Moldovence aspirante sau gravidute(23)
Raspunsuri - Pagina 17
vanessa80 spune:
Buna dimineata. Va astept la
.
PISSI daca te doare ia No-spa. Ai fost la medicul de familie? Trebuie sa iti dea sa faci niste analize, printre care sunt si cele pt urina. Nu te speria. O sa mergi des la baie in primul si ultimul trimestru. Medicul de familie trebuie sa iti dea si carnetul gravidei. Sa-l citesti.
DELPHINAS eu stau cumintica. Ies la cumparaturi, doar cu sotul si nu stam mult. Oricum nu pot sa stau in picioare mai mult de 30 min. Ma trage burta in fata si in jos si ma doare spatele. Dar o sa rezist. Important e sa creasca pustiul si sa stea in burtica pana pe la 38 sapt.
31+ 
Delphinas spune:
vanessa numai maine nu-i poimaine si vii sa ne dai vestea cea mare.
eu ma laud cu o mega stare de somnolenta si o durere crunta de cap

pissi78ro spune:
Vanessa80, Delphinas - va multumesc de sfaturi si incurajari.
Am fost la doctor si mi-a spus ca totul este in regula si sa ma odihnesc cand am aceste dureri pt ca inseamna ca sunt contractii uterine. Bebe a crescut, are acum CRL=12,1 mm, nu a vazut zone de aplatizare din cauza contractiilor.
Slava Domnului ca totul este bine!
7+
alinushali spune:
Buna fetele, am trecut sa va salut
, sa aveti o seara placuta alaturi de cei dragi.
Burticilor sa stati cumintele
Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.
Delphinas spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui alinushali Buna fetele, am trecut sa va salut , sa aveti o seara placuta alaturi de cei dragi.Burticilor sa stati cumintele ![]() Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez. |
mai rau faci daca cedezi....zau iti zic.
trebuie sa fii optimista
curaj.
alinushali spune:
Delphinas eu sunt o optimista , doar ca timpul trece si nu se mai intoarce, desi incerc cu greu sa-l tin pe loc. Dar...........incercam pana la final.........o sa ne tinem si noi pruncii la piept si vom uita toate greutatile .
la burtici
Anul asta sigur sigur 
Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.
pogonici1977 spune:
om vedea noi cat o fi buna..cu un asa GUVERN numai bune nu e
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti