Magnifice Senioare -Paste Fericit! (92)
Raspunsuri - Pagina 9
babyblue spune:
buna fetelor!
am intrat doar sa va salut si sa va urez un Paste Fericit!
sunt alaturi de voi, va imbratisez cu drag!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
samira33 spune:
bau
lumi42...doar Sambata mai ai voie sa speli...si eu mi-am lasat destule de spalat pentru atunci.
eu fac friptura de porc...am pus-o de azi la marinat...iese o minune.
si am o idee de ornat tortul de Paste...super-bestiala-cred eu...si daca o sa-mi si iasa fizic asa cum imi iese in imaginatie ...o sa va pun o poza sa vedeti si voi ce mi-a fatat mintea...ca e din creierii mei...parol!!!
ma doare capu fomeilor...ca nu am papat azi decat 3 pesmeti uscati...acu am bagat mancare de cartofi cu salata verde...da vaz' ca nu mai ajunge odata la creiere...sa inteleaga ca sunt satula sa termine cu junghiurile din cap.
simonia spune:
libra, si eu am facut chisturi si dupa ce am gasit in 2 carti de naturiste si 2 link-uri urzica, cretisoara, coada calului, naprasnic, am incercat cu ele si zmeur si coacaz negru.
in acest link articolul este scris de un medic si cred ca e corect.http://www.ultraviolet.ro/articol/chistul-ovarian-modalitati-de-tratament-naturist.
marti ma duc la eco si pot spune daca la mine a dat vreun rezultat .
samira33 spune:
imi trimite socrosenia zacusca,prajituri de post si cozonaci de dulce
zice fi-su ca acu e cu ei la cuptor...de ce e dusmanca si-mi trimite cozonaci de casa ...calzi si aburinzi si aromati???
i-am zis Samirutzului meu sa nu-l prind cu ei acasa...sa-i dea de pomana!!!
presimt ca el o sa manance...si se duce tot postul tinut pana acum.
cum am bagat o prajiturica de post ...mi-a trecut capu'...fir-ar el de cap!!!ca numa la dulciurele cedeaza
galliciana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyblue buna fetelor! am intrat doar sa va salut si sa va urez un Paste Fericit! sunt alaturi de voi, va imbratisez cu drag! _ Babyblue va pupa pe toti!! In asteptarea unui ingeras in viata noastra.... |
bebitza, Paste Fericit si tie/voua!!!
tot ce va doriti!!!
amy2007 spune:
Fetele, ma duc maine la beta cu inima stransa. De azi dimineata am niste scurgeri maronii semn probabil ca imi sosesc musafirii nepoftiti.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
ASPIRANTA FOREVER