Moldovence aspirante sau gravidute(23)
Raspunsuri - Pagina 15
vanessa80 spune:
Buna dimineata! E gata
.
PISSI ai vazut la eco inimioara puiului.
La urmatoarea eco o sa o auzi. Sarcina usoara si bebe sanatos si la termen.

30+ 
dumank spune:
Buna tuturor! Va citesc de ceva timp dar nu am avut curajul sa scriu.Acum mi-am luat inima in dinti si sper sa am si eu un loc pe aici.
As vrea sa-mi recomandati un dr bun in Iasi sau in Suceava.Eu sunt din Botosani dar dupa experienta avuta, fug oriunde numai aici sa nu stau.
Va multumesc si as vrea si eu pe lista...dumank, Botosani, aspiranta.
Desi mai tb sa mai astept cateva lunite, dupa o cezariana
o zi buna
Va pup
Delphinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dumank Buna tuturor! Va citesc de ceva timp dar nu am avut curajul sa scriu.Acum mi-am luat inima in dinti si sper sa am si eu un loc pe aici. As vrea sa-mi recomandati un dr bun in Iasi sau in Suceava.Eu sunt din Botosani dar dupa experienta avuta, fug oriunde numai aici sa nu stau. Va multumesc si as vrea si eu pe lista...dumank, Botosani, aspiranta. Desi mai tb sa mai astept cateva lunite, dupa o cezariana o zi buna Va pup ![]() |
bine ai venit

Imi pare rau pt experienta negativa. Stii cum e, fiecare doctor are buba lui neagra. Nu exista medic 100% bun.
Am auzit cuvinte frumoase despre Irina Dumitrascu din Iasi. Am facut un control cu Avatajitei. Mi-a placut tare mult. O dr tanara, cu alte viziuni, interesata de meseria ei.
dumank spune:
multumesc de raspuns delphinas.Stiu ca parerile sunt impartite.Dar sa te duci in toiul noptii cu dureri, la termen, si sa nu se uite dr de garda la tine, pe motiv ca nu esti pacienta lor, mi se pare o absurditate.Dimineata cand au obs ca inima micutului nu mai batea, atunci s-au impacientat.ma rog e o poveste destul de lunga si f grea pt mine.Dar am depasit.ACum ma interesez in alte orase.
Merci mult inca o data
Delphinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dumank multumesc de raspuns delphinas.Stiu ca parerile sunt impartite.Dar sa te duci in toiul noptii cu dureri, la termen, si sa nu se uite dr de garda la tine, pe motiv ca nu esti pacienta lor, mi se pare o absurditate.Dimineata cand au obs ca inima micutului nu mai batea, atunci s-au impacientat.ma rog e o poveste destul de lunga si f grea pt mine.Dar am depasit.ACum ma interesez in alte orase. Merci mult inca o data ![]() |
ooooo nuuuuu
si ai acceptat asa? nu ai facut o plangere? nu se poate. ma ustura pe inima sa aflu asta. imi pare nespus de rau.astia ce se comporta asa nu merita sa fie numiti oameni.
fruntea sus si multa puetere pentru mai departe.
dumank spune:
am inteles ca nu mai profeseaza acolo.Dar am intrat aici pentru alte informatii.![]()
Si voiam sa intreb poate stie cineva, sau cunoaste cazuri...cam la cat dupa o cezariana se poate ramane insarcinata iar?Mie dr mi-a zis ca minim 6 luni.Dar poate mai sunt persoane in cazul meu.
Si scuze daca am fost off topic
sper sa ne dea DD la toate copiii mult doriti
vanessa80 spune:
DUMANK imi pare rau pt patania ta.
E adevarat ca uterul are nevoie de minim 6 luni, ca sa isi revina. Medici foarte buni, pe care pot sa ii recomand sunt dr. Grigore( f buna, dar obtii greu programare si acum e plecata pana la inceputul lui iunie), dr. Cojocaru( o gasesti la cab. Medis) si dr. Dumitrascu.( are cab in cartierul Alexandru).
Multa bafta.
Eu am avut ieri contractii si iau pastilute Gynipral si fac No-spa injectabil, si repaus la pat. Sper sa nu se mai repete ca m-am speriat foarte tare. Dupa-amiaza mergem la control. Sper sa fie totul ok. Pustiul misca foarte bine.
30+ 
dumank spune:
Buna dimineata la toata lumea!
Multumesc de sfaturi si de indicatii.
Vanessa chiar daca stai la pat, merita efortul.Si nu mai ai mult din cate vad.Zboara timpul imediat.Sarcina usoara cat a mai ramas