Cum sa reactionam la primul contact vizual?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

buna, ai noroc ca esti in Italia si nu in Bucuresti , pentru ca depinde foarte mult de oameni si educatia lor.Sa nu se supere nimeni, sunt foarte multe exceptii, e normal, dar educatia tine loc de 1000 de cuvinte.Aici unde locuiesc eu, in Germanica, a zambi pe strada e natural si oricat de suparata as fi, atunci cand trec cu carutu sa zicem pe strada si trece cineva pe langa mine salutandu-ma fara sa ma cunoasca, si zambindu-mi de parca nu m-a vazut de un car de ani, automat zambesc si eu si deja parca vad altfel lucrurile , decat daca as fi fost in casa singura cu tristetea mea.Un zambet ca raspuns e tot ce-ti trebuie ca sa fii mai increzatoare.Nu te sfii sa zambesti, sa raspunzi la zambete.Te fac sa te simti mai bine cu tine, sa te consideri apreciata si asta nu poate fi decat benefic.Eu de la banala intrare in magazin unde vanzatoarea te intampina cu un zambet larg si te ajuta sa aduci carutu inauntru, sa nu cumva sa te chinui , la servitu unde iti prezinta mereu amabil si nestresat tot ce are, pana la tot ce tine de oamneni in interactiunea lor, se face cu un zambet.Si sa nu uitam ca nemtii sunt se spune oameni reci si calculati, dar eu nu am intalnit unu , inca, care sa ma repeada ca el nu are chef ca eu nu stiu suficienta germana cat sa inteleg exact ce zice.
Stiu sunt cam of topic, dar vreau sa intelegi ca privirea si zambetu pot transforma cu totul o persoana.
Iar atata timp cat tinuta este decanta, gesturile la fel, nu vad de ce un zambet ar fi o invitatie la altceva decat tot la un zambet.

Mergi la inceput