buna dimineata! Va las
.
Sa aveti o saptamana usoara. Eu astept cu interes sa vad ce se intampla cu salariile si cu banii pt cresterea copiilor.
31+