Moldovence aspirante sau gravidute(23)
Raspunsuri - Pagina 16
pogonici1977 spune:
buna dimineata..
azi sunt al munca..de ieri mam mutat in casa noua..sunt ff obosita...mai avem mult de munca...dar o sa treaca si asta
am emotii ..abia astept sal sun pe dct sa ma programeze sapt viitoare dupa ce term ultimele,acte la notariat de facut ptr apartamentul care lam vandut..miau pus aia clauza la sf habitatiei..ce am enerveaza si treb sa mergem din nou la notar sa fac act aditional....
vad ca astia la bugetari ne termina..e groaznic... taie in carne vie..din ce mai traim fratilor????????????
acasa inca nu am net...si sunt suparata..rauuuuuuuuuuuuuuunu
nu miau facut aia inca transferul la romtelecom..
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
pogonici1977 spune:
am net. acasa uraaaaaaaaaaaa
dar cei cu lnistea asta aici???????????????????
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
pogonici1977 spune:
neata...
ce faceti????????????
sunt atat de dezamagita..ma intreb cu ec mai traiesc daca astia ne iau 25% din salar....
sunt trista...si mie frica deja de ziua de maine financiar
mai ales acum cand ne asteapta proiectul nr. 3 bebe si financiar ne costa f mult..dar doamne doamne ne ajuta si nu ne lasa la greu
vanessa80 spune:
Buna dimineata! Va invit la
si eclere.![]()
Eu am inceput de joi tratament cu Gynipral pastilute si No-spa injectabil, si asa am descoperit ca nu tolerez No-spa inj. Asa ca iau tablete acum. Colul e inchis si sper sa mai ramana asa macar 1,5 luni. La eco de vineri pustiul avea putina tahicardie( poate de la Gynipral).
Peste 2 saptamani facem ecografia de morfologie pt sapt 32. Pana atunci o sa stau mai mult in pat...
Va doresc o saptamana frumoasa.
30+ 
alinushali spune:
Buna fetele, imi da-ti si mie voie sa ma alatur voua?
Sunt si eu o mik moldoveank aspiranta infocata la un
. Am 1 an de cand ma chinui sa fac si eu un lucru bun si nu se prea prinde nimic de mine.
Sunt deschisa la orice sugestie, avand in vedere ca medicul meu s-a saturat de mine, pentru k eu am doar o mica probleme cu endometrul care este putin cam subtire si progesteronul care este cam mic.
Va pupacesc pe toate aspirantele si burticile pufoase
dumank spune:
Buna tuturor! o dupa amiaza frumoasa sa aveti
vanessa trebuie sa ai incredere ca totul va fi bine pana la urma.Daca trebuie sa stai in pat stai, trebuie sa asculti de dr
Nu mai e mult
Pogonici..eu lucrez in invatamant si...stiu cum e.ma readuc astia la 600 ron.si cum nu era suficient..directorul m-a trimis in concediu fara plata 3 luni,fiindca nu am mai putut sa imi iau medical.am vrut sa ma intorc la scoala dar m-a facut cu ou si otet.La inspectorat toti sunt mana in mana...deci..e greu
Dar Dumnezeu sa ne ajute
vanessa80 spune:
Buna dimineata! E gata
.
ALINUSHALI bine ai venit la noi. Cred ca ar trebui sa ceri inca o parere de la un medic. Exista medicamente care sa rezolve "problema" ta. Multa bafta.
E dezastru ce vor astia sa ne faca cu salariile. Eu intru in prenatal de la 1 iunie. Acum sunt in concediu de odihna. Sper sa reusim sa cumparam tot ce ne trebuie pt
. O sa fie jale...
Salariile scad si preturile cresc.
30+ 
pissi78ro spune:
Salut, fetelor.
Eu am de aseara niste dureri de spate, in partea de jos, similare cu cele menstruale, dar mult mai reduse. Sunt niste dureri surde. Sa ma ingrijorez? A mai avut cineva asa ceva? Poate fi un semn de alarma? Parca am si o senzatie de urinare cam tot timpul, cum nu am avut pana acum. Oare sunt racita?
Va rog sa imi raspundeti, ca sunt tare ingrijorata
7+
Delphinas spune:
va salut si eu, desi va citesc zilnic.
alinushali bun venit. eu cred ca exista solutii pentru problema ta. iti trebuie un medic care sa aiba rabdare cu tine.
vanessa un pic mai e...si daca trebuie sa stai doar in pat...atunci asa trebuie sa faci. pentru binele lui bebelache trebuie sa te conformezi sfaturilor medicului. ai grija de tine 
pissi eu zic ca sunt normale starile tale. uterul se mareste acum. isi face loc puiucul mic. cat te doare sa iei no-spa. iar urinarile frecvente sunt OK. ca sa stai linistita fa un examen de urina. dar si eu am avut asemenea stari candva.
zi buna tuturor.