Magnifice Senioare -Paste Fericit! (92)
Raspunsuri - Pagina 8
CODRA74 spune:
neatza natiune!
baiii da voi chiar nu aveti somn?
Lauricide la mine..imi pare rau de rezultat.
pup si restul fetelor
Ellyshor spune:
Imi pare rau Lauri
Al naibii de horoscop!!! Cred ca sursa e batuta in cap!
Coccollinaaaaaa
Babyboom...vino la mami...acum
violeta70 spune:
Laura imi pare rau....
Intr-adevar Zadori a fost cam direct, insa omul a spus adevarul, asa ca nu am avut de ce sa ma supar. Se astepta sa fac hiperstimulare dupa un asemenea protocol. Asta dovedeste ca stau prost la rezerva ovariana.
Cum va spuneam, i-am scris aseara lui Zadori, acum astept sa vad cand si daca imi da vreun raspuns.
Eu sunt la servici
galliciana trebuie sa zic a cata zi a CM sunt? azi sunt a-17-a zi, ieri am inceput Duphastonul.
Pupici la toata gasca
Dumnezeu si Maicuta Domnului are grija de noi
mirela2 spune:
buna fetelor
am lipsit un pic
marti am fost la fimiu la slatina si ieri la un birou notarial
azi gatim, prajiturim, curatim.....din astea....ordinea e aleatorie
lauricule pupici si fi tare, data viitoare va fi bine
fetelor va pup pe toate, poate mai pe seara vb, acum mai una alta prin casa
o sa intru pe blogul lui tanti mihaela sa vedem din ce ne inspiram
danny1 spune:
mi-am facut curaj si m-am vopsit pe par.bleah,nu a prins bine.e adevarat ca am tinut vopseaua mai putin decat de obicei,ca mi-era fica.nu-i bai,sa fie asta raul cel mai mare.
laura,
mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans 13+
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
luminita42 spune:
Laura multi pupici si floricele!
Imi pare rau de rezultat, ce viataaaa...:-( dar pana la urma e bine ca te-ai obisnuit sa faci fata rezultatelor negative. Vine el si ala pozitiv, doar ca D-zeu hotaraste momentul, aici ne pierdem controlul, nu mai putem face nimic..
luminita42 spune:
Mirela chiar ma gandeam aseara pe unde esti?..
Tu ai un baietel?...
Succes cu trebile!
Nici pe Violab nu am mai vazut-o demult.
Danny ai avut dreptate cu Lia, examenul patologic era la fat, eu nu am fost atenta si i-am dat un raspuns pe dos complet, pe care chiar l-am sters ca sa nu derutez lumea.
Fetele eu azi fac cumparaturi si cam atat. Curat am in casa ca doar sunt la domiciliu si fac saptamanal, nu ma apuc de zugravit!!!De spalat nu mai spal ca nu e voie... aaaa chiar sa-mi ziceti si mie cand se mai spala sa nu fac pacat!???? Sambata e voie? Luni?
Cu mancarurile eu nu-mi bat capul, ca suntem doar noi doi, ca la inceputul lumii Adam si Eva! O sa luam totusi o un tort gen tarta cu capsuni, carne de miel (nu cantitati, ca aici e scump si nici nu vezi asa ceva, miei intregi ca la noi prin supermarket (!) Am vazut ca au si ei oua deja colorate si luam si asta. In rest cumparaturi obisnuite.
menics spune:
lumi, doar sambata se mai spala.. luni nu pt ca e a doua zi de Paste...eu asa stiu...
anul asta voi incerca si eu pt prima data sa fac friptura de miel... dar il voi tine o noapte la bait.. sa vad ce va iesi...
altfel voi vopsi oua azi , iar maine voi face pasca : cu smantana si cu ciocolata...
drob, sarmale in foi de vita si cozonac iau de la mama...
dragelor va spuneam ca George se tot lauda cu ce gatesc eu??? ei bine, na ca sora-sa ( ca tot ma bucuram eu ca nu am "soacra" in dotare) s-a gandit sa-mi ceara ajutorul pt masa de paste...normal ca vom merge acolo si are gasca mare invitata la masa...
luni la ai mei...deci m-am scos, sambata voi fi sub lupa...hihi...
Manu
galliciana spune:
missed me???
intai sa va , si zborrrrrrrrrl a treaba!
neata? la 12,42?
mire,unde fusesi,soro?
vio, voi trece! mey, da viola noastra cealalta pe unde umbla??ani,soricica,sorinake,sabina, restul???
laura, imi pare rau
lumi nl, sambata, si apoi dupa paste,apoi din 7 aprilie iar poti spala.
danny,amy, nu v-au rabdat degetele...
codra, zi mersi ca nu te-am trezit la 3,30!
gata, zborrrrrrrr,intasi data la baie, curat,apoi ....vad io
ASPIRANTA PANA IN MADUVA OASELOR!
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, s� m�sur�m pe altii cu m�sura cu care ne m�sur�m pe noi, s� pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nou� si cand �i vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius