Cum sa reactionam la primul contact vizual?
Se intampla tuturor ca mergand pe strada sau fiind in autobuz sa observam un tip / o tipa dragut/a si sa ne privim insistent...Cum ar trebui sa reactionam, daca ne place persoana?
Raspunsuri
espiritu spune:
urmareste de la minutul 4
http://www.youtube.com/watch?v=Cf3Qe0LFXV0
I'm not crazy my reality is just different than yours !
Madi25 spune:
M-am uitat la filmulet si am ras cu lacrimi. Imi si imaginam scena pe viu in autobuz !!
Dar acum serios, nu poate nimeni sa raspunda?
blackgirl0 spune:
Trec pe langa, zambind in sinea mea, bucuroasa ca nu sunt inca indiferenta sexului opus. Si-atat! Nu am patit niciodata ca vreun baiat sa faca brusc pasiune pentru mine, sa-mi dea numarul de telefon sau sa mi-l ceara pe strada/in autobuz. Si sincer? Chiar daca pateam asa ceva nu dadeam curs. Eu nu am incredere deloc in astfel de manevre!
Gabi_K spune:
capul sus, eventual un zambet si mergi mai departe.
Poate sunt de moda veche, dar nu imi place nici sa fiu agatata pe strada, nici persoanele care agata femei pe strada.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
Natasa spune:
Eu una, daca as fi singura si mi s-ar intimpla sa-mi placa un zimbet si sa ma abordeze cineva, as intra in vorba, ca n-o fi foc. Daca lucrezi in medii inchise in care oamenii sint aceiasi, daca toti prietenii tai sint casatoriti, atunci unde cunosti oameni? Interactiunea pe strada nu are nimic rau daca nu e facuta vulgar. Vad ca Madi sta in Italia si acolo oamenii vorbesc mult intre ei pe strada si nu au nimic din mitocania romanilor care vor sa te agate cu "papusa ce ti-as face". Intr-o vacanta pe care am petrecut-o singura la Roma mi s-a intimplat de mai multe ori sa fiu invitata la o cafea sau ca cineva sa se ofere sa-mi fie ghid prin oras, am refuzat politicos, respectivii au salutat, au zimbit si au plecat mai departe. Prin urmare, un zimbet, o vorba frumoasa si eventual o cafea ne fac ziua mai frumoasa, nu le vad ca pe ceva rau.
Madi25 spune:
Natasa, ai dreptate. Aici oamenii nu te abordeaza la modul vulgar si sunt mult mai liberi in a se exprima chiar pe strada. Si problema mea este exact cea enuntata de tine: lucrez in cerc inchis, deci nu pot cunoaste alti oameni la servici, cunostintele mele sunt casatorite sau au relatii stabile, timp liber nu prea am. Unde sa cunosc eu alti oameni? Eu am fost crescuta intr-un mediu mai inchis si drept urmare sunt inca timida in a raspunde cu un zambet macar. Poate suna putin aiurea ceea ce spun eu acum si nu as vrea sa fiu inteleasa gresit. Acum eu sufar de singuratate si nici macar nu am ocazia de a cunoaste alti oameni. Si ma gandeam ca la primul zambet inocent (nu ma refer la nimic vulgar - asta iese total din discutie) de ce nu as zambi si eu?
Poate mesajul meu suna cam aiurea, dar nu prea am cu cine vorbi si as dori sa stiu si alte opinii.
Natasa spune:
Madi, pe mine m-a surprins placut modul lor de a aborda o femeie. Venita dintr-un Bucuresti in care barbatii- din motive doar de ei stiute- scot numai porcarii daca te abordeaza pe strada, am vazut ce frumos e sa treci pe linga un barbat care-ti arunca un zimbet si-ti spune "bella" si trece mai departe. Absolut niciodata- intr-o luna in care am umblat zilnic 10-12 ore pe strazile Romei- nu am auzit ceva vulgar, de gesturi nepotrivite nici nu se pune problema. Ceea ce vreau eu sa-ti spun e ca nu-i nimic rau sa intorci un zimbet si un "ciao". Asta nu inseamna ca seara ajungi in patul aluia, inseamna ca sintem fiinte sociale si interactionam cu cei din jur. Daca asta poate duce in timp si la o relatie, cu atit mai bine, oricum, lasa-i sa-ti faca ziua mai frumoasa pentru ca se pricep la asta :)
AdinaF spune:
O buna prietena de-a mea a fost interpelata tocmai cand iesea de la servici de un tip super, acum sunt casatoritzi si au o fetitza superba. Atata timp cat itzi iei anumite masuri de precautzie, nu vad nimic rau in asta. Succes!
Delia21 spune:
Cele mai frumoase...povesti de dragoste....ale asa au inceput.Cred ca in cazul meu....a fost vorba de oameni pe care a fost scris....sa-i intalnesc.