Pufuleti de ianuarie-februarie 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 13

cris_mario spune:
eu am terminat de calcat (o tana de haine!!!) si de spalat,dar am la uscat
noi de paste stam aks,a doua zi mergem la nasii lui mario si a treia zi la mine la tara
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danasor Hai sa ma laud si eu cu mocutza mea: a inceput sa intinda manutzele sa apuce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pui mic |

cand iesim si noi pe Copou cu BB-ii?
Numai fetele din capitala sa-si dea intalniri?

_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)

lorex spune:
citat din mesajul lui Andre_lina Buna dimineata! Noapte un pic agitata, ca deh, puiul de somn de la ora 19.00 s-a simtit! Am o grooaaaaaaaaaza de treaba azi!!!!!!!!!!!!!! Am reusit sa gasesc pe cineva sa imi ia infacolul si pachetul de pampers ramas mic, deci intalnire cu persoana, curatenie 2 masini de spalat impartasanie, voi mergeti cu copiii? uh si multe altele ... cumparaturi de paste etc etc Fug sa pap ca mi-e foame! AZI IMPLINIM 4 LUNI!!!!!!!!!!!!! Andreea, ![]() Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama! toate pozele |
Cel mai voinic din odisee!!! 4luni!!! ce mare mi se pare

Sa fie sanatos!
Ma bucur ca ai gasit client pt infacol!

_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)

lorex spune:
citat din mesajul lui cristies Cred ca ii bag si eu la al meu copil niste oscilococcinum. Ca de Paste are agenda cam incarcata si mi-am amintit ca o sa se intalneasca si cu cumnatul... ![]() _ Cristina, ![]() Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
chiar!! si eu ma gandeam ca la botez dar mai ales la cumatrie o sa vina in contact cu multa lume si imi e cam frica!
ca bine zici, o sa-i dau si eu preventiv!!! cu o zi inainte? sau in ziua aia??

_

lorex spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel pe unde umbla fetele astea? DAnyelana? Lorex? Vi4i? haircut? nikole? si altele, "va stiti voi" (mor cand aud expresia asta ![]() |
eee...da de unde

_

lorex spune:
citat din mesajul lui Tanaion [red]LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE ASTAZI DE LA MARE LA MIC INCEPAND CU PATRIOTUL SI TERMINAND CU IURIA!!![/red] Tana cu Toma (8 ani) si bebe Maria |
multumesc!

_

Eleysa spune:
citat din mesajul lui haircut![]() Salutam cu drag fetele! Am lipsit iar....iertare...am reusit sa pic intr-un butoi...plin...desi incerc din greu sa nu fac asta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Am incercat sa tin pasul cu voi, n-am citit capitolul trecut, incerc sa citesc cat mai mult de megacolon atunci can sunt la calc...Maia a luat putin in greutate(4850g la 2 luni, nascuta de 3900g) si atunci cand mananca sunt numai cu ochii la ea sa o tin de vorba sa nu adoarma, sa strang si eu de san sa curga mai usor lapticul, incerc sa nu ajungem la LP pentru ca ea pare ok, e vioaie, doarme bine dupa papa, nu pare nesatula... Din fericire iritatia de pe fata a trecut...inca nu stiu de la ce a fost, nu mananc inca lapte si iaurt dar o sa incep cat de curand sa vedem ce se intampla... Va pup pe toate, pup pufuletii scumpi, multumim Cris de strigare ![]() ![]() ![]() |

_
Elena,

"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Alaptatul - My Story

Andre_lina spune:
lorex, si mie mi se pare mult cand aud 4 luni.... dar e o mogaldeatza. tocmai a invatat sa faca precum un tigru... si ii place, tot repeta in centrul de act... si se intoarce in toate partile.... SE RIDICA.... SE SUCESTE, nu mai e de scapat din ochi, gata!
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele

Eleysa spune:
citat din mesajul lui Ruxita eu am intrebat-o pe fiimea cum e afara (a fost azi la beserica si din cauza grevei ratb a mers 6 km e jos) care mi-a zis ca nu e vant... si cand iesim afara ne-a zburat vantu pe sus de ziceai ca suntem in desert - la impartasanie poopa i-a zis ca unele minciuni sunt acceptate de biserica, minciunea care mi-a zis-o ea (sa scape de noi) nu este acceptata!!! ![]() Caius www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">videos |

_
Elena,

"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Alaptatul - My Story

Eleysa spune:
citat din mesajul lui xela_07 eu am un fix sa nu ies pe vant, asa ca la peste 20 km/ora nu ii scot. acum sunt 32 km/ora ![]() bebe al meu e f cumintel ![]() ![]() ![]() Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010) |

_
Elena,

Alaptatul - My Story